morphine_child Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, εχω το εξης προβλημα: Μαλλον καηκε η καρτα γραφικων στο 1 laptop που εχω και η οθονη ειναι μαυρη. Σκεφτηκα να συνδεσω το laptop με 1 αλλο laptop που εχω και να παρω τα αρχεια που εχω μεσα. Το laptop με την μαυρη οθονη εχει αποθηκευμενες ρυθμισεις δικτυου (IP & subnet mask.) Η ερωτηση ειναι η εξης : Γινεται απλα συνδεοντας τα 2 laptop σε καποιο hub, χωρις να ανοικουν σε κοινο workgroup ή να εχω κανει share τα αρχεια μου, να παρω απο το laptop τα αρχεια που θελω? Ευχαριστω!
thnatha Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω πως όχι … αλλά αν έχει το λαπτοπ σου vga port μπορείς να το ενώσεις με μια monitor πατώντας τa κουμπιά fn+f4 για να γυρίσει οθόνη του λαπτοπ στη monitor.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:48 ---------- Άλλη λύση είναι να βγάλεις τον σκληρό δίσκο του λαπτοπ και να τον βάλεις σε ένα case external usb ..
nick#18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 το σκληρο θα βγαλεις....να βαλεις αλλη οθονη δε γινετε γιατι εχει καει η γραφικων...
morphine_child Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω!Την επιλογη με τον σκληρο δεν την ειχα σκεφτει! I'll try it
xrist0f0r0s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μπορει να βαλει αλλη καρτα γραφικων ? δεν ξερω απο λαπτοπ αλλα ρωταω
nick#18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ελαχιστα η καρτα γραφικων ειναι αποσπομενη στα περισσοτερα ειναι κολημενη πανω στη μητρηκη, και αν μπορει να την αλαξει δεν τον συμφερει, καλητερα να παρει καινουργιο.
morphine_child Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλλον για καινουριο παω,τελικα καηκε η οθονη!Και ειναι εκτος εγγυησης...οποτε....
nick#18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 α οθονη τελικα? τοτε ναι βαλε μια οθονη στην εξοδο vga και παιξε με το Fn+f4 να βρεις τα αρχεια σου !
thnatha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μπορει να βαλει αλλη καρτα γραφικων ?δεν ξερω απο λαπτοπ αλλα ρωταω οχι δεν μπορει γιατι ειναι ενσωματωμένη με την μητρική ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.