kazak-hool Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια πωσ μπορω να διαμαρτυρηθω για τους ενοχλητικους , τεμπελιδες οδηγους λεοφορειων . η γραμμη μ παντα αργει , τα βραδια περιμενουν να περασει η ωρα για να ξεκινησουν το δρομολογιο. δηλ αφηνουν πολλες φορες των 10:15 και φευγουν με το επομενο 10:30. ειναι η δεν ειναι μ********ι ?
Blondeamon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τηλεφωνο στον υπευθυνο του οασα ή οασθ και ψαλτους αλλα με στοιχεια, ποιο δρομολογια ηταν, πινακιδες, χαρακτηριστικα οδηγου κλπ οχι αοριστα.
gf030 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Τηλεφωνο στον υπευθυνο του οασα ή οασθ και ψαλτους αλλα με στοιχεια, ποιο δρομολογια ηταν, πινακιδες, χαρακτηριστικα οδηγου κλπ οχι αοριστα. Δε θα βγαλει ακρη... το εχω κανει πολλες φορες, το συστημα λειτουργει συντεχνιακα, αλληλοκαλυπτονται....
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το ότι περνάνε συνέχεια με κόκκινο, παίρνουν σβάρνα καθρέφτες και δε σταματάνε, μπαίνουν ετσιθελικά στο ρεύμα κυκλοφορίας σου τι σου λέει;
markosf1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 μπα ..δεν είναι και τόσο υπερβολικά τα πράγματα στους οδηγούς λεωφορείων .. αν λέγατε για τους ταξιτζίδες..ναι !!
eSATA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Οπως τα ΙΧ δεν υπολογιζουν τα μηχανακια/μηχανες ετσι και τα μεγαλα οχηματα(λεωφορεια, φορτηγα κτλπ) δεν υπολογιζουν τα ΙΧ..
leftermann Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 για τον ΟΑΣΘ τουλάχιστον, μπορείς να πας στα κεντρικά γραφεία τους στην Παπαναστασίου, και να κάνεις επώνυμα αναφορά περιστατικού, αναφέροντας ημέρα, ώρα και αριθμό λεωφορείου, και φυσικά το παράπτωμα στο οποίο ο οδηγός θεωρείς ότι υπέπεσε. Θα γίνει 100% κλήση του οδηγού σε απολογία, και ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού που θα αναφέρεις, μπορεί να υπάρξουν και κυρώσεις, από επίπληξη μέχρι ποινή - πρόστιμο.
freedubus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 ενοχλητικους , τεμπελιδες οδηγους λεοφορειων . η γραμμη μ παντα αργει , τα βραδια περιμενουν να περασει η ωρα για να ξεκινησουν το δρομολογιο. δηλ αφηνουν πολλες φορες των 10:15 και φευγουν με το επομενο 10:30. ειναι η δεν ειναι μ********ι ? Γενικά όποτε ακούω για τέτοια σκηνικά με λεοφωρειατζήδες μου έρχεται στο μυαλό όχι διαμαρτυρία στον οασα κλπ. αλλά να τους την πέφτουν στην αφετηρία με καδρόνια και να τους πατάνε κάτω κλπ. Γιατί άραγε; Και με τους ταρίφες/νταλικέρηδες έχω παρόμοιες εμμονές.
elven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Οπως τα ΙΧ δεν υπολογιζουν τα μηχανακια/μηχανες ετσι και τα μεγαλα οχηματα(λεωφορεια, φορτηγα κτλπ) δεν υπολογιζουν τα ΙΧ.. Όταν βάλουν καθρέφτες,σταματήσουν τις προσπεράσεις απο δεξιά,σταματήσουν να πηγαίνουν απο το αντίθετο ρεύμα άκρη-άκρη επειδή ΝΟΜΙΖΟΥΝ δεν ενοχλούν τότε θα σταματήσουν να τρώνε τα μούτρα τους. Αυτή δεν υπολογίζουν τη ζωή τους,όχι τ αυτοκίνητα. Δεν είναι ίδια τα δύο παραδείγματα που λες
Spyrot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια πωσ μπορω να διαμαρτυρηθω για τους ενοχλητικους , τεμπελιδες οδηγους λεοφορειων . η γραμμη μ παντα αργει , τα βραδια περιμενουν να περασει η ωρα για να ξεκινησουν το δρομολογιο. δηλ αφηνουν πολλες φορες των 10:15 και φευγουν με το επομενο 10:30. ειναι η δεν ειναι μ********ι ? θεσσαλονικη μενεις? αν μενεις θεσσαλονικη για ποια γραμμη μιλαμε?
orck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν βάλουν καθρέφτες,σταματήσουν τις προσπεράσεις απο δεξιά,σταματήσουν να πηγαίνουν απο το αντίθετο ρεύμα άκρη-άκρη επειδή ΝΟΜΙΖΟΥΝ δεν ενοχλούν τότε θα σταματήσουν να τρώνε τα μούτρα τους.Αυτή δεν υπολογίζουν τη ζωή τους,όχι τ αυτοκίνητα. Δεν είναι ίδια τα δύο παραδείγματα που λες συμφωνω 100% με αυτο που γραφεις παρα πολοι πανε σαν τον χαρο οκ θα κανεις οτι μπορεις να μην τον σκοτωσεις αλλα εαν κυκλοφορουν χωρις φωτα το βραδυ ε οχι δεν αξιζει να μεταφερει τα γονιδια του στις επομενες γενιες
markosf1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 οδηγώ μηχανάκι .. και σας λέω ειλικρινά ότι τα μεγάλο αυτοκίνητα δεν υπολογίζουν τα μηχανάκια . τώρα είχα πάει μια βόλτα και ...ένα αμάξι ήθελε να μπεί στο δρόμο από ένα στενό , περιμένει να περάσει το αμάξι που ήταν μπροστά μου και εμένα δεν με περίμενε .. απλά μπήκε !! αυτό τι είναι δηλαδη .. ?? και έχει συμβεί πολλές φορές . φυσικά υπάρχουν και αυτοί με μηχανάκι που δεν έχουν καθρέφτες και δεν κοιτάνε καν όταν αλλάζουν λωρίδα !
De@th L0rd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Προσθέστε κ το γεγονός οτι είναι οι περισσότεροι σταρχιδιστές καπνιστές.Δηλ. ο καπνιστής επιβάτης που κάθεται κ "Χαρμανιάζει" είναι μαλάκας.
leftermann Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 φωτό με το κινητό και αναφορά στα κεντρικά γραφεία. Πριν λίγο καιρό κάποιος είχε δώσει ένα βίντεο με έναν οδηγό ΟΑΣΘ που έλυνε σταυρόλεξο στο τιμόνι! Πήρε τον μπούλο (ο οδηγός)...
eSATA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν βάλουν καθρέφτες,σταματήσουν τις προσπεράσεις απο δεξιά,σταματήσουν να πηγαίνουν απο το αντίθετο ρεύμα άκρη-άκρη επειδή ΝΟΜΙΖΟΥΝ δεν ενοχλούν τότε θα σταματήσουν να τρώνε τα μούτρα τους.Αυτή δεν υπολογίζουν τη ζωή τους,όχι τ αυτοκίνητα. Δεν είναι ίδια τα δύο παραδείγματα που λες Χθες σε διασταυρωση... Ερχομουν εγω με 60 περιπου χλμ με προτεραιότητά παντα και μου πετάγονται οχι ενα αλλα δυο αυτοκινητα απο αριστερα....με αποτελεσμα να κοψω κατω απο 30...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.