Προς το περιεχόμενο

Μεγαλη θερμοκρασια mobo ειναι λογικο??

apoxa2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Σημερα εβαλα το probe ii για να βλεπω θερμοκρασια και η μητρικη παντα ειναι 43βαθμους σταθερα σε αναμονη και οταν το ζορισω ανεβαινει...Αντιθετα η cpu 29βαθμους σε αναμονη.Ειναι φυσιολογικη τετοια θερμοκρασια μητρικης?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μερικες ειναι ζεστες...μερικες πιο κρυες...οπως και ναχει 43 βαθμοι ειναι αψογοι. Μη το σκεφτεσαι καν...και απο τη στιγμη που δεν εχεις καποια ενδειξη για καποιο προβλημα μη κολλας .

Δημοσ.

Απλα εχω το probe ii και συνεχεια βγαζει alarm κοκκινο.Να ανεβασω την προειδοποιηση στους 55βαθμους π.χ.?Σε ευχαριστω παντως!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι κανενα προβλημα. Και 55 να παει παλι δεν εχει προβλημα... ειδικα αν ειναι κανα ζεστο chipset ή εχει κανα ψυκτρακι της πλακας...

Δημοσ.

καλησπέρα,,ήθελα να ρωτήσω κάτι για θερμοκρασίες,, κάποια δευτερόλεπτα έδειξε 113 βαθμούς ενώ συνεχεια δουλεύει σε cpu 29 system 40-43,γιατί συνέβη αυτό πρέπει να ανήσυχο η κόλλησε το πρόγραμμα, με το ίδιο πρόγραμμα που έχει και apoxa 2, probe ii

Ευχαριστω!

Δημοσ.

THReSH, πρώτα ευχάριστο ,δεύτερον έκανα το test με το πρόγραμμα Everest που είπες και είναι τα ίδια συμπεράσματα ,43-50 .,.,.CPU 29-30. πιστεύω ότι κόλλησε θα δούμε πως θα πάει,

Δημοσ.

Το prob έχει πολύ χαμηλά τα alarms, μάλλον γιατί τεστάρετε σε υπολογιστές στον Νότιο Πόλο. Και εγώ όταν το έβαλα μου άρχισε τα ιου ιου μου έσπασε τα νεύρα, το έστειλα να πάει στο καλό και ησύχασα. Το χειμώνα η mobo μου παίζει γύρω στους 30 βαθμούς ενώ το καλοκαιρινό ρεκόρ είναι 55 βαθμοί στο οποίο και τρέχει απροβλημάτιστα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Εμένα στους 95C που το δοκίμασα χωρίς ενεργητική ψύξη κάνει reboot.

:P

Με ενεργητική, τώρα που δρόσισε ο καιρός παίζει ~65 idle, full load δεν έχω προσέξει, αλλά υποθέτω ~70C...

Δημοσ.

Γειασασ, όντως παιδιά ούτε μυρίζει ούτε τίποτα μια χαρά πάει,, το πρόσεξα αυτές τις ημερες επειδή άλλαξα ανεμιστήρες e βάλλα 12ares πίσω και εμπρός και παρακολουθούσα πιο πολύ να δω πως θα πάει,Όντως από55 βαθμούς που είχα έπεσε στα 43-47 το πολύ τελοσπάντων όλα καλα Ευχαριστω.

Δημοσ.
Εμένα στους 95C που το δοκίμασα χωρίς ενεργητική ψύξη κάνει reboot.

:P

Με ενεργητική, τώρα που δρόσισε ο καιρός παίζει ~65 idle, full load δεν έχω προσέξει, αλλά υποθέτω ~70C...

Τόσο ζεστά είναι τα chipset της Nvidia,γιατί αν δεν κάνω λάθος είσαι με active ψύξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...