fellow Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Σίγουρα δεν είναι το πρώτο ποστ με αυτό το θέμα αλλά αυτά που διάβασα ήταν παλιά και δεν έβγαλα άκρη Ψάχνω το κατάλληλο τατουατζίδικο που να πληρεί τις συνθήκες καθαριότητας για να κάνω τατου. Ομολογώ πως όταν έκανα piercing το έψαξα λιγότερο αλλά είχα βεβαιωθεί για το περιβάλλον "νοσοκομείου". Με απασχολεί και η τεχνική αυτήν την φορά.Μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα μαγαζί να προτείνει; Και κάτι ακόμα, μ'αρέσει ένα σχέδιο πολύ αλλά με προβληματίζει ότι μελλοντικώς δεν θα "στέκει". Συμβουλή κάποιου με τατού; Συγνώμη αν σας κούρασα περιμένω γνώμες
nikos21aek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν είσαι 100% σίγουρος για το τατουάζ που θέλεις να κάνεις για ποιο λόγο να το κάνεις; Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα χένα να δεις αν θα στέκει σε ένα μήνα και μετά το χτυπάς και κανονικά. Το καλύτερο που έχω δεί τώρα τελευταία πάντως είναι αυτό!
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 γνωμη μου μην κανεις μονοχρωμα ...OXI ΑΛΛΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ,ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ,TRIBAL,ΔΕΛΦΙΝΙΑ,ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ.. βρες καποιον που να ξερει κ απο χρωματα... δεν ξερω κ πολλα αλλα πριν χρονια που χα παει σε 1-2 γνωστα μαγαζια τα σχεδια ηταν φτωχα.. δες στο google-youtube miami ink
fellow Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Σίγουρη είμαι απλώς με τα τόσα μαγαζιά και τα τόσα ίδια όπως κι έσείς τονίσατε σχέδια είναι περίεργη κατάσταση. Πρέπει να ξέρεις το που κ το ποιος στην Αθήνα για να πας
Chrisxxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δες και στο http://www.tattoos.gr/contact.html
Fronimitis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δες και στο http://www.tattoos.gr/contact.html +1000000 τα παιδια δεν παιζονται!!!Εκει εκανα το tattoo μου μετα απο πολυ ψαξιμο.
apd453 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Απλά να ενημερώσω πως όλα τα χρώματα για tattoo έχουν άδεια κυκλοφορίας καλλυντικών χρωμάτων ή χρωμάτων καλλιτεχνίας. Τα δεύτερα βέβαια δεν τα δείχνουν αλλά αν ψάξετε λίγο τα βρείτε και τις μάρκες και τους τύπους της μελάνης. Τα πρώτα έχουν άδεια για να μπαίνουν πάνω από το δέρμα. Δεν εμπίπτουν κανονικά στην κατηγορία των καλλυντικών γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε εμφύτευση στο ανθρώπινο σώμα. Να ξέρετε πως πολλά χρώματα είναι άκρος καρκινογόνα όταν χορηγούνται κάτω από δέρμα! Δεν φταίνε οι επαγγελματίες απλά υπάρχει νομοθετικό κενό.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Να ξέρετε πως πολλά χρώματα είναι άκρος καρκινογόνα όταν χορηγούνται κάτω από δέρμα! Δεν φταίνε οι επαγγελματίες απλά υπάρχει νομοθετικό κενό. Τι εννοείς; Και γιατί δεν φταίνε οι επαγγελματίες αν τα χρώματα που χρησιμοποιούν δεν είναι τα κατάλληλα;
apd453 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Τι εννοείς; Και γιατί δεν φταίνε οι επαγγελματίες αν τα χρώματα που χρησιμοποιούν δεν είναι τα κατάλληλα; και τι χρώματα να βάλουν? Κανένας δεν ξέρει να τους πει στην ουσία. Μήπως πολλά από τα χρώματα που βάζουν οι γυναίκες επάνω τους (που έχουν και άδεια) είναι καλύτερα? Εγώ μια επισήμανση έκανα.Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά αν ειναι οντως επαγγελματιας πρεπει να μαθουν και να ενημερωθουν.. ΤΙ θα πει υπάρχει νομοθετικό κενό; - Συγγνώμη πάθατε καρκίνο απο το χρώμα που χρησιμοποιησαμε γιατ το τατου γιατι υπάρχει νομοθετικο κενο.
apd453 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά αν ειναι οντως επαγγελματιας πρεπει να μαθουν και να ενημερωθουν.. ΤΙ θα πει υπάρχει νομοθετικό κενό;- Συγγνώμη πάθατε καρκίνο απο το χρώμα που χρησιμοποιησαμε γιατ το τατου γιατι υπάρχει νομοθετικο κενο. Μην κάνεις tattoo. Μην περιμένεις να προστατευτείς από τους άλλους. Προστάτευσε τον εαυτό σου μόνος σου.
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μην κάνεις tattoo. Μην περιμένεις να προστατευτείς από τους άλλους. Προστάτευσε τον εαυτό σου μόνος σου. Το καταλαβαίνεις πως δεν είναι λογικό αυτό, έτσι?
buzzad Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Περνα και μια βολτα απο το ''Bar Code Tattoo'' ειναι στην μεσογειων πισω απο το ''Varda''...Προσωπικα εγω τα εχω κανει ολα εκει.... ---------- Προσθήκη στις 12:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:19 ---------- Καποια απο τα δικα μου...:
apd453 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το καταλαβαίνεις πως δεν είναι λογικό αυτό, έτσι? Το ξέρω άλλα δυστυχώς είναι η αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.