Προς το περιεχόμενο

tattoo's μπέρδεμα

fellow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι το πρώτο ποστ με αυτό το θέμα αλλά αυτά που διάβασα ήταν παλιά και δεν έβγαλα άκρη:-D Ψάχνω το κατάλληλο τατουατζίδικο που να πληρεί τις συνθήκες καθαριότητας για να κάνω τατου. Ομολογώ πως όταν έκανα piercing το έψαξα λιγότερο αλλά είχα βεβαιωθεί για το περιβάλλον "νοσοκομείου". Με απασχολεί και η τεχνική αυτήν την φορά.Μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα μαγαζί να προτείνει; Και κάτι ακόμα, μ'αρέσει ένα σχέδιο πολύ αλλά με προβληματίζει ότι μελλοντικώς δεν θα "στέκει". Συμβουλή κάποιου με τατού;:o

Συγνώμη αν σας κούρασα περιμένω γνώμεςB)

Δημοσ.

Αν δεν είσαι 100% σίγουρος για το τατουάζ που θέλεις να κάνεις για ποιο λόγο να το κάνεις;

Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα χένα να δεις αν θα στέκει σε ένα μήνα και μετά το χτυπάς και κανονικά.

Το καλύτερο που έχω δεί τώρα τελευταία πάντως είναι αυτό!:lol:

5540_1111030208995_1024061142_30307669_5474158_n.jpg

Δημοσ.

γνωμη μου μην κανεις μονοχρωμα ...OXI ΑΛΛΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ,ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ,TRIBAL,ΔΕΛΦΙΝΙΑ,ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ..

βρες καποιον που να ξερει κ απο χρωματα...

δεν ξερω κ πολλα αλλα πριν χρονια που χα παει σε 1-2 γνωστα μαγαζια τα σχεδια ηταν φτωχα..

δες στο google-youtube miami ink

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Σίγουρη είμαι απλώς με τα τόσα μαγαζιά και τα τόσα ίδια όπως κι έσείς τονίσατε σχέδια είναι περίεργη κατάσταση. Πρέπει να ξέρεις το που κ το ποιος στην Αθήνα για να πας:fear:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απλά να ενημερώσω πως όλα τα χρώματα για tattoo έχουν άδεια κυκλοφορίας καλλυντικών χρωμάτων ή χρωμάτων καλλιτεχνίας. Τα δεύτερα βέβαια δεν τα δείχνουν αλλά αν ψάξετε λίγο τα βρείτε και τις μάρκες και τους τύπους της μελάνης. Τα πρώτα έχουν άδεια για να μπαίνουν πάνω από το δέρμα. Δεν εμπίπτουν κανονικά στην κατηγορία των καλλυντικών γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε εμφύτευση στο ανθρώπινο σώμα. Να ξέρετε πως πολλά χρώματα είναι άκρος καρκινογόνα όταν χορηγούνται κάτω από δέρμα! Δεν φταίνε οι επαγγελματίες απλά υπάρχει νομοθετικό κενό.

Δημοσ.
Να ξέρετε πως πολλά χρώματα είναι άκρος καρκινογόνα όταν χορηγούνται κάτω από δέρμα! Δεν φταίνε οι επαγγελματίες απλά υπάρχει νομοθετικό κενό.

Τι εννοείς; Και γιατί δεν φταίνε οι επαγγελματίες αν τα χρώματα που χρησιμοποιούν δεν είναι τα κατάλληλα;

Δημοσ.
Τι εννοείς; Και γιατί δεν φταίνε οι επαγγελματίες αν τα χρώματα που χρησιμοποιούν δεν είναι τα κατάλληλα;

και τι χρώματα να βάλουν? Κανένας δεν ξέρει να τους πει στην ουσία. Μήπως πολλά από τα χρώματα που βάζουν οι γυναίκες επάνω τους (που έχουν και άδεια) είναι καλύτερα? Εγώ μια επισήμανση έκανα.Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Δημοσ.

Ναι αλλά αν ειναι οντως επαγγελματιας πρεπει να μαθουν και να ενημερωθουν.. ΤΙ θα πει υπάρχει νομοθετικό κενό;

- Συγγνώμη πάθατε καρκίνο απο το χρώμα που χρησιμοποιησαμε γιατ το τατου γιατι υπάρχει νομοθετικο κενο.

Δημοσ.
Ναι αλλά αν ειναι οντως επαγγελματιας πρεπει να μαθουν και να ενημερωθουν.. ΤΙ θα πει υπάρχει νομοθετικό κενό;

- Συγγνώμη πάθατε καρκίνο απο το χρώμα που χρησιμοποιησαμε γιατ το τατου γιατι υπάρχει νομοθετικο κενο.

Μην κάνεις tattoo. Μην περιμένεις να προστατευτείς από τους άλλους. Προστάτευσε τον εαυτό σου μόνος σου.

Δημοσ.
Μην κάνεις tattoo. Μην περιμένεις να προστατευτείς από τους άλλους. Προστάτευσε τον εαυτό σου μόνος σου.

Το καταλαβαίνεις πως δεν είναι λογικό αυτό, έτσι?

Δημοσ.

Περνα και μια βολτα απο το ''Bar Code Tattoo'' ειναι στην μεσογειων πισω απο το ''Varda''...Προσωπικα εγω τα εχω κανει ολα εκει....

---------- Προσθήκη στις 12:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:19 ----------

Καποια απο τα δικα μου...:

bct1.jpg

bct2.jpg

bct3.jpg

bct4.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...