Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας.

 

Εδώ και κάποιους καιρούς είχα βάλει φοιτητικό internet στα 2mbps και πριν από λίγες μέρες το αναβάθμισα σε 8mbps.Η αναβάθμιση έγινε χθες. (είμαι στο δίκτυο του ΟΤΕ).

 

Λοιπόν ενώ όλα κυλούσαν μια χαρά,έκανα και τεστ για να δω ταχύτητα και είδα πως πιάνω περίπου το 6.97mbps downstream και upstream τα 0.32mbps λέω όλα καλά.

 

Αμ δε. Κοιτάω τις ρυθμίσεις του ρούτερ(ένα philips wireless είναι απ αυτά τα μουφέ που έδινε ο οτέ) και βλέπω αυτό.

 

i59pnk.png

 

Πήρα το 1242 και μου είπαν πως μάλλον είναι πρόβλημα την γραμμής και πως θα το κοιτάξουν τεχνικοί. Εσείς τι νομίζετε ρε παιδιά? Φταίει το router? Με τα 2mbps ποτέ δεν έχανα το σήμα. Τώρα εκεί που σερφάρω πχ ξαφνικά δεν έχω internet.Μετά από λίγο επανέρχεται. Και δεν μπορώ να μπω σε ορισμένες σελίδες. Απλα δεν ανήγουν. Firmware update στο ρουτερ δεν παίζει γιατί δεν υποστηρίζεται από πουθενά οπότε χαιρετίσματα. Επίσης δεν ξέρω σε τι ταχύτητες κλπ κλειδώνει. Θα χρειαστώ και καινούργιο router πιστεύετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βλεπω κατι (γκαβομαρα...) στην γραμμη εκτος απο τα κατι, εκατομυρια db του snr τα οποια ωφειλονται σε bug του ν router σου. Αν ηταν βραχυκυκλωμα θα σου εδειχνε καποια ανοδο και το atten. Δωσε στατιστηκα με το router πανω στην κεντρικη γραμμη, καμια αλλη συσκευη πανω στις πριζες του σπιτιου και αν γινεται δοκιμασε και με αλλο router....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με την γραμμη που βλεπω δεν θα πρεπε να εχεις θεμα και ειναι πολυ κουφο καταρχην να σου χαλαει το Margin στο up και οχι στο down.β.το εχεις γυρισει σε Pppoe/llc και σου κανει disconects?otan kanei disconect σβηνει το adsl η απλα χανει Ip?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...