chrizz69 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Καλώς ηρθα! Βλέπω εδω και καιρο το πραγματικα κοινωνικο εργο που επιτελειται απο ολους εσας και μπηκα και εγω στον πειρασμο να γινω μελος αυτης της κοινοτητας. Τερμα τωρα τα 'γλυψίματα' και παω ευθυς αμεσως στην πρωτη μου ερωτηση εδω μεσα. Καtεβασα προ ημερων το προγραμμα που κλειδωνει τους φακελους FOLDER ACCESS. Κλειδωσα μερικους φακελους στο D: .Mετα απο προβλημα που ειχα εκανα φορματ στο C: και εγκατεστησα εκει τα νεα χρ. Οταν ομως πηγα στον φακελο στο D: δεν μπορουσα πια να ανοιξω τον φάκελο παρολο που ξανακατεβασα και εγκατεστησα το FOLDER ACCESS. Στην προσπαθεια μου να ξεκλειδωσω τον φακελο μου λεει οτι ειναι ηδη κλειδωμενος. Να ειστε καλα!
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μετά από λίγη αναζήτηση είδα δύο προτεινόμενες λύσεις. 1. Αφού ξαναεγκαταστήσεις το πρόγραμμα, κάνε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας, μετά κάνε drag-n-drop τον κλειδωμένο φάκελο στο εικονίδιο και θα σου ζητήσει κωδικό. Βάλε τον κωδικό που είχες και θα στον ανοίξει. 2. Κατέβασε το Folder Access 2.1 Recovery.zip και προσπάθησε να ξεκλειδώσεις τον φάκελο με αυτό (δεν ξέρω αν δουλεύει).
chrizz69 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ! Η δουλειά έγινε με το πρώτο κολπο με την συντόμευση. Απλά τέλειο!! Να εισαι καλα!
chrisaeg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μετά από λίγη αναζήτηση είδα δύο προτεινόμενες λύσεις.1. Αφού ξαναεγκαταστήσεις το πρόγραμμα, κάνε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας, μετά κάνε drag-n-drop τον κλειδωμένο φάκελο στο εικονίδιο και θα σου ζητήσει κωδικό. Βάλε τον κωδικό που είχες και θα στον ανοίξει. 2. Κατέβασε το [ATTACH]20356[/ATTACH] και προσπάθησε να ξεκλειδώσεις τον φάκελο με αυτό (δεν ξέρω αν δουλεύει). Αγαπητέ μου φίλε, αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με κλειδωμένους φακέλους μου που μετά από format δεν ξεκλείδωναν και πραγματικά σε ευγνωμονώ. Πολλά πολλά ευχαριστώ, δεν ξέρεις πόσα αρχεία έσωσα. Εγώ χρησιμοποίησα το Folder Access 2.1 recovery και δούλεψε αμέσως, και μάλιστα σε κλειδωμένους φακέλους των 100 GB!!! Χίλια ευχαριστώ!!! Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!
panakk87 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 σε περιπτωση που εχεις ξεαχσει τον κωδικο τι γινεται?
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 σε περιπτωση που εχεις ξεαχσει τον κωδικο τι γινεται? Να φροντίσεις να μην τον ξεχάσεις. Ότι κι αν σου λένε, έναν καλό κωδικό δεν το σπας με bruteforce, εκτός αν έχεις κανέναν υπερυπολογιστή με 2000 επεξεργαστές και μπόλικο χρόνο στην διάθεσή σου.
panakk87 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Να φροντίσεις να μην τον ξεχάσεις.Ότι κι αν σου λένε, έναν καλό κωδικό δεν το σπας με bruteforce, εκτός αν έχεις κανέναν υπερυπολογιστή με 2000 επεξεργαστές και μπόλικο χρόνο στην διάθεσή σου. xaxa τον εχω ξεχασει και εχω ολες τις φωτο μεσα σ'αυτον το φακελο ..κατεβασα το folder access recovery 2.1 αλλα καταφερα να ξεκλειδωσω μονο τον 1 απο τους 3 φακελους και το 8εμα ειναι οτι δεν καταλαβα και πως ..δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος ?
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 xaxa τον εχω ξεχασει και εχω ολες τις φωτο μεσα σ'αυτον το φακελο ..κατεβασα το folder access recovery 2.1 αλλα καταφερα να ξεκλειδωσω μονο τον 1 απο τους 3 φακελους και το 8εμα ειναι οτι δεν καταλαβα και πως ..δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος ? Αποσυμπιέζεις το αρχείο στον φάκελο όπου είναι και ο κλειδωμένος φάκελος. Αν πχ ο κλειδωμένος φάκελος είναι στο C:\My files\ με το όνομα locked, τότε αποσυμπιέζεις το εκτελέσιμο που είναι μέσα στο ζιπ στον φάκελο C:\My Files\ Το τρέχεις και πατάς Unlock και μετά Remove password.
panakk87 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αποσυμπιέζεις το αρχείο στον φάκελο όπου είναι και ο κλειδωμένος φάκελος.Αν πχ ο κλειδωμένος φάκελος είναι στο C:\My files\ με το όνομα locked, τότε αποσυμπιέζεις το εκτελέσιμο που είναι μέσα στο ζιπ στον φάκελο C:\My Files\ Το τρέχεις και πατάς Unlock και μετά Remove password. Φιλε μου ειλικρεινα εκτιμω πολυ την προσπαθεια σου να με βοηθησεις αλλα εχω μπερδευτει με το ολο θεμα.ΚΑταρχας ο φακελος ειναι σε εξωτερικο σκληρο .Ο φακελος που κλειδωσα λεγεται π.χ photos και μετα το κλειδωμα μετονομαστηκε σε photos.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D} .1ον Οταν παω να τον ανοιξω μου εμφανιζει σφαλμα : Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο αρχειο επειδη χρησιμοποιειται απο καποια αλλη διεργασια δεν μου ζηταει καν τον κωδικο.2 ον οταν παταω δεξι κλικ δεν μου λεει unlock folder αλλα lock folder.Πως μπορω να αποσυμπιεσω το αρχειο zip? με δεξι κλικ και μετα add to archive? Eχω περασμενα τα windows 7.Συγνωμη που σας κουρασα .
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, πρόκειται για φάκελο ή για αρχείο zip; Αν είναι φάκελος και κάνεις δεξί κλικ θα σου προτείνει το πρόγραμμα συμπίεσης αν θέλεις να τον συμπιέσεις (add to archive). Αν είναι συμπιεσμένο αρχείο θα σου προτείνει αποσυμπίεση (extract here). Βάλε το recovery στον ίδιο φάκελο με το photos και τρεξτο. Αν ο φάκελος είναι εντάξει θα στον εμφανίσει στο folder name. Κλείσε όμως πρώτα ότι παράθυρο έχεις ανοιχτό και αν συνεχίσει με τα προβλήματα κάνε disable και το antivirus προσωρινά.
panakk87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, πρόκειται για φάκελο ή για αρχείο zip;Αν είναι φάκελος και κάνεις δεξί κλικ θα σου προτείνει το πρόγραμμα συμπίεσης αν θέλεις να τον συμπιέσεις (add to archive). Αν είναι συμπιεσμένο αρχείο θα σου προτείνει αποσυμπίεση (extract here). Βάλε το recovery στον ίδιο φάκελο με το photos και τρεξτο. Αν ο φάκελος είναι εντάξει θα στον εμφανίσει στο folder name. Κλείσε όμως πρώτα ότι παράθυρο έχεις ανοιχτό και αν συνεχίσει με τα προβλήματα κάνε disable και το antivirus προσωρινά. ειναι μπερδεμενη κατασταση!Εγω κλειδωσα 2 φακελους μετα εκανα add to archive και μου εβγαλε τα 2 αρχεια zip ,αποσυμπιεζω το zip και το πεταω στην επιφανεια εργασιας το τρεχω και μου λεει οτι ο φακελος ειναι κενος.Αυτη τη στιγμη εχω 2 φακελους με φωτο οι οποιοι εχουν μετονομαστει απο φωτο σε φωτο {21ΕD.. }και 2 αρχεια zip με το ιδιο ονομα .Το recovery τοχω στο ιδιο φακελο με τα 4 αρχεια το τρεχω και στο folder to unlock διπλα εχει το folder name εκει κανω copy το ονομα του αρχειου που 8ελω να ξεκλειδω8ει και παταω unlock now και μου βγαζει ενα ! Datei wurde freigegeben ! τι εινα αυτο ? επειτα παταω και στο remove password παλι μου βγαζει ενα αλλο μηνυμα ..πηγαινω να ανοιξω τον φακελο....αλλα σαν να μην εγινε τπτ παλι μου λεει δεν ειναι δυνατη η προσπελαση του αρχειου επειδη χρησιμοποιειται απο αλλη διεργασια.Εκανα και disable to avg .Ειναι να μην σου τυχει ..
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αφού ήταν να τα συμπιέσεις, κακώς έμπλεξες με το folder access. Θα μπορούσες να βάλεις Password στο zip αρχείο. Τώρα, όταν κάνεις copy-paste το όνομα του φακέλου, κάνεις όλο το μακρυνάρι ή μόνο το όνομα του φακέλου; Δοκίμασε και τις δύο περιπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.