adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ειχα βαλει τα win7 στον d δισκο αλλα κολλησαν και δεν ξεκινανε με τιποτα Δε θελω να κανω φορματ γιατι εχω πολλα αρχεια στο δισκο Απο τα xp που μπαινω δεν μπορω να διαγραψω τους φακελους windows programs κλπ Μου λεει οτι δεν επιτρεπεται η προσβαση κλπ Δοκιμασα να μπω και με livecd , bart knopel κλπ αλλα αυτα δεν βλεπουν καν το δισκο αυτο
nick#18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε με καπιο linux live cd που να υποστιριζει ntfs π.χ. ububtu, η μεσο ασφαλους λειτουργιας.....
adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 δυστυχως δε βρηκα λυση ουτε με ενα παλιο τροπο που με ειχε σωσει στο να σβησω τα σβιστα
tritonas00 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 ρε adi32 τι γινεται με τα 7 ρε..δεν σου εχουν κατσει καλα στο μηχανημα σου απτην αρχη..wtf...ολο προβληματα...
100 010 00 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμασε απο τα xp να αλλαξεις με δεξι κλικ τα security settings στους φακελλους που θες να διαγραψεις, δλδ να ειναι full control for everyone, αλλιως απο recovery console με boot xp cd
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 ρε adi32 τι γινεται με τα 7 ρε..δεν σου εχουν κατσει καλα στο μηχανημα σου απτην αρχη..wtf...ολο προβληματα... ναι, δεν ξερω μου την εδωσε τελικα βαρεθηκα και τα παρατησα Δοκιμασε απο τα xp να αλλαξεις με δεξι κλικ τα security settings στους φακελλους που θες να διαγραψεις, δλδ να ειναι full control for everyone, αλλιως απο recovery console με boot xp cd τα δοκιμασα αλλα τιποτα οποτε αναγκαστηκα και μετεφερα 400GB σε αλλο δισκο και τον φορμαρα
teo64x Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Είχες δοκιμάσει να εγκαταστήσεις λειτουργικό χωρίς φορμάτ; Και αν ναι, τι πρόβλημα αντιμετώπισες;
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 παντα χωρις φορματ βαζω λειτουργικα χωρις προβληματα το προβλημα απο τα βιστα και περα ειναι οτι αν θες να τα σβησεις χωρις φορματ αντιμετωπιζεις αυτο το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.