Προς το περιεχόμενο

Ξαναδήλωση μηχανογραφικού με το 10%

HaPagan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε Insomniacs!!!Όπως καταλαβαίνετε ξαναδηλώνω μηχανογραφικό.Πέρσι πέρασα στο Πληροφοριακών κ' Επικοινωνιακών Συστημάτων στη Σάμο!Πως τα βλέπετε τα πράγματα;Πόσοι από εσάς θα ξανακάνουν μηχαν. και τι θα δηλώσετε;Εμ , τι μόνο οι εφημερίδες θα κάνουν γκάλοπ;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

An kai den kano mixanografiko,einai apla ta pragmata...<BR>Stis poli magales poleis(kirios athina-thesaloniki)tha meinooun statheres kai merikes tha anevoun kai stin eparxia tha pesoun.Eidika sta nisia tha gremotsakistoune.

Δημοσ.

geia kai xara . . .<P>nomizo pos eprepe na pas sti samo ! kallitera 8a tan ! kai giati i sxoli einai kali kai giati idi 8a etoimazosoyn gia to 2o soy xrono !<P>posa moria eixes ? <BR>8a pesoyn arage toso gia na peraseis ekei poy 8eleis ? poy i8eles ?<P>kali epityxia . . .<P> smile.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by critter:<BR><STRONG>An kai den kano mixanografiko,einai apla ta pragmata...<BR>Stis poli magales poleis(kirios athina-thesaloniki)tha meinooun statheres kai merikes tha anevoun kai stin eparxia tha pesoun.Eidika sta nisia tha gremotsakistoune.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR>LEGE MAS TETOIA TWRA NA MAS KANEIS THN KARDIA MAS MAURH

Δημοσ.

Oi baseis gia aftous pou ksanakatathetoun mixanografiko tha pesoun 1-3 moria opos to vlepo ego.Einai ligo apithano na anevoun giati den nomizo kanenas pou eixe perissotera moria apo tin persini basi na tin dilosei fetos, afou tha pernouse apeutyeias persi.Mixanografiko tha kanoun aftoi pou den piasan tin sxoli pou thelan persi

Δημοσ.

Ego paidia ksana ekana mixanografiko. Perasa Fysiko Ioanninon kai thelo na peraso se opiadipote sxoli ploroforikis! Makari na peraso kai SAMO!!! Exo 168,45 moria... Den exo polles elpides alla i elpida pethainei teleutaia... wink.gif" border="0

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

to radio arvyla stous 109,5 sta fm metadidei oti oi vaseis exoun pesei ekseftelistika...<BR>akousa (sto radio arvyla panta) oti endeiktika h germanikh filologia exei pesei sto 9,5 kai akomh h hlektrologia exei pesei sto 11,5 (apo ena 13,5 an 8ymamai kala)<BR>Gia perissotera nea apo to radio arvyla meineta syntonismenoi ston ka8ena perastiko,geitona ,8amwna ths kafeterias klp klp...

Δημοσ.

Λοιπόν έχω 180,56 μόρια!Θέλω ηλεκτρολόγους ανά την Ελλάδα(Αθήνα,Πάτρα,Θεσ/νίκη,Βόλο,Χανιά,Ξάνθη)και πληροφορική Αθήνας.Τα πράγματα τα βλέπω υπερβολικά χλωμά,Έχουμε και την εξεταστική τώρα και διαβάζουμε αστα να πάνε.Τουλάχιστον αν πέρναγα πουθένά αλλού...Είδωμεν...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by hapagan:<BR><STRONG>Λοιπόν έχω 180,56 μόρια!Θέλω ηλεκτρολόγους ανά την Ελλάδα(Αθήνα,Πάτρα,Θεσ/νίκη,Βόλο,Χανιά,Ξάνθη)και πληροφορική Αθήνας.Τα πράγματα τα βλέπω υπερβολικά χλωμά,Έχουμε και την εξεταστική τώρα και διαβάζουμε αστα να πάνε.Τουλάχιστον αν πέρναγα πουθένά αλλού...Είδωμεν...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>kala me 180,... moria kai 8es hlektrologia...???<BR>tha to metaniwseis (sto lew giati ki egw eimai hlektrologia)

Δημοσ.

Φίλε Stam δεν ξέρω αν κατάλαβες καλά αλλά δήλωσα Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς&Μηχανικούς Η/Υ στο Πολυτεχνείο.Κατάλαβες τώρα;ʼσε που νομίζω ότι τα μόρια που έχω δεν μου φτάνουν!!!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by hapagan:<BR><STRONG>Φίλε Stam δεν ξέρω αν κατάλαβες καλά αλλά δήλωσα Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς&Μηχανικούς Η/Υ στο Πολυτεχνείο.Κατάλαβες τώρα;ʼσε που νομίζω ότι τα μόρια που έχω δεν μου φτάνουν!!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>ok katalava....kalh epityxia

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι θα γίνει επιτέλους;Για όλους τους άλλους λένε (δεσμίτες , αυτούς που δίνανε πρώτη φορά) για τις βάσεις εκτός από μας που ξανακάναμε μηχανογραφικό!!!Πως τα βλέπετε τα πράγματα;Υπομονή μέχρι το πρώτο 10ήμερο το Σεπτεμβρίου!!!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by hapagan:<BR><STRONG>Τι θα γίνει επιτέλους;Για όλους τους άλλους λένε (δεσμίτες , αυτούς που δίνανε πρώτη φορά) για τις βάσεις εκτός από μας που ξανακάναμε μηχανογραφικό!!!Πως τα βλέπετε τα πράγματα;Υπομονή μέχρι το πρώτο 10ήμερο το Σεπτεμβρίου!!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Ti ypomonh?Edw perimenoume kai elpizoume(kai akoume ta teleftaia nea sto radio Arvyla stous 109.9 Fm)<BR>An kai opws to kove,prwta 8a graftoume kai 3o eksamhno,8a dwsoume kai ta xrwstoumena kai meta......<BR> tongue.gif" border="0

Δημοσ.

Λοίπον η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία κάτι αναφέρει (επιτέλους και μία εφημερίδα μας θυμήθηκε) για το 10% . Αντιγράφω : " Κερδισμένοι στα σίγουρα , από τη φετινή πτώση θα είναι οι περσινοί τελειόφοιτοι του λυκείου , οι οποίοι αν και είχαν υψηλές βαθμολογίες , δεν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή επιλογής τους εξαιτίας της πληθώρας των αριστούχων που οδήγησε σε σκληρό ανταγωνισμό . Αυτοί οι υποψήφιοι υπέβαλαν ξανά το μηχανογραφικό τους και διεκδικούν φέτος το <B>10%</B>των θέσεων των τμημάτων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με την περσινή τους βαθμολογία . Επειδή , τα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη , υπολογίζεται ότι η χρήση αυτής της ρύθμισης θα κάνουν φέτος πάνω από 10.000 δυσαρεστημένοι περσινοί υποψήφιοι ."<P>Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία , 26 Αυγούστου 2001<P>Αυτά τα ολίγα προς το παρόν . Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος όμως για ποιό λόγο είμαστε ευνοημένοι εμείς ;<P>ʼαα , και αναφέρει ότι οι βάσεις θα βγούν κατά το πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...