Προς το περιεχόμενο

Ξαναδήλωση μηχανογραφικού με το 10%

HaPagan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mono eyharistimenoi de prepei na einai lol<BR>desto apla.. 10000 atoma sto nero kanoun xana mixanografiko kai apo aytous mono 10% tha perasoun dld apo olous aytous mono 1000 se OLI tin elada tha mpoun.. ere glentia tha lega ego lol kai ektos aytou de pezei rolo i vathmologia fetini kai i persini.. gia vasis milao to 10% kathe sxolis einai piasmeno anexartita vasis.. dld an i sxoli fetos exei vasi 18 kai o protos persinos pou xanakane mixanografiko kai ti dilose exei vgalei 14 kai oi epomenoi 19 akoloythoun me mikrotero vathmos aytos tou 14 perisi mpike se sxoli tou 18 fetos.. ax atimoi dimosiografoi na xerate kai ti sas ginete mia zoi parapliroforisi a! kai kati allo.. triton otan se piaso sti kavala kakomiri mou tha se pethano! mono diadilosi de kanoune pou feygeis dld tous episa oti perases idi me to 10% ehhehe kai skepsou na mi peraseis tha se prizoune kiolas pou mas enimeroses lathos giati tous eipa oti eisai sigouros pos perases athina lol

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by sndev:<BR><STRONG>mono eyharistimenoi de prepei na einai lol<BR>.. triton otan se piaso sti kavala kakomiri mou tha se pethano! mono diadilosi de kanoune pou feygeis dld tous episa oti perases idi me to 10% ehhehe kai skepsou na mi peraseis tha se prizoune kiolas pou mas enimeroses lathos giati tous eipa oti eisai sigouros pos perases athina lol</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>e vevaia vre paliogkantemh...eixes den eixes kai tha me vrizoun kai den tha fygw..<BR>ai sixtir.....tsoutsekhs<BR>xaxaxxaxax<BR> grin.gif" border="0

Δημοσ.

xa! siga ti gantemia ego protos protos sou pa tha peraseis sigoura na do pios tha mou mathei kithara tora kai malista tha figeis kai tha peis kai ena tragoudi vlepeis.. de tha tolmisis na katseis kai na mi peraseis tha se vrizoune pos tolmises na xanakaneis mixanografiko kai as mi perases wink.gif" border="0 kai mi mou kleveis tis atakes mi po ti kakia lexi kai thimosis pali arxizei apo mas.... kai exete kai mia stoa sti kavala kapou ekei konta pou psonizeis wink.gif" border="0

Δημοσ.

Paidia afto pou eipe o allos oti apo tous 10000 pou tha kanoun ksana mixanografiko tha paroun mono tous 1000 ( diladi 10% ) einai malakia!!! Apla an oi theseis sto panephstimio einai 20000 p.x. tote apo autes tis 20000 emeis dikaioumaste tis 2000! Auto einai to 10% !!!!

Δημοσ.

se eyharisto me timas me ta kala sou logia smile.gif" border="0 dikio exeis ayto ithela na po alla ekana mlkia kai vgike allo noima einai to 10% ton theseon tis kathe sxolis alla kai pali min elpizis polla giati an px se kathe sxoli dikaioute 200 atoma tote ta 20 pernane de nomizo na ne poli megalos arithmos mprota sta 10 000 pou lene oti kanane xana mixanografiko kai analogisou oti poloi pou xanakanane tha pesoun me ta moutra se sxoles ipsilis vasis kai an oxi tha ne sigoura sxoles pou theloun para polla atoma dld tha gini sfagi me to 10% tis sigekrimenis sxolis.. me ayti ti logiki einai poli diskolo na minoun eyharistimenoi oloi smile.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by hapagan:<BR><STRONG>Χαίρετε Insomniacs!!!Όπως καταλαβαίνετε ξαναδηλώνω μηχανογραφικό.Πέρσι πέρασα στο Πληροφοριακών κ' Επικοινωνιακών Συστημάτων στη Σάμο!Πως τα βλέπετε τα πράγματα;Πόσοι από εσάς θα ξανακάνουν μηχαν. και τι θα δηλώσετε;Εμ , τι μόνο οι εφημερίδες θα κάνουν γκάλοπ;</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR>Exei kaneis panw apo 179,7 moria kai thelei na perasei pliroforiki samou?Esy hapagan pou eisai ekei pos vlepeis ti sxoli?perisi den perasa gia ligo..einai kala ekei?

Δημοσ.

Η σχολή μια χαρά είναι!Απλώς εγώ θα προτιμούσα να είχα περάσει ή πληροφορική Αθήνας ή σε Πόλυτεχνείο!Αυτά τα ολίγα!!!Ποιές σχολές έχεις δηλώσει;

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχαν πεί για σήμερα...και μπήκα στο υπουργείο αλλα τίποτα....<BR>Μήπως ξέρει κανείς τίποτα;

Δημοσ.

Διάβασα στην εφημερίδα σήμερα ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ανακοινωθεί οι βάσεις σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού Παιδείας!! Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία διορία.

Δημοσ.

Paidia eyxomai kali epitixia se olous. Gia ayton pou thelei na bei ilektrologous, elpizw na min beis athina...<BR>Parola ayta, dedomenou oti xerw arketa atoma pou tha dilwsoun sxoli kai den tha pane, tha dilwsoun kai "isws" pane, i tha dilwsoun gia tin plaka, etsi gia na fane mia thesi, elpizw na eiste tyxeroi. Yparxoun polloi malakes...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...