Προς το περιεχόμενο

Χρήση gamepad PS3 σε υπολογιστή

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για αυτο το ποστ αλλα εχω μια ερωτηση.μπορει ενα χειριστηριο του ps3 να χρησιμοποιηθει σε υπολογιστη και δουλευει κανονικα?

Δημοσ.

Δεν νομίζω..

Υπάρχουν Logitech χειριστήρια με ίδιο καλούπι με αυτά του PS τα οποία είναι για PC (KAI για PS3).. αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει το αντίθετο.

Ακριβώς αυτό που λες έκανε η Microsoft με τα XBOX 360 Controllers.. Απλά αγόρασα ένα USB scannerάκι και όλα τα controllers του XBOX (Wireless) απλά διαβάζονται από το PC μια χαρούλα! (Υπάρχουν και ολόιδια αλλά wired. Δεν συνδέονται με το 360 όμως.)

Αν ψάχνεις να πάρεις Controller, πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερο από το Wireless του 360.. Αν πάλι έχεις PS3 και ψάχνεις να το συνδέσεις με το PC, bad luck dude.. Sony is a bitch.

Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Toυ PS3 δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει usb adapter, αλλά του PS2 (dual shock 2) [ame=http://www.amazon.com/PS2-PSX-PlayStation-Adapter-Converter/dp/B000F6BGXY]υπάρχει [/ame]και το απολαμβάνω εδώ και πολλά χρόνια.

Εγώ το είχα πάρει κάποτε από τον πειρατή της γειτονιάς, δεν νομίζω πως θα δυσκολευτείς να βρεις.

Δημοσ.

Το adapter που λέει ο liopyr μπορείς να το βρεις και στο DealExtreme, εδώ κι εδώ συγκεκριμένα.

Αν έχεις κάνα ps2 controller είναι μια χαρά, θα πάρω κι εγώ ένα κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Γίνεται να το κάνεις, αλλά όχι επίσημα. Πριν πάρω το Pro για το Ps3, έπαιζα Pro στο PC με το χειρηστίριο του Ps3.

Διάβασε εδώ και πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη δεν είναι δύσκολο.

Βέβαια προφανώς και καταλαβαίνεις ότι δεν θα παίζεις ασύρματα, αλλά με το καλώδιο που έχεις για να φορτίζεις το Sixaxis.

Δημοσ.

Βλεποντας για παραδειγμα εδω, ποιο gamepad μου προτεινετε; gamepads

Δε θελω τιποτα το ξεχωριστο ή ιδιαιτερο ουτε να συνδεεται με PS, Xbox ή οτιδηποτε. Ενα απλο gamepad για το PC που να κανει τη δουλεια του...

Δημοσ.

Sorry ξεχασα να αναφερω οτι θα προτιμουσα να μη δωσω πανω απο 20€...

Πχ βλεπω αυτο click

Και καλη βαθμολογια εχει κ αρκετα δημοφιλες βλεπω οτι ειναι...

Δημοσ.

Αν θες φθηνο και καλο και κατω απο 20Ε εγω θα πρoτεινα το δικο μου. Το Logitech Precision.Απλο οπως το θελω (παντα ημουν fan των gamepads του PSX1) και καλο. Δεν μπορω εδω που ειμαι να δω το λινκ σου αλλα μαλλον αυτο θα εχεις βαλει :P

Δημοσ.

Κατ'αρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις.Δυστυχως δεν εχω playstation 3 αλλα playstation2(εδω και αρκετα χρονια μαλιστα)οποτε μαλλον θα προτιμησω το usb adapter που ειναι και το πιο φθηνο απο οτι βλεπω και το χειριστηριο του playstation ειναι παρα πολυ βολικο.η ερωτηση ομως ειναι ειναι συμβατο κανονικα με τα παιχνιδια?δουλεουν δλδ ολα τα κουμπια που εχει και μπορεις να κανεις οτι ρυθμιση θελεις εσυ για τα κουμπια,δλδ μπορεις να προγραμματιζεις μεσα απο τα controls ποιο κουμπι θα κανει τι κανονικα?

Δημοσ.
Αν θέλεις να μοιάζει με αυτό του Ps3, τότε, αυτό είναι ότι πρέπει.

Εγώ αυτό έχω.

Ε λοιπόν εγώ αυτό το Gamepad το έχω δίπλα μου, και πραγματικά είναι ενοχλητικότατο. ΟΛΟΙ τσακώνονται για το ποιος δεν θα το πάρει :P

Είναι καινούριο και νομίζουν πως τα κουμπιά δεν πατιόνται (άντε αυτό ας το πούμε δικαιολογία επειδή suckάρουν στα Games που λιώνουμε), και εγώ δηλώνω πως τα sticks είναι ΓΤΠ! Είναι τετράγωνα, δεν είναι κύκλοι όπως σε όλα τα άλλα Gamepads!

Τίποτα, για την τιμή του ένα 1/5 παίρνει.. θα προτιμούσα απομίμηση PS1 για PC..

Κατ'αρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις.Δυστυχως δεν εχω playstation 3 αλλα playstation2(εδω και αρκετα χρονια μαλιστα)οποτε μαλλον θα προτιμησω το usb adapter που ειναι και το πιο φθηνο απο οτι βλεπω και το χειριστηριο του playstation ειναι παρα πολυ βολικο.η ερωτηση ομως ειναι ειναι συμβατο κανονικα με τα παιχνιδια?δουλεουν δλδ ολα τα κουμπια που εχει και μπορεις να κανεις οτι ρυθμιση θελεις εσυ για τα κουμπια,δλδ μπορεις να προγραμματιζεις μεσα απο τα controls ποιο κουμπι θα κανει τι κανονικα?

Σαν ιδέα, ναι.. έτσι πρέπει να γίνει. Να είσαι προετοιμασμένος όμως διότι μερικοί τίτλοι μπορούν να σε δυσκολέψουν αν έχουν κακό Button Configuration.

Το Trine ας πούμε σου υπογράφω πως δεν θα βλέπει το δεξί stick. Και ΑΝ το καταφέρεις (όπως εγώ) να δει το stick θα πρέπει να συνηθίσεις να το τραβάς στα αριστερά για να πάει μια ασπίδα στα δεξιά, κάτω για να την πάει πάνω αριστερά και πάνω για να την πάει κάτω από τα πόδια του ένα πράμα.. :P

360_Wireless_Controller.jpgxbox360-wireless-receiver.jpg

Ο νικητής κάθε τέτοιου Thread είναι σίγουρα το controller του 360..

1) Υποστηρίζει ότι configuration έχω συναντήσει until now.

2) Πόσα Games του PC βγήκαν για XBOX 360 πρώτα? ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι meant to be played με το συγκεκριμένο controller. Βολεύει καλύτερα από κάθε άλλο Input method..

3) Τα Sticks ΠΡΕΠΕΙ να είναι έτσι όπως τα έχει η microsoft! Το 90% των Games έχουν σαν primary use το left stick και όχι το D-pad. Lets face it..

4) Έχει άψογο βάρος, ιδανικό σχεδιασμό, και είναι στολίδι..

5) Τα sticks δεν σου πονάνε τον αντίχειρα με τις ώρες παιχνιδιού γιατί σκέφτηκε η microsoft και έβαλε βαθούλωμα αντί για βουνό (sony).

6) Οι σκανδάλες στα πλάγια τα σπάνε.. Είναι σκανδάλες, literally.

XBOX 360 Wired (αν το θέλετε οικονομικό) παιδιά. Ότι καλύτερο και ποιοτικότερο έπιασα στα χέρια μου και trust me έχω πιάσει τόσων κονσολών και τόσων εταιριών. Απλά 6/5. Go look for some user reviews αν δεν πιστεύετε εμένα.. ;)

Υ.Γ: Όχι δεν παίρνω bonus από κάθε τέτοιο post.

Μαρία

Δημοσ.

Όπως λέει κ η κοπελιά, υπάρχουν διάφορα Gamepads.Προσωπικά εμένα δν μ βολεύει καθόλου του χ360. Πριν κάτι μήνες πήρα αυτό εδώ http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/287&cl=roeu,en 17€ . Μ καλύπτει σ ότι παίζω μπορώ να πω.

Δημοσ.

koritsi_gia_pc δεν ξερω τι λες αλλα ποτε δεν εχω πιασει χειριστηριο του xbox.αντιθετως εχω πιασει για αμετρητεσ ωρεσ του playstation το οποιο μαρεσει και με βολευει και παρα πολυ.αυτα ειναι υποκειμενικα βεβαια τι αρεσει στον καθενα.αλλωστε λογικο μου ακουγεται το χεριστηριο της microsoft να παιζει μια χαρα sta windows ths microsost.

xtemsnpr αυτο που δειχνεις δεν κανει 17 αλλα 50+ευρω.....

Μολις δοκιμασω το χειριστηριο του Ps2 με τον adaptora θα σας πω αν ειναι οκ.βασικα για το resident evil 5 το θελω πιο πολυ γιατι εχει λιγο περιεργο χειρισμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...