miza Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Χρησιμοποιώ αυτό το javascript για να κάνω popup window όταν κανεις click σε μια photo, αλλα θέλω το pupup window να έχει το μέγεθος τις photo κάθε φορα. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; >function popUp(img) { day = new Date(); id = day.getTime(); eval("page" + id + " = window.open(img, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=1,menubar=0,resizable=1,width=auto,height=auto,left = 0,top = 0');"); }
mixalis8 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/ ρίξε μια ματιά εδώ
miza Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κατάφερα καν να το κάνω να παίξει.Βασικά δεν με ενδιαφέρει να είναι εφετζίδικο, αν μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορεί να διαμορφωθεί ο κώδικα ώστε να κανεις autoresize βάση της εικόνας
macabre_sunsets Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 >function getImgSize(imgSrc) { var newImg = new Image(); newImg.src = imgSrc; var height = newImg.height; var width = newImg.width; alert ('The image size is '+width+'*'+height); } Μήπως κάτι τέτοιο σου κάνει ώστε να παίρνεις τις διαστάσεις της εικόνας και να τις περνάς σαν παραμέτρους? *: Το παραπάνω το πήρα από εδώ Εναλλακτικά, με χρήση της PHP ><?php list($w, $h) = getimagesize(img) ?> ><a href="#" onclick="popUp(img, <?php echo $w ?>, <?php echo $h?>);">Image Name</a> και διαμορφώνεις τον αρχικό σου κώδικα ως >function popUp(img, width, height) { day = new Date(); id = day.getTime(); eval("page" + id + " = window.open(img, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=1,menubar=0,resizable=1,width=' + width + ',height=' + height + ',left = 0,top = 0');"); } *: Το παραπάνω το πήρα από εδώ Δεν έχω δοκιμάσει τις παραπάνω λύσεις για τυχόν προβλήματα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μονο ετσι μπορεις..Και τωρα οι νεοι browser νομιζω πως δεν επιτρεπουν το παραθυρο να ειναι μη resizable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.