BonJovi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ένα θέμα λίγο εκτός, αν και μπορείτε να ρωτήσετε διάφορα προγραμματιστικά για την υλοποίησή του, αλλά ήθελα να το μοιραστώ. Σίγουρα ο καθένας έχει καλύτερα και πιο ουσιώδη πράγματα να κάνει αλλά αν κάποια στιγμή βαριέται πάρα μα πάρα πολύ, μπορεί να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω link και να στείλει και τυχόν απόψεις - προτάσεις Η υλοποίηση έγινε σε Flash Actionscript 2.0 και Php / Mysql. Το link είναι Ghost Detective.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν εμφανιζεται σωστα σε IE8. Μπραβο για την δουλειά σας! Και εγω παπει ειμαι. Πιστευω πως τα γραφικα στο flash θελουν βελτίωση. Οσο για την κεντρικη σελίδα ναι μεν δεν ειναι ασχημη αλλα δεν μοιάζει για σελίδα παιχνιδιού. Αρχικα μπορειτε να κανετε κατι πιο εντυπωσιακο για λογοτυπο.. Εισοδος χρηστη ειναι λιγο μπλαζε για παιχνιδι πιστευω..Μπορεις να βαλεις κατι πιο ψαρωτικο..Οπως Μπες στο παιχνίδι ,Παίξε τώρα κτλ.. Επισης θα μπορουσες να το φορτωσεις με γραφικα το κεντρικο site με χρωματα που να ταιριάζουν στο παιχνίδι. Εγω θα εβαζα τα στατιστικά-σκορ μεσα στο flash.Και να βαλεις καποιο πιο καλο background να κλεισεις τα κενα..
BonJovi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Thanx, Πάρη (Πληροφορική στο προπτυχιακό είσαι?)! Θα τα βελτιώσουμε με τον καιρό. Την εργασία την παραδώσαμε εχτές αλλά θέλουμε να το φτιάξουμε, απλά για να είναι έστω και λίγο αξιοπρεπές και φυσικά, επειδή μάς αρέσει να ασχολούμαστε με το αντικείμενο. Τα γραφικά θέλουν μεγάλη βελτίωση και θα ήταν ωραίο να σχεδιαστούν στο flash που υποστηρίζει και vectors, οπότε και πολύ καθαρά θα είναι και θα μειωθεί (νομίζω) και σημαντικά το μέγεθος του αρχείου. Η κεντρική σελίδα φτιάχτηκε ίσα ίσα για να δούμε πώς θα παίξει online το παιχνίδι (δεν είχαμε σκοπό να το ανεβάσουμε). Μία πιο... παιχνιδιάρα θα ήταν ό,τι πρέπει, όπως και το κομμάτι login που αναφέρεις. Θα το δούμε και αυτό. Μόλις είδα και το πρόβλημα στον i.e. 8 το πρόβλημα Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις προτάσεις, θα κινηθούμε ανάλογα στην πορεία για να τα βελτιώσουμε.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ψηφιακα Συστηματα ειμαι αλλα παρομοια μαθηματα κανουμε.Γενικα δεν εχω γνωρισει καποιον που να μπορει να κανει κατι παρομοιο στο τμημα μου. Site σε power point κανει η πλειοψηφια.Εγω φτιαχνω διαφορα με διαφορες γλώσσες. Αν εχετε ορεξη ασχοληθειτε..Τα γραφικα τα πηρατε απο κανενα gameboy Rom ;χεχε. Η συνδεση flash και php ειναι ευκολη; Γιατι οταν το ειχα ψαξει ειδα πως ειναι λιγο μπερδεμα. Γενικα τα φλασακια δεν χρησιμοποιούνται παντου λογω του οτι δεν ειναι και πολυ SEO. Aν καποιος ειναι καλος στη ζωγραφικη μπορειτε να κανετε πολλα.Και πιστευω πως το καλυτερο ειναι να τα σχεδιαζεις τα site πρωτα σε χαρτι.
BonJovi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ με site ασχολούμαι 3 χρόνια περίπου τώρα. Php και mysql, κυρίως. Τα γραφιστικά βέβαια τα κάνει γραφίστας και μού τα δίνει. Τα γραφικά τα βρήκαμε στο google και τα πήραμε. Η πλάκά είναι ότι σε μία εικόνα του monkey island φαίνεται και ο κέρσορας σε ένα σημείο! Η σύνδεση flash και php είναι εύκολη, αν και στην αρχή είχα μπερδευτεί κι εγώ λίγο. Χρησιμοποιείς τη LoadVars (σε actionscript 2.0) για να... πασάρεις τιμές μεταβλητών σε αρχείο php ή το αντίστροφο. Έχεις δίκοι για αυτό που λες με το SEO. Γι' αυτό δεν είμαι και ιδιαίτερα υπέρ των full flash site (άσε που, προσωπικά τουλάχιστον, δε μου αρέσουν και τα πολλά εφφέ, προτιμώ πιο απλά πράγματα). Η προσθήκη κανά δυο μικρών αντικειμένων flash σε ένα site, όμως, είναι ωραία. Για τη ζωγραφική έχουμε στα υπόψη μας μια συμφοιτήτρια που σχεδιάζει στο χαρτί cartoons κλπ και της αρέσουν πολύ και τα adventure!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.