Προς το περιεχόμενο

μη λειτουργία usb

apoxa2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Αλλαξα καρτα γραφικων στο pc μου(ειχα την asus gtx 260 up 896 και εβαλα την gainward gtx285 2048gb).Oλα καλα ανοιγω τον υπολογιστη και δεν δουλευουνε τα 2 μπροστα usb με τπτ τι βγαζω το βισμα απο την μητρικη το ξανακουμπωνω τι το βαζω αλλου τπτ.Τι μπορει να φταει?Μπορει να φταιει το τροφοδοτικο(Coolermaster 600watt)?

To συστημα μου ειναι αυτο:

Wester Digital 500GB caviar

Sony Optiarc AD-7200S BLACK

gaiward gtx285 2048gb

Asus P5Q3 Mainboard

Geil 4GB 1600 DDR3

Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHZ

Coolermaster 600WATT

Apevia X-Infinity Black

Eυχαριστω!

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι την εδωσα την αλλη οποτε εχω μονο τη gainward...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:40 ----------

Παντως τωρα μπηκα στην gainward και ειδα οτι για αυτη την καρτα λεει minimum 550W system power supply..:rolleyes:Τι μπορει να φταει?

Δημοσ.

Βγάλε ότι κάρτα έχεις στις pci θύρες, αποσύνδεσε τα οπτικά και το σκληρό, αν έχεις card reader βγάλε το και αυτό και άσε μόνον την κάρτα γραφικών και τις μνήμες και δες αν δουλεύει. Μήπως μπλοκάρει με κάτι άλλο στο hardware. Δοκίμασε να κάνεις και bios reset. Άλλη πρόταση είναι να βρεις μία κάρτα γραφικών και να τη δοκιμάσεις στο pc σου και αυτήν που αγόρασες να τη δοκιμάσεις σε άλλο pc. Μπορεί να έχει πρόβλημα η κάρτα.

Επίσης βγάλε και τις usb από τη μητρική γιατί το ότι δε δουλεύουν ίσως να δείχνει πως κάτι μπορεί να παίζει ανάμεσα στην κάρτα και στις usb θύρες.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ ρε φιλε!Εβγαλα ολα τα πισω usb,pci συσκευες δεν εχω,εβγαλα dvd rom,ανοιγω τον υπολογιστη βαζω τα usb μπροστα και παλι τιποτα νεκρο ουτε φωτακι ουτε τιποτα...Γινεται να επηρεασε μονο τα usb η καρτα γραφικων?Τι αλλο μπορει να φταει?Θα με τρελανει!

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί οτι μπορεί και να μην έχει σχέση? Μπορεί καθώς εβγαζες -έβαλες κάρτες γραφικών να πειραξες το καλώδιο usb που είναι συνδεδεμένο στη μητρική σου και δεν είναι σε τίποτα να βραχυκυκλώσει. Δοκίμασε να το συνδέσεις σε κανένα άλλο βύσμα της μητρικής σου!

Δημοσ.

To δοκιμασα και στα τρια που εχει η μητρικη αλλα παλι δεν δουλευει...Τα usb της μητρικης απο πισω δουλευουν ολα παντως.Μπορει να καηκαν του κουτιου τα usb ή να χαλασε η μητρικη?Εχω παντως 3χρονια εγγυηση για τη μητρικη αλλα μην την στειλω και τσαμπα...

Δημοσ.

για πρόβλημα με τα ρευματα χλωμο το κόβω... δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία της μητρικής, ολα τα καλώδια, και ζήτα του ρεύμα(απλα πατα το power) ώστε να αδειάσουν οι πυκνωτές... σε εμένα μία φορά που δε δούλευε όμως καμία Usb, έπιασε!

Μπακαλιστικη λύση αλλά μου δούλεψε (γενικά οτι μαλακία και αν κάνω με Bios reset και βαλε βγάλε μπαταρία έχω παρατηρήσει οτι στρώνει το καβουρδιστίρι μου)

Δημοσ.
για πρόβλημα με τα ρευματα χλωμο το κόβω... δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία της μητρικής, ολα τα καλώδια, και ζήτα του ρεύμα(απλα πατα το power) ώστε να αδειάσουν οι πυκνωτές... σε εμένα μία φορά που δε δούλευε όμως καμία Usb, έπιασε!

Μπακαλιστικη λύση αλλά μου δούλεψε (γενικά οτι μαλακία και αν κάνω με Bios reset και βαλε βγάλε μπαταρία έχω παρατηρήσει οτι στρώνει το καβουρδιστίρι μου)

Μια απο τα ιδια...Αθανατη συνταγη:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Μια απο τα ιδια...Αθανατη συνταγη:lol::lol::lol:

Εξίσου αθάνατη με το οτι, οτιδήποτε και αν πάθει ο Pentium 3 μου λύνοντας το pc και ξαναδένοντας το θα δουλεψει...

Χαίρομαι που βοήθησα!

That's all Folks! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...