Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε καταλάβει οτι δεν είναι μόνο ο Μπισοπ διπλός..

αλλα και η Ολίβια και ποιος ξέρει ποιός άλλος... θα γίνει μάχη μεταξύ

των 2 συμπάντων...

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

των 2 συμπάντων...

ε δεν θέλει και phd για να το καταλάβουμε :P

είναι προφανές πως όποιος υπάρχει στο ένα σύμπαν υπάρχει και στο άλλο εκτός αν έχει πεθάνει λόγω διαφορετικών συμβάντων, πχ δίδυμοι πύργοι

Δημοσ.

καλά να κρατηθώ και να τα δω και τα 2 μαζί δε παίζει με την καμία όμως! και μόνο που σκέφτομαι ότι μετά θα πρέπει να περιμένουμε 3 μήνες για τη νέα σεζόν, τσαντίζομαι :P χαχαχαχα

Δημοσ.

των 2 συμπάντων...

Δεν ειναι και πολυ δυσκολο να το καταλαβεις, μιας και μας το λενε επανειλημμeνα (ειδικα στην 1η σεζον) :P

Δημοσ.

χαχαχα όπως προείπα δε θα περίμενα με καμία Παναγία να τα δω μαζί! 1000 φορές να περιμένω άλλη μια βδομάδα τώρα! :lol:ωραίο επ αλλά πολλά νεύρα έχω μαζέψει! :mad:

πόσο μλκς μπορεί να είναι ο Πίτερ??? δηλαδή σου λέει ο άλλος έλα μαζί μου κι εσύ πας λες και πρόκειται για ένα ταξιδάκι ως την Ευρώπη! και πάει και στο σπίτι του και είναι σα να μην έχει γίνει τπτ με τη μάνα του κι όλα καλα! έλεος

Δημοσ.
και γω μόλις έσπασα....

το κατέβασα και θα το δω σε λίγο :)

χαχαχα! δε πειράζει :P καλά έκανες :-)

Δημοσ.

Εγω δεν παιζει να το δω! Καλο κουραγιο σαυτους που θα το δουνε/ειδανε και πρεπει να περιμενουν μια βδομαδα για να μαθουν τι γινεται :P

Δημοσ.
Εγω δεν παιζει να το δω! Καλο κουραγιο σαυτους που θα το δουνε/ειδανε και πρεπει να περιμενουν μια βδομαδα για να μαθουν τι γινεται :P

me 2, μ' έψησες να περιμένω!

Δημοσ.

Το καλύτερο επεισόδιο μέχρι σήμερα, μακράν, αν και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο θα το ξεπεράσει (λαμβάνοντας υπόψιν το επικό περσινό φινάλε)

τα σπάει η Olivia της άλλης πλευράς

QFT^n

Επίσης

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΈΨΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ+ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LOLZ

colbertdances.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...