geodrako Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εχετε καταλάβει οτι δεν είναι μόνο ο Μπισοπ διπλός.. αλλα και η Ολίβια και ποιος ξέρει ποιός άλλος... θα γίνει μάχη μεταξύ των 2 συμπάντων...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εχετε καταλάβει οτι δεν είναι μόνο ο Μπισοπ διπλός.. αλλα και η Ολίβια και ποιος ξέρει ποιός άλλος... θα γίνει μάχη μεταξύ των 2 συμπάντων... ε δεν θέλει και phd για να το καταλάβουμε είναι προφανές πως όποιος υπάρχει στο ένα σύμπαν υπάρχει και στο άλλο εκτός αν έχει πεθάνει λόγω διαφορετικών συμβάντων, πχ δίδυμοι πύργοι
tofi13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 καλά να κρατηθώ και να τα δω και τα 2 μαζί δε παίζει με την καμία όμως! και μόνο που σκέφτομαι ότι μετά θα πρέπει να περιμένουμε 3 μήνες για τη νέα σεζόν, τσαντίζομαι χαχαχαχα
Kasrith Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Εχετε καταλάβει οτι δεν είναι μόνο ο Μπισοπ διπλός.. αλλα και η Ολίβια και ποιος ξέρει ποιός άλλος... θα γίνει μάχη μεταξύ των 2 συμπάντων... Δεν ειναι και πολυ δυσκολο να το καταλαβεις, μιας και μας το λενε επανειλημμeνα (ειδικα στην 1η σεζον)
vlachaquito Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Στανταρ θα τα δω και τα 2 μαζι... εχω air crash investigation να δω μεχρι την αλλη παρασκευη :D
tofi13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 χαχαχα όπως προείπα δε θα περίμενα με καμία Παναγία να τα δω μαζί! 1000 φορές να περιμένω άλλη μια βδομάδα τώρα! ωραίο επ αλλά πολλά νεύρα έχω μαζέψει! πόσο μλκς μπορεί να είναι ο Πίτερ??? δηλαδή σου λέει ο άλλος έλα μαζί μου κι εσύ πας λες και πρόκειται για ένα ταξιδάκι ως την Ευρώπη! και πάει και στο σπίτι του και είναι σα να μην έχει γίνει τπτ με τη μάνα του κι όλα καλα! έλεος
guido Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 και γω μόλις έσπασα.... το κατέβασα και θα το δω σε λίγο
tofi13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 και γω μόλις έσπασα.... το κατέβασα και θα το δω σε λίγο χαχαχα! δε πειράζει καλά έκανες
Kasrith Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Εγω δεν παιζει να το δω! Καλο κουραγιο σαυτους που θα το δουνε/ειδανε και πρεπει να περιμενουν μια βδομαδα για να μαθουν τι γινεται
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Εγω δεν παιζει να το δω! Καλο κουραγιο σαυτους που θα το δουνε/ειδανε και πρεπει να περιμενουν μια βδομαδα για να μαθουν τι γινεται me 2, μ' έψησες να περιμένω!
chill Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Το καλύτερο επεισόδιο μέχρι σήμερα, μακράν, αν και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο θα το ξεπεράσει (λαμβάνοντας υπόψιν το επικό περσινό φινάλε) τα σπάει η Olivia της άλλης πλευράς QFT^n Επίσης ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΈΨΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ+ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LOLZ
Kasrith Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 me 2, μ' έψησες να περιμένω! E ναι ρε συ, αξιζει η αναμονη!
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Εγώ θέλω να το δω αλλά βαριέμαι.Μάλλον μέχρι να ξεβαρεθώ θα έχει βγει και το επόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.