mariav Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον αφου το ιντερνετ ειναι δυναμη και οι φωνες μας μπορουν να ακουστουν καλυτερα και να επηρεασουν περισσοτερο, θα ηθελα να αναφερετε αν δεχτηκατε και σεις το ακολουθο spam sms απο τα multirama και αν εχετε καποια επισημη εξηγηση για αυτο απο τα multirama ή εστω αν ξερετε κατι παραπανω: "ΜΠΕΣ ΣΤΟ MULTIRAMA CLUB & ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΑ NOTEBOOKS MULTIRAMA AURA ΑΠΟ 17-26/9/09 ME TON ΚΩΔΙΚΟ 165/6. ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ SMS ΣΤΕΙΛΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 54011 (0,11 ΕΥΡΩ)". Ως αποστολέας φαίνεται MULTIRAMA... any ideas?
sugata Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλές ideas. Μια από αυτές είναι να το στείλεις, όπως ήρθε, στον κάδο. Φυσικά και δεν είναι από τα multirama τα ίδια. Κάποια μαμακία παίχτηκεν... Παράθεση από άλλον που του έτυχε: Ως αποστολέας φαίνεται MULTIRAMA...ενώ το ύποπτο είναι το κέντρο μηνυμάτων, το αγγλικό νούμερο +447797706008 .
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Πήρα vodafone, δεν χρεώνει, μου παν, ο συγκεκριμένος αριθμός. Αυτή είναι η εταιρεία, M-stat. Όποιος θέλει, τους παίρνει και τηλέφωνο για διευκρινήσεις, κράξιμο κλπ. Αν ξαναστείλουν, εγώ θα πάρω.
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγω πηρα αυτο τ μνμ απο multirama...Δεν το κοβω να ειναι οντως απο multirama,ειδικα αυτο που λεει με την διαγραφη sms ...
d3m0n Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχετε ακούσει αυτά τα spam sms που μόλις τα ανοίγεις σε χρεώνουν ένα ποσό;;Εγώ είχα κάνει μεγάλη φασαρία στην vodafone και τελικά μου είπαν την λύση στείλτε απλά ένα "Stop" στον αριθμό που σας έστειλε και θα ξεμπερδέψετε. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έλυσα και έχω να δω τέτοιο μήνυμα κανά μήνα τώρα ενώ πριν μου ερχόταν 2 φορές την εβδομάδα χαλαρά.
myst77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά τα sms EINAI από multirama, διασταυρωμένο από μεσα ειναι γι'αυτους που θέλουν να γραφτούν στο Multirama club όπου υπάρχουν διαγωνισμοί, εκπτώσεις κτλ
mariav Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Και απο που βρήκαν το τηλεφωνο μας? Προσωπικα εγω με τα multirama δεν ειχα ποτέ παρε-δωσε. Τους σκας καμια μηνυσουλα ή δεν τους σκας?
giorgos147 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Τους σκας καμια μηνυσουλα ή δεν τους σκας? Με τι στοιχεία; Μου έστειλαν SmS;
xpapias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχετε ακούσει αυτά τα spam sms που μόλις τα ανοίγεις σε χρεώνουν ένα ποσό;;Εγώ είχα κάνει μεγάλη φασαρία στην vodafone και τελικά μου είπαν την λύση στείλτε απλά ένα "Stop" στον αριθμό που σας έστειλε και θα ξεμπερδέψετε. Έλεος με την καταστροφολογία. Πρώτα απ' όλα αν ήταν κάποια υπηρεσία που σε χρέωνε θα είχες χρεωθεί με την αποστολή του sms και όχι κατά το... άνοιγμα του. Δεύτερο, αν σκοπός του SMS ήταν να σε χρεώσει τότε δε θα είχε 0,11Ευρώ κόστος διαγραφής από τη λίστα τους... Εγώ νομίζω ότι απλό διαφημιστικό των multirama είναι. Όσο για το αγγλικό κέντρο μηνυμάτων που χρησιμοποιείται αυτό θα γίνεται λόγω κόστους.
mariav Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Με τι στοιχεία; Μου έστειλαν SmS; Με το γεγονος οτι εστειλαν sms χωρις να τους εχω δωσει τον αριθμό μου. Απο που τον βρηκαν? Αυτο δε θελει διερεύνηση? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:46 ---------- Έλεος με την καταστροφολογία. Πρώτα απ' όλα αν ήταν κάποια υπηρεσία που σε χρέωνε θα είχες χρεωθεί με την αποστολή του sms και όχι κατά το... άνοιγμα του. Δεύτερο, αν σκοπός του SMS ήταν να σε χρεώσει τότε δε θα είχε 0,11Ευρώ κόστος διαγραφής από τη λίστα τους... Εγώ νομίζω ότι απλό διαφημιστικό των multirama είναι. Όσο για το αγγλικό κέντρο μηνυμάτων που χρησιμοποιείται αυτό θα γίνεται λόγω κόστους. Δεν εισαι καλα ενημερωμενος. Υπαρχουν sms που σε χρεώνουν με την ληψη μηνυματων. Πχ αν γραφτεις σε καποια υπηρεσια και πεις, θελω καθε μερα να ξερω τί καιρο κανει, ενω θα εχεις στειλει μια φορα το sms εγγραφης, τα επομενα 50-10-100 sms που θα λαμβανεις ειναι χρεωσιμα ΣΕ ΣΕΝΑ, και θα ειναι μεχρι να επιλεξεις διαγραφη υπηρεσιας. Got it? Ομοίως συμβαινει και με αλλου ειδους sms που μπορει να λαμβανει καποιος, οχι μονο να αφορουν παροχη υπηρεσιας αλλά οτιδηποτε. Πώς εσυ μπορεις να ξεχωρισεις ποιο sms που λαμβανεις σε χρεωνει ή οχι, εκτος απο το να το δεις στον αναλυτικο λογαριασμό σου. (που θα ειναι αργα βεβαια).
asxeth Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Πράγματι υπάρχουν sms που σε χρεώνουν όταν τα λαμβάνεις και δυστυχώς το έμαθα μόλις χτες... Πως; Πήρα λοιπόν χτες το tv zapping που είχε τα dvd με τους απαράδεκτους και μέσα είχε δύο καρτέλες με ξυστό. Ξύνω την πρώτη και μου βγάζει ότι κέρδισα ένα δώρο και πρέπει να στείλω ένα sms σε έναν αριθμό για να δω τι δώρο ήταν αυτό. Στέλνω το sms σαν χαζή, χωρίς να διαβάσω τα ψιλά γράμματα, γιατί είχα την εντύπωση ότι οι καρτέλες ήταν από το περιοδικό... διαβάζω μετά τις οδηγίες και τι έγραφε; Ότι με το sms γράφτηκα σε ένα Star Promotion Club, του οποίου η εγγραφή ήταν 2 ευρώ και από εκεί και πέρα σου στέλνουν 2 sms την εβδομάδα, χρεώνοντας σε 2 ευρώ το καθένα! Υποψιάζομαι ότι με χρέωσαν 6 ευρώ χτες για την βλακεία και αν δεν έστελνα stop θα χρεωνόμουν με 4 ευρώ κάθε εβδομάδα! Σιγά ρε Καραμήτρο που θα σε πληρώνω 16 ευρώ τον μήνα για να μου στέλνεις sms που θα γράφουν πληροφορίες για διάφορους διαγωνισμούς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλες βλακείες! Και το δώρο που κέρδισα τι ήταν; Ένα ζευγάρι γυαλιά λέει αξίας 25 ευρώ! Στα οποία δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα αποστολής γιατί λέει ότι πρέπει να στείλω σε ένα φάκελο μαζί με το ξυστό και έναν προπληρωμένο φάκελο ταχυδρομείου αξίας 0,95 ευρώ! Α! Από περιέργεια έξυσα και το δεύτερο ξυστό και κέρδισα λέει και σε αυτό... αυτό βέβαια ήταν από άλλη εταιρία που χρέωναν 8 ευρώ την εβδομάδα + 2 ευρώ εγγραφή! Τώρα μπορεί να έχω κερδίσει και τα 50000 ευρώ με αυτό αλλά δεν το στέλνω Βασικά είμαι σίγουρη ότι θα κέρδισα το φθηνότερο δώρο που είναι κάτι παιχνίδια για το κινητό και θα μου άναβαν τα λαμπάκια όταν θα το έβλεπα γιατί δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό! Και μια απορία... Σε αυτό το δεύτερο γράφει ότι για να παραλάβεις τα δώρα (εκτός από τα παιχνίδια), πρέπει να πας κάπου στο Μαρούσι και να προσκομίσεις την κάρτα συμμετοχής, την αστυνομική ταυτότητα και την κάρτα SIM του κινητού τηλεφώνου συμμετοχής στον διαγωνισμό κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία! Πως είναι δυνατόν να τους δώσω την κάρτα SIM του κινητού μου;
mariav Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλη asxeth μάλλον αναφερεσαι στα γραφεια της WIN AE που ειναι στη Σωρου στο Μαρουσι. Ετσι δεν ειναι?
asxeth Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλη asxeth μάλλον αναφερεσαι στα γραφεια της WIN AE που ειναι στη Σωρου στο Μαρουσι. Ετσι δεν ειναι? Ναι... από εκεί ήταν το δεύτερο ξυστό. edit: Χμμμ... τώρα που το κοίταξα και τα δύο την ίδια διεύθυνση έχουν!
mariav Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ξαναδιαβασει και σε αλλα forum για αυτην την εταιρεία, υπαρχουν πολλα τετοια περιστατικα για ακουσια εγγραφη σε χρεωσιμα sms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.