Προς το περιεχόμενο

Μαθητικο Laptop

Georgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι βρέι, εκανα εdit ενα λεπτο πριν απαντησεις :P

Ερωτηση τωρα: Θα κοιταμε την οθονη του netbook απο την ιδια αποσταση απο την οποια δουλευουμε την οθονη του desktop pc μας?

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι βρέι, εκανα εdit ενα λεπτο πριν απαντησεις :P

Ερωτηση τωρα: Θα κοιταμε την οθονη του netbook απο την ιδια αποσταση απο την οποια δουλευουμε την οθονη του desktop pc μας?

οχι φυσικα αλλα εγω που εχω netbook δεν ειναι και διπλα στο ματι μου....σε κανονικη αποσταση το δουλευω.....απλα σου λεω οτι ειναι πιο ευαναγνωστα πως να στο πω.....φαντασου οτι διαβαζεις κατι για 1-2 ωρες εκει θα καταλαβεις τις διαφορες.....στο ενα θα κουραστεις πιο γρηγορα γιατι το ματι πρεπει να κανει περισσοτερο focus για να διαβασει ενω το αλλο εστιαζει πιο ευκολα

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα: netbook = αποκλειστικη χρηση κρεβατι, το βραδυ. Οποτε ετσι κι αλλιως σχεδον μπορω να το γλειψω (:P) τοσο κοντα ειμαι!

Και νομιζω οτι ουτε απο το θρανιο τα παιδια θα εχουν καποιο προβλημα, αλλωστε στο σχολειο της αδερφης μου ηδη τους εχουν ανακοινωσει οτι θα το χρειαστουν σε 4 μαθηματα (συνολο 10 45λεπτα τη βδομαδα - δηλαδη 1,5 ωρα τη μερα). Με χρηση 1,5 ωρα τη μερα μη συνεχους εστιασης στο netbook θεωρεις οτι θα υπαρξει καποιο προβλημα?

Δημοσ.

Προσωπικα netbook = 15 λαπτοπ :P

κανονικα στο γραφειο για 6ωρες. γραφω και εργασιες ντε :shifty:. το pοwerpoint και το excel μου τι σπανε δεν λεει τοσο μικρη οθονη για δημιουργια παρουσιασεων και excelloφυλλων :-(

τωρα για 1.5 ωρα μονο ε μπααααααα :P

στο κρεβατι δε το παιρνω γιατι δεν εχω stand και κλεινουν οι αεραγωγοι

Δημοσ.

Ποιο απο τα δυο είναι καλύτερο?

Toshiba nb200 ή το Lenovo n10-2??

Επίσης πήρα τηλέφωνο στην αντιπρωσοπεια της Toshiba και μου είπαν ότι το netbookl θα έχει τον πρώτο χρόνο εγγυηση για κλοπή και ατυχηματα.

Αμα σου το κλέψουν σου δίνουν καινούργιο.

Δημοσ.
Ποιο απο τα δυο είναι καλύτερο?

Toshiba nb200 ή το Lenovo n10-2??

Σχετικά με το Lenovo s10-2 που δίνει το plaisio, μου έκανε εντύπωση που αναφέρουν ανάλυση 1280 x 720 ενώ αντίστοιχα π.χ. στο multirama το ίδιο ακριβώς μοντέλο έχει 1024 x 600.

Τους έστειλα μήνυμα εδώ και 10 μέρες να το διορθώσουν ή να διευκρινίσουν τι παίζει, αλλά...με έγραψαν:P

[edit]

@lilien: και τα δύο μου φαίνονται αξιόλογα. Έχουν καλή κατασκευή.

Δημοσ.

Να προσθεσω κατι.......πιστευετε πως θα παρετε αυτο που κλεισατε και μαλιστα απο την 1η κιολας μερα????Δεν νομιζω ....απλα τα καταστηματα θα παρουν καμια 300 κομματια και θα τα διαθεσουν στο κοινο...Αλλωστε ειτε παρεις το ενα ειτε το αλλο παλι το ιδιο θα ειναι ....

Δημοσ.

asus 1101ha απο WIND ΔΩΡΟ EPSON ΠΟΛΥΜΗΑΝΗΜΑ +ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ+MOUSE ++ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 12 ΜΗΝΕΣ 9ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ 5GB

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:35 ----------

H MICROSOFT θα παρει και το χαντζιλικι απο τα καλαντα για τα WINDOWS 7;

Δημοσ.
Επιτρέπεται να βάλουμε 2gb μνήμη σε ένα μαθητικό ή χάνουμε την εγγύηση;

Μονο σε TurboX απο Πλαισιο και αφου το παρεις και το ξαναπας για αναβαθμιση δεν χανεις την εγγυηση.

ιντερνετ θα εχει;αν ναι ποσο θα τρεχει;

Οχι...Μονο αν το συνδεσεις εσυ.Το Πλαισιο και καποιοι αλλοι το δινουν με περιορισμους σαν δωρο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:57 ----------

Πηγα δυο φορες σημερα στο Καρφουρ αλλα το κουπονι δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα απο την Δραση...Πηρα τηλ και μου ειπαν το πολυ μεχρι αυριο...Η ταλαιπωρια μου ομως ???:mad::mad::mad:

Δημοσ.
Μονο σε TurboX απο Πλαισιο και αφου το παρεις και το ξαναπας για αναβαθμιση δεν χανεις την εγγυηση.

Οχι...Μονο αν το συνδεσεις εσυ.Το Πλαισιο και καποιοι αλλοι το δινουν με περιορισμους σαν δωρο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:57 ----------

Πηγα δυο φορες σημερα στο Καρφουρ αλλα το κουπονι δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα απο την Δραση...Πηρα τηλ και μου ειπαν το πολυ μεχρι αυριο...Η ταλαιπωρια μου ομως ???:mad::mad::mad:

Εγώ πήγα το πρωί σημερα στο Καρφούρ αλλα είχε πρόβλημα η σελίδα του υπουργείου τούς άφησα τα χαρτιά και το μεσημέρι πήραν τηλέφωνο πήγα και το πήρα.

Δημοσ.
Εγώ πήγα το πρωί σημερα στο Καρφούρ αλλα είχε πρόβλημα η σελίδα του υπουργείου τούς άφησα τα χαρτιά και το μεσημέρι πήραν τηλέφωνο πήγα και το πήρα.

Με την πρωινη που δεν ανοιγε η σελιδα πηγα ...3 φορες !!!! Ετσι κι εμενα με πηραν τηλ μετα απο λιγα λεπτα που ανοιξε η σελιδα , αλλα τιποτα.Πρωτη φορα απο Καρφουρ εμεινα ικανοποιημενος απο υπαλληλους.

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ είμαι δικαιούχος, (αν και θα χρησιμοποιώ τον προσωπικό μου φορητό Η/Υ λόγω προβλημάτων όρασης...), δεν έχω καταλήξει ακόμα στην επιλογή μου. Η "μεγάλη" οθόνη συνοδεύεται από ένα επεξεργαστή μικρότερης ταχύτητας απ' ότι ένα κανονικό netbook. Μπέρδεμα τελικά...

Έχουμε βέβαια χρόνο ακόμη, (σήμερα είπα στα παιδιά να μην βιαστούν ακόμα, μου έκανε όμως εντύπωση το γεγονός ότι ήδη πολλά παιδιά τον παράγγειλαν).

Φίλε Γιάννη γιατί αναφέρεσαι στα Καρφούρ; Έχουν κάποια καλή προσφορά;

Φίλε Γιώργη, περιμένω την άποψή σου επίσης...(αδελφή γαρ)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...