Προς το περιεχόμενο

Μαθητικο Laptop

Georgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ξενα reviews που διαβασα, λενε οτι ακομη και το browsing με πολλα tabs ειναι αρκετα πιο αργο σε αυτα τα netbook... δεν ειναι λοιπον αδικαιολογητοι οι φοβοι μας.

Εγω παντως στον ανιψιο μου δεν ξερω τι να του προτεινω ακομη...

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και τις διαφημησεις του Κωτσοβολου...τις φοβαμαι

http://www.kotsovolos.gr/site/stcontent.jsp?cmsid=DDZVKLXRDYMRKM

Λεει για δωρο αξεσουαρ 50 ευρω και 20% κερδος σε οποιαδηποτε αλλη αγορα εκτος τα multimedia που ειναι 10% .

Δεν μας διευκρινηζει επι ποιας τιμης θα ισχυει η εκπτωση...Ο Κωτσοβολος εχει πολλες τιμες για καθε προϊον...Αναγραφομενη , μετρητοις με δοσες , με δανειο κλπ κλπ κλπ.

• Moderators
Δημοσ.
οταν δε θα μπορει να παιξει HD video να εισαι σιγουρος οτι θα νοιαστει και με το παραπανω :shifty:

Αντε παλι με το HD... Μα το GMA 500 λεμε μπορει να κανει hardware decode HD videos.

Δημοσ.
οταν δε θα μπορει να παιξει HD video να εισαι σιγουρος οτι θα νοιαστει και με το παραπανω :shifty:

Θα θελα να 'ξερα ΤΙ το κάνετε το hd video στις 10 ίντσες :shock:

Όπως επίσης που ακριβώς βοηθάει το hd στην καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών :rolleyes:

Δημοσ.

Όπως επίσης που ακριβώς βοηθάει το hd στην καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών :rolleyes:

Αν το συνδεσεις με tv μπορει να παιξει το ρόλο ενος φορητού media player ;)

• Moderators
Δημοσ.

Στις 11 ομως, με εγγενη υποστηριξη αναλυσης HD ειναι αρκετα χρησιμο. :-)

Εκτος αν εννοεις οτι γενικα το HD ειναι αχρηστο, οποτε και να φανταστω οτι θεωρεις πως και το απλο-παλιο-πρωτο EEE PC με τα... 4GB σκληρο flash και την 7ρα οθονη ειναι "ο,τι πρεπει"...

Δημοσ.
Στις 11 ομως, με εγγενη υποστηριξη αναλυσης HD ειναι αρκετα χρησιμο. :-)

Εκτος αν εννοεις οτι γενικα το HD ειναι αχρηστο, οποτε και να φανταστω οτι θεωρεις πως και το απλο-παλιο-πρωτο EEE PC με τα... 4GB σκληρο flash και την 7ρα οθονη ειναι "ο,τι πρεπει"...

Busted :mrgreen:

Το eee 900 (900MHz celeron, 16GB ssd) έχω για netbook, και για την δουλειά που το θέλω μου αρκεί ;)

Το hd δεν μου φαίνεται άχρηστο, αλλά σε οθόνες που τα απλά videos (dvdrips) αρχίζουν να "χαλάνε" (δηλαδή 32 ίντσες και πάνω).

Δημοσ.
δες ενα παραδειγμα εδω

http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=0909_studentn

δεν διαφημιζω το πλαισιο απλα επεσα πανω τπου.φανταζομαι και αλλες αλυσιδες ή καταστηματα (το καρφουρ σιγουρα) προωθουν την ιδια επιδοτηση

Συγνωμη αλλα το Acer Aspire One εχει στο ιδιο καταστημα 299 (3cell) & 238 (6cell)

ρε δε πα να g@m!80^n3

Δημοσ.
Συγνωμη αλλα το Acer Aspire One εχει στο ιδιο καταστημα 299 (3cell) & 238 (6cell)

ρε δε πα να g@m!80^n3

Ναι τους αλήτες, ακου εκεί να σου δίνουν τσάμπα λάπτοπ και να μην σου δίνουν και ρέστα τα 150 ερώ που δικαιούσαι :mrgreen:

Δημοσ.
Ναι τους αλήτες, ακου εκεί να σου δίνουν τσάμπα λάπτοπ και να μην σου δίνουν και ρέστα τα 150 ερώ που δικαιούσαι :mrgreen:

ναι ρε παιδιά τα είπαμε αυτά, για τα υπόλοιπα 150 σου δίνουν δώρα πολυμηχανήματα, μαθήματα κτλ.... τι φταίνε αυτοί άμα οι γελοίοι που σκέφτηκαν το μέτρο δεν έβαλαν την αξία στα 300 με αυτά τα spec.... Ακόμα και σε σωστά μέτρα ανίκανοι φάνηκαν!

Δημοσ.
Αντε παλι με το HD... Μα το GMA 500 λεμε μπορει να κανει hardware decode HD videos.

α ναι :o

ολο το ξεχναω αυτο :whistle:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:24 ----------

Εχω τελειωσει το λυκειο εδω και 20χρονια ..

Μπορω να ξαναγραφτω στην πρωτη γυμνασιου ?

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι να μη δωσουν laptop με 450 ευρω που εχει μεγαλη οθονη και δινουν netbook που εχει 10 ιντσων οθονη και θα σου βγενουν τα ματια στο διαβασμα...και τα 150 ερω που μενουν στα δινουν σε δωρα.....!!!ενα καλο κανανε και αυτο μησω ελεος λες και δεν υπαρχουν laptop με 450 ευρω...!!!!για να κανομαει το καθε καταστημα αλητες ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...