mixakias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια ετοιμαζω καινουριο pc με επεξεργαστη intel i5 & Graphics Card HD 4890 Το ερωτημα απλο: Ειναι συμβατο το τροφοδοτικο Thermaltake TR2 RX 550W (που προσφατα εβαλα στο παλιο PC) με τον Intel i5 και αρκει για την καρτα γραφικων ? Ευχαριστω Motherboard --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=14&category=1000000286&product=1335820
liopyr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Συμβατότατο. Όχι ιδιαίτερα αξιόπιστο, αλλά αφού το έχεις, βάλτο.
mixakias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 απλα το λεω αδερφε γιατι οταν μαζεψω χρηματα θα την ριξω και την αλλη 4890. και τροφοδοτικο 700W. αλλα μεχρι τοτε θα την παλεωει το pc με αυτο το τροφοδικο? Και οταν λες οχι τοσο αξιοπιστο τι εννοεις?
liopyr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικά θα την παλέψει. Για δεύτερη 4890 με αυτό ούτε λόγος. Το συγκεκριμένο thermaltake (αν θυμάμαι καλά) δεν ανήκει στις καλές σειρές της όπως τα toughpower (που είναι by CWT).
mixakias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικά θα την παλέψει.Για δεύτερη 4890 με αυτό ούτε λόγος. Το συγκεκριμένο thermaltake (αν θυμάμαι καλά) δεν ανήκει στις καλές σειρές της όπως τα toughpower (που είναι by CWT). για 2 4890 φυσικα και οχι. αν μου που στο ΠΛΑΙΣΙΟ πως θα ειμαι οκ θα το βαλω για αρχη. ε οταν πεσει το Crossfire θα χρειαστω πολυ καλυτερο φυσικα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον αδερφε!
Markknopfler Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ε δεν είναι Tagan ή Zalman που έχεις εσύ αλλά μια χαρά είναι...Δεν θα έχει πρόβλημα..Αρκεί να είναι συμβατό γιατί δεν το έχω ψάξει...Αν περιμένεις από το πλαίσιο να σου πουν σώθηκες....Ρώτα κανά μαύρο καλύτερα...
liopyr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ε δεν είναι Tagan ή Zalman που έχεις εσύ αλλά μια χαρά είναι...Δεν θα έχει πρόβλημα..Αρκεί να είναι συμβατό γιατί δεν το έχω ψάξει... Δεν είναι θέμα "φίρμας", αλλά κατασκευαστή. Σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν βγάλει fail psu's κατά καιρούς. Ανάμεσά τους και η TAGAN φυσικά. Η Ζalman δεν είχε ποτέ μεγάλο όνομα στα τροφοδοτικά. Το συγκεριμένο που έχω είναι ικανοποιητικά αποδοτικό, αλλά εξαιρετικά αθόρυβο.
Markknopfler Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοείται πως και όλοι κατασκευαστές έχουν βγάλει fail...Έχω δοκιμάσει πολλά τροφοδοτικά..Σίγουρα τα καλύτερα έχουν βγει τα tagan και μετά τα zalman.....τα οποία είναι και εξαιρετικά αθόρυβα τα περισσότερα....Και στα τροφοδοτικά ισχύει ότι και παντού...Ότι πληρώσεις παίρνεις....εκτός μερικών εξαιρέσεων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.