Προς το περιεχόμενο

Μαθηματικά: Αναζήτηση λύσεων για 2 ασκήσεις

beisnikosspi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε παιδιά.. Πρέπει το συντομότερο δυνατό να έχω τις λύσεις δύο ασκήσεων και δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον να ξέρει να τις λύσει.. Όποιος έχει ακουστά "Αφίξεις κατά Poisson" και "Μαρκοβιανές αλυσίδες", ας απαντήσει παρακαλώ!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!:-)

Δημοσ.
Χαίρετε παιδιά.. Πρέπει το συντομότερο δυνατό να έχω τις λύσεις δύο ασκήσεων και δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον να ξέρει να τις λύσει.. Όποιος έχει ακουστά "Αφίξεις κατά Poisson" και "Μαρκοβιανές αλυσίδες", ας απαντήσει παρακαλώ!!

Εγω τις εχω ακουστα(:lol:) αλλά ο τροπος που το λες(δεν ξέρω κάποιον να ξέρει να τις λύσει) μου δειχνει οτι απο την αρχη αυτο ποy ψαχνεις ειναι καποιον να τις λυσει και οχι να τις λυσεις μονος σου, καθως και γενικα δειχνεις οτι θελεις να στις λυσει καποιος.

Αυτο δεν ειναι κακο εαν προκειται απλα για ενδιαφερον σου για τα μαθηματικα, αλλά οι ενδειξεις(το συντομοτερο δυνατο, κλπ) μου λενε οτι μαλλον ειναι ασκησεις που πρεπει να λυσεις εσυ και ζητας να στις λυσει καποιος αλλος.

Τελοσπαντων κανε ποστ τις ασκησεις και βλεπουμε.

Δημοσ.
Εγω τις εχω ακουστα(:lol:) αλλά ο τροπος που το λες(δεν ξέρω κάποιον να ξέρει να τις λύσει) μου δειχνει οτι απο την αρχη αυτο ποy ψαχνεις ειναι καποιον να τις λυσει και οχι να τις λυσεις μονος σου, καθως και γενικα δειχνεις οτι θελεις να στις λυσει καποιος.

το ενα ειναι markov chains το αλλο πως μεταφραζεται? poisson arrivals? :lol:

Δημοσ.
καλα και γιατι το μεταφραζουν αφιξη? !!! :confused:

Γιατι κυριο(σημαντικο τελοσπαντων) συστατικο του ειναι οι "αφιξεις" καποιων γεγονοτων.

Δημοσ.
Χαίρετε παιδιά.. Πρέπει το συντομότερο δυνατό να έχω τις λύσεις δύο ασκήσεων και δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον να ξέρει να τις λύσει.. Όποιος έχει ακουστά "Αφίξεις κατά Poisson" και "Μαρκοβιανές αλυσίδες", ας απαντήσει παρακαλώ!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!:-)

ψαξε wikipedia εχει απειρο υλικο για τις ασκησεις σου (markov chains & poisson process)

δεν ειναι αναγκη ουτε δυστυχως που δεν εχεις καποιον να στις λυσει

τον εαυτο σου τον σκεφτηκες?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε μου, ειναι ανελίξεις Poisson αν δεν σου αρέσει η έννοια "διαδικασίες" και όχι αφίξεις. Αν και αργά γιατι τώρα είδα το post δεν θα συμφωνήσω ότι αν θα ανατρέξεις στην Wikipedia θα λύσεις τις απορίες σου και κατά συνέπεια τις ασκήσεις σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...