Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα για αγορά Logitech Z-5500

Sed22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να τα παρω αλλα οχι στα 300+ ευρω που τα εχουν μερικα μαγαζια.Ξερετε κανενα μαγαζι κοντα σας ισως που να τα εχει φθηνοτερα π.χ 270?οπως και το e-shop που τα ειχε παλια με τοσα ευρω.Και γενικα ξερετε ποτε θα φερουν το e-shop kainourgia ζ-5500 kai to plaisio?

Δημοσ.

Η πρωτη κινηση μου ηταν αλλα δεν συμφερει.Το pixmania θελει + 50 ευρω τα εξοδα.Το αλλο +13 ευρω.Ε και μετα παμε στα 300 ευρω +.Προφανως θα παρω αυριο κανενα e-shop να ρωτησω αν θα φερουν τπτ.:-(

Δημοσ.

Το πλαίσιο τα είχε μέχρι πριν 3-4 μέρες γύρω στα ~270€.

Κάνε ένα κόπο και πάρτους ένα τηλέφωνο να δεις πότε θα τα ξαναφέρουν.

Δημοσ.

πωπω,οσο σκεφτομαι οτι τα ειχα παρει καινουρια απο πλαισιο 175ε πριν κανα χρονο και τωρα εχουνε τοσο τρελαινομαι...δεν νρεπονται λιγακι ρε παιδια?τοτε που τα πηρα τα ειχανε σταθερη τιμη 229-239 και τα ριξανε τοσο λογω εγκαινιων καταστηματος mediamarkt.και τωρα ενα χρονο μετα να τα δινουνε 300αρα???ημαρτον...

Δημοσ.

Το μπασο δεν αποδιδει τοσο καλα.Φενεται οτι δεν ειναι ιδανικη συνδεση.Με digital πιστευω να γινεται σεισμος ε?

Δημοσ.

Παιδια τα ειχα παρει απο e-shop πριν ακριβως 1 χρονο κ μου βγηκαν 230 euro!! Οντως ανεβηκαν...Αλλα ειναι πολλη καλη επιλογη! Τα ηχεια τα σπανε στην κυριολεξια!! Τα παιζω σε 6ch direct στην creative SB X-Fi k ειναι τρελα! Εκει που τρελαθηκα τελειως ομως ηταν οταν πηρα Xbox τα παιξα σε digital!!!! Δεν υπαρχει!! ποιοτητα κ μπασο που σε στελνουν ειδικα αν δωσεις κ boost (παει μεχρι level 11) ante geia! :) Εχω μεινει απολυτα ικανοποιοιμενος!

Δημοσ.

Και εγώ σκέφτομαι να τα ’’χτυπήσω’’ για να τα συνδέσω σε ένα PS3!

Digital ανόητε την σύνδεση με οπτική ίνα?

Δημοσ.
Και εγώ σκέφτομαι να τα ’’χτυπήσω’’ για να τα συνδέσω σε ένα PS3!

Digital εννοειτε την σύνδεση με οπτική ίνα?

Eιναι και η οπτικη ινα(optical) αλλα και το Coaxial.Τα z-5500 εχουν και τις δυο επιλογες...Οπτικη παντως τα συνδεεις συνηθως...;)

Δημοσ.

Εγώ τα πήρα πριν από κάτι μήνες 229 από multirama.Εαν δεν βιάζεσαι να περιμένεις , όταν μαζέψουν στοκ τις ρίχνουν τις τιμές.

Αυτό έκανα κι εγώ , περίμενα και δικαιώθηκα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...