Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρησιμοποιησε αυτο

7513bubble_wrap.jpg

αν και ισως ρισκαρεις να χασεις ενα τεταρτο απ την ζωη σπαζοντας φουσκες αφου ξεπακεταρεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες μήπως γνωρίζει κάποιος μέχρι πόσα κιλά μπορεί να είναι η χειραποσκευή για την easyjet ?

Γιατί στους κανονισμούς της αναφέρει μόνο για διαστάσεις(56x45x25) και όχι για κιλά.

Δημοσ.

Παίδες μήπως γνωρίζει κάποιος μέχρι πόσα κιλά μπορεί να είναι η χειραποσκευή για την easyjet ?

Γιατί στους κανονισμούς της αναφέρει μόνο για διαστάσεις(56x45x25) και όχι για κιλά.

Τη χειραποσκευή δεν μου την έχουν ζυγίσει ποτέ και με καμία εταιρία. Νομίζω ούτε η Easy, αλλά μάλλον είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τις διαστάσεις.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως το γενικό όριο βάρους χειραποσκευής παίζει στα 8 κιλά. Ούτε εγώ θυμάμαι να τη ζυγίζουν. Αλλά ντάξει, χειραποσκευή είναι, τι μπορείς να βάλεις μέσα για να περάσει το όριο;

Δημοσ.

Η Airgean έχει όριο τα 8 κιλά για χειραποσκευή.

Απλά ήθελα να βεβαιωθώ σε περίπτωση που βγεί παραπάνω από 8 για να μην πληρώνω ιστορίες.

Θα τους πάρω και τηλέφωνο.

Έλεγα να βάλω το laptop και κάποια βιβλία που χρειάζομαι(δεν υπάρχουν σε .pdf) και παίζει να ξεπεράσω το όριο.

Αλλά με βάσει τα παραπάνω posts που διάβασα πολλοί από εσάς βάλατε το laptop ως ξεχωριστή χειραποσκευή.

Αν και φοβάμαι να το κάνω μήπως μου πουν κάμια μπαρούφα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Η Airgean έχει όριο τα 8 κιλά για χειραποσκευή.

Απλά ήθελα να βεβαιωθώ σε περίπτωση που βγεί παραπάνω από 8 για να μην πληρώνω ιστορίες.

Θα τους πάρω και τηλέφωνο.

Έλεγα να βάλω το laptop και κάποια βιβλία που χρειάζομαι(δεν υπάρχουν σε .pdf) και παίζει να ξεπεράσω το όριο.

Αλλά με βάσει τα παραπάνω posts που διάβασα πολλοί από εσάς βάλατε το laptop ως ξεχωριστή χειραποσκευή.

Αν και φοβάμαι να το κάνω μήπως μου πουν κάμια μπαρούφα.

Και εγώ την ίδια απορία έχω, μονάχα που ταξιδεύω με αεροπλάνο της Ολυμπιακής μέσω της Aegian (τώρα πως γίνεται αυτό, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, καθώς επίσης δεν ξέρω). Έχω μία χειραποσκευή που ξεπερνάει για περίπου 2-3 εκατοστά το επιτρεπόμενο μήκος, και μέσα θα βάλω ρούχα, λάπτοπ και τάμπλετ.  Τη ζύγισα και είναι 7.7 κιλά. Τώρα αυτό που με φοβίζει έιναι μήπως δεν μου τη δεχτούν λόγω όγκου.

Δημοσ.

Και εγώ την ίδια απορία έχω, μονάχα που ταξιδεύω με αεροπλάνο της Ολυμπιακής μέσω της Aegian (τώρα πως γίνεται αυτό, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, καθώς επίσης δεν ξέρω). Έχω μία χειραποσκευή που ξεπερνάει για περίπου 2-3 εκατοστά το επιτρεπόμενο μήκος, και μέσα θα βάλω ρούχα, λάπτοπ και τάμπλετ.  Τη ζύγισα και είναι 7.7 κιλά. Τώρα αυτό που με φοβίζει έιναι μήπως δεν μου τη δεχτούν λόγω όγκου.

αν ήταν με αεροπλάνο της Α3 (airbus) δε θα ειχες θεμα για 2-3 εκατοστά παραπάνω... Της ολυμπιακής ειναι πιο μικρά τα ντουλαπάκια οποτε ισως στη μετρήσουν και στ στείλουν αμπάρι αλλα το πιο πιθανό ειναι να μη δώσουν καν σημασία... Αλλωστε τα Q400 (της Ολυμπιακής) εχουν και μια μικρή αποθηκη που μπαινει οτι δε χωράει στα ντουλαπακια...

Για αυτό με το "Operated by Olympic" ειναι απολυτα λογικό, την εχει πλέον σα θυγατρική που κάνει μικρού εύρους και χαμηλής ζήτησης πτήσεις με τον στόλο που ειχε..

• Like 1
Δημοσ.

Με την ευκαιρια, δεν ξερω τι πατεντα εχει κανει η aegean αλλα εκλεισα εισητιρια σε αυτους σε online ταξιδιωτικο γραφειο και για πρωτη φορα στα χρονικα μεσα στην τιμη δεν συμπεριλαμβανονται αποσκευες (πλην της χειραποσκευης που συμπεριλαμβανεται). Ετσι τρως εξτρα καπελο για να παρεις μαζι βαλιτσες. Το νου σας.

ΥΓ. Υπηρχε προειδοποιηση με κοκκινα γραμματα κλπ, αλλα δεν εδωσα σημασια μια που ως τακτικος πελατης τους δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα. Θεωρουσα οτι τα γραμματα αφορουν αλλες περιπτωσεις τυπου "εξτρα" αποσκευες και oτι υπηρχαν και τις αλλες φορες που εκλεινα εισητηρια αλλα δεν εδωσα την προσοχη που επρεπε.

Δημοσ.

Με την ευκαιρια, δεν ξερω τι πατεντα εχει κανει η aegean αλλα εκλεισα εισητιρια σε αυτους σε online ταξιδιωτικο γραφειο και για πρωτη φορα στα χρονικα μεσα στην τιμη δεν συμπεριλαμβανονται αποσκευες (πλην της χειραποσκευης που συμπεριλαμβανεται). Ετσι τρως εξτρα καπελο για να παρεις μαζι βαλιτσες. Το νου σας.

ΥΓ. Υπηρχε προειδοποιηση με κοκκινα γραμματα κλπ, αλλα δεν εδωσα σημασια μια που ως τακτικος πελατης τους δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα. Θεωρουσα οτι τα γραμματα αφορουν αλλες περιπτωσεις τυπου "εξτρα" αποσκευες και oτι υπηρχαν και τις αλλες φορες που εκλεινα εισητηρια αλλα δεν εδωσα την προσοχη που επρεπε.

αυτό παιζει εδω και ένα χρονο-απο περσι το καλοκαιρι... Τοσο τακτικος πελάτης;;  :ph34r:  :whistle:

Δημοσ.

αυτό παιζει εδω και ένα χρονο-απο περσι το καλοκαιρι... Τοσο τακτικος πελάτης;;  :ph34r:  :whistle:

Περσι το καλοκαιρι δεν ισχυε, γιατι ηταν η τελευταια φορα που εκλεισα με aegean. (βεβαια ειχα κλεισει πιο πριν, πιθανως γιαυτο).

Πιο πριν μπορει να ειχα κλεισει καμια 20ρια εισητηρια μαζι τους σε διαστημα 2 ετων; Αν αυτο δεν ειναι τακτικος πελατης, τοτε ποιο ειναι;

Στο μεσοδιαστημα απο περυσι το καλοκαιρι εως φετος, απλα με εξυπηρετησαν αλλες εταιρειες στα ταξιδια μου κυριως λογω ωρων δρομολογιων.

Δημοσ.

Περσι το καλοκαιρι δεν ισχυε, γιατι ηταν η τελευταια φορα που εκλεισα με aegean. (βεβαια ειχα κλεισει πιο πριν, πιθανως γιαυτο).

Πιο πριν μπορει να ειχα κλεισει καμια 20ρια εισητηρια μαζι τους σε διαστημα 2 ετων; Αν αυτο δεν ειναι τακτικος πελατης, τοτε ποιο ειναι;

Στο μεσοδιαστημα απο περυσι το καλοκαιρι εως φετος, απλα με εξυπηρετησαν αλλες εταιρειες στα ταξιδια μου κυριως λογω ωρων δρομολογιων.

Το ξεκινησε ακριβως πριν 1 χρόνο για πτησεις απο Θεσσαλονίκη και το Σεπτέμβριο το καθιέρωσε παντού (παραλογο ή οχι δε ξερω εγω προτιμω εισητηριο στα 24€ παρα με βαλιτσα στα 50)

(http://travel.viva.gr/airtickets/announcements/aegean-nea-politiki-baggages)

:)

τακτικός επιβατης=τουλαχιστον 1 πτηση την εβδομαδα (όπως ο υποφαινόμενος)

Δημοσ.

Το ξεκινησε ακριβως πριν 1 χρόνο για πτησεις απο Θεσσαλονίκη και το Σεπτέμβριο το καθιέρωσε παντού (παραλογο ή οχι δε ξερω εγω προτιμω εισητηριο στα 24€ παρα με βαλιτσα στα 50)

(http://travel.viva.gr/airtickets/announcements/aegean-nea-politiki-baggages)

:)

τακτικός επιβατης=τουλαχιστον 1 πτηση την εβδομαδα (όπως ο υποφαινόμενος)

Νταξει δε θα τα χαλασουμε στις ορολογιες. Εγω θεωρω τακτικο πελατη εναν (τον εαυτο μου) που κανει 20 πτησεις (εξωτερικου btw , αρα και μεγαλυτερα τα ποσα/απαιτησεις) σε 2 χρονια στην ιδια εταιρεια. Εσυ εισαι ακομα πιο τακτικος.

ΥΓ. Δεν κατηγορησα την aegean για το συστημα, ουτε σχολιασα αν ειναι καλο/κακο/σωστο/λαθος, ισα-ισα ειπα οτι ηταν και με κοκκινα γραμματα που ΕΓΩ δεν προσεξα. Απλως προσοχη για οσους δε το ηξεραν.

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει δε θα τα χαλασουμε στις ορολογιες. Εγω θεωρω τακτικο πελατη εναν (τον εαυτο μου) που κανει 20 πτησεις (εξωτερικου btw , αρα και μεγαλυτερα τα ποσα/απαιτησεις) σε 2 χρονια στην ιδια εταιρεια. Εσυ εισαι ακομα πιο τακτικος.

ΥΓ. Δεν κατηγορησα την aegean για το συστημα, ουτε σχολιασα αν ειναι καλο/κακο/σωστο/λαθος, ισα-ισα ειπα οτι ηταν και με κοκκινα γραμματα που ΕΓΩ δεν προσεξα. Απλως προσοχη για οσους δε το ηξεραν.

καλα ναι εννοειται, και ο πωλητής εταιρείας που γυρναει ολη την ελλάδα ειναι ακομα πιο τακτικος απο εμένα... ;)

Η απολαυση ήταν στην αρχή κατι τυπισσες ΒΠ θεσσαλονίκης με τη Louis Vuitton που μαλωναν "με το γάντι" στο αεροδρόμιο που δεν ειχε βαλιτσες στο εισητηριο τους-δεν το ειδαν-δεν τους εστειλαν ειδοποιηση, θαρρεις και τα 20€ τους έλειπαν...

Δυστυχώς στην Ελλαδα βλέπουμε μονο οτι θέλουμε/μας συμφέρει (οχι για εσενα, εσυ απλα το θεωρησες δεδομένο..).

Δημοσ.

Κι εγώ που πετάω χρόνια μου ήρθε λίγο κάπως το ότι ξαφνικά η βαλίτσα χρεώνεται. Στα χνάρια της esyjet όλοι; Άμα έκλεινα παίζει και να μην το πρόσεχα.Καλά που διαβάζω το φόρουμ και το έμαθα από εδώ.

Και οι κυρίες των βορείων προαστίων γιατί να μην παραπονεθούν; Μόνο οι των ΝΠ έχουν το δικαίωμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...