Προς το περιεχόμενο

Agp Fast Writes

Jimakos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατ`αρχήν sorry αν δεν κολλάει εδώ το topic,διορθώστε με.μια ερώτηση σχετικά με την συγκεκριμένη επειλογή.έχω Geforce 3 (Asus 8200) με mobo Asus A7V266-E.στο bios την συγκεκριμένη επιλογή την έχω enabled.κοιτάζοντας όμως με το wcpuid μου το δίνει disabled.αν πάω μετά στις επιλογές των drivers (40.72) στα agp settings δίνει δυνατότητα ενεργοποίησης αλλά δεν δουλεύει (αν το τσεκάρω πατήσω οκ και ξαναμπώ θα είναι όπως στην αρχή).

θέλω να ρωτήσω τι παίζεται ακριβώς και πώς μπορώ αν μπορώ να το ενεργοποιήσω....ευχαριστώ

Δημοσ.

Πρέπει να το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών σου. (vga bios)

Αν θες να παίξεις με αυτές τις ρυθμίσεις ψάξε για για το Νvidia Bios Editor.

sc

Δημοσ.

an to ypostirizei kai to bios tis graphic card kai to bios tis mitrikiskai den to apenergopoioun oi drivers tis kartas

gia logous statherotitas tha eprepe na einai energopoiimeno dokimase me to powerstrip klik sto eikonidio->options->adapter information kane klik oste na apenegopoiithei to read only kai klikarise

/energopoiise to fast writes protocol .....

Δημοσ.

Η κάρτα το υποστηρίζει,σίγουρα κάτι με το VIA chipset παίζει.

Οσοι θυμούνται μάλιστα,υπήρχε ένα παρόμοιο πρόβλημα με το 694Χ chipset που ανέβαζε AGP2X μονο.

Με κάποια προσθήκη στην registry και ήταν ΟΚ.

Δημοσ.

κατ`αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

timiman η λύση σου πίστευα ότι κάτι θα έδινε....αλλά....δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένες καταχωρήσεις στο μητρώο για να πειράξεις....τι να πώ! ίσως φταίνε οι drivers.παλαιότερα θυμάμαι το έιχα κάνει να δουλέψει με κάποιο σχετικό όπως rivatuner prog...τώρα τίποτα όμως.αν κανείς έχει να πει κάτι άλλο....ευχαριστώ

Δημοσ.

Δοκίμασε να τις βάλεις εσύ, έστω και αν δεν υπάρχουν!

Παλιότερα υπήρχε το Nvmax. Σε μία και μόνο έκδοση παλιά υποστήριζε να πειράζεις Sideband,FastWrites με μία κίνηση.

Όσο για τις επιλογές που δίνει η Nvidia στους οδηγούς της είναι μόνο για την έκδοση Go

Τσέκαρε και http://www.technologyvault.co.uk/geforce/faq.php?display=faq&nr=176&catnr=3&prog=gef&lang=en

Δημοσ.

powerstrip το δοκίμασα και δεν μ`αφήνει να τσεκάρω αυτές τις επιλογές...θα δοκιμάσω να κάνω manual την καταχώρηση.ελπίζω να μην τα παίξει ο pc ης μου...thanks παιδιά

Δημοσ.

τελικά τις γραμμές τις έβαλα στο regisrty αλλά όσο είδε η γιαγιά μου το fast writes , άλλο τόσο το είδα κι εγώ...δεν πειράζει.αν ξαναπάρω via chipset να με φτίσουν όλοι οι insomniacs μαζί!!!!

Δημοσ.

Jimako,

η κάρτα σου είναι της σειράς Ti, όχι η πρώτη GF3.Αν μάλιστα είναι Ti200 έχει απενεργοποιημένο από το bios της το fastwrite. Ίσως για λόγους σταθερότητας. Δεν ξέρω. Τα via φταίνε για πολλά, αλλά όχι στην περίπτωση σου!

*edit*

Συγγνώμη, μόλις είδα πως 8200 έβγαινε και η gf3.Αν αυτή είναι η περίπτωση σου, όχι ti200,μάλλον φταίει η via :)

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με GeForce3 Ti200 και detonator 40.xx και πάνω. Προσπάθησα και εγώ αυτά που έκανες και δεν γινόταν όντως τίποτα. Τελικά η μόνη λύση ήταν το rivatuner, κατέβασε το, πχ. από www.guru3d.com και αν δεις στις low level επιλογές κάπου λέει για το nvStrap, έχει τις επιλογές install/uninstall και μόλις το κάνει install επιλέγεις για AGP Fast Writes Force On και είσαι ok.

Και εγώ είχα πεισμώσει να το ενεργοποιήσω αλλά τελικά μου φάνηκε χειρότερα στο UT2003 και το έβγαλα.

Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι τα Fast Writes δεν είναι και ότι το πιο σταθερό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...