Προς το περιεχόμενο

Θα αντέξει το τροφοδοτικό την κάρτα γραφικών?

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

man τις βάσεις της zalman θα τρυπίσεις εννοείται,my bad....οχι την καρτα (δεν έχει κ βολικό ελεύθερο χώρο το pcb :P been there,done that) αλλά μην σου βαζω διαόλια...στην θέση σου δεν θα έδινα άλλη μισή από την αξία της κάρτας για cooler θα την άφηνα έτσι,δεν κάνει κ θορυβο άξιο λόγου imho!!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν....τα βρήκα σκούρα :P

Θα πάρω την 3450.....

profi να σε ρωτήσω....αν ανοίξεις μια ταινία full hd με wmp τι γίνεται?

edit: πουθενά μέσα στο topik δεν έχω αναφέρει ποιά 3450 θα πάρω.....το αναφέρω τώρα την 256mb....ενώ ο profi έχει την 512mb......λέτε να έχω πρόβλημα??

Δημοσ.

το wmp stands for windows media player?WinaMP?...ο,τι κ να είναι πάντως δεν ξέρω...χρησιμοποιώ μόνο media player classic home cinema για αρχεία βίντεο κ ΑΝ απενεργοποιήσω το dxva τα 1080ρ παίζουν αισχρά ο επεξεργαστής στο 100%...λογικά πράγματα δηλαδή!με dxva όλα μέλι γάλα!!!!!αλλά τι σε απασχολεί?βάλε MPC-HC είπαμε από την αρχή...free είναι κ μάλιστα πολύ καλό!

κ η ερώτηση που σου είπα αλλά δεν έκανες...

με ποιο πρόγραμμα για win7 να δω το video memory usage της κάρτας κατά την αναπαραγωγή HD?riva?για να λυθεί και έμπρακτα η απορία του φίλου μας!

Δημοσ.

άμα μπορείς κάνε ένα κόπο και άνοιξέ το με windows media player 11 να μου πεις άμα παίζει κομπλε...

Τώρα δεν ξέρω τι είναι τα dxva και MPC-HC που μου λες...:S

και το dxva πως το απενεργοποιώ/ενεργοποιώ?

Για δες και αυτό http://www.techpowerup.com/gpuz/ .....

edit: άκυρο για το MPC-HC..δεν ήξερα ότι λέγεται έτσι χαχαχ :P

Δημοσ.

να πω την αλήθεια μου με εκνευρίζει που δεν ξέρεις με την πρώτη τι ειναι τα mpc - dxva κ πως το ενεργοποιείς...κ σου ΞΑΝΑλέω κάνε ένα κόπο κ ΔΙΑΒΑΣΕ μια αυτό

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=320182

κ θα σου λυθούν οι απορίες,κ εγώ απο εκεί τα έμαθα,2 σελίδες είναι!!

wmp έχω να χρησιμοποιήσω χρόνια,δεν το έχω εγκατεστημένο κ δεν θα το κάνω...google it αν θες για να δεις αν ενσωματώνει dxva which is your best friend για 1080ρ!riva k gpu-z δεν μου τρέχουν σωστά...ούτε το άλλο που μου έστειλες το οποίο είναι κ στα γερμανικά!!!!!

γιατί έχεις κολλήσει με το wmp δεν μπορώ να καταλάβω!!

Δημοσ.

καλα ντε μην φωνάζεις :P......το ξαναδιάβασα το είχα διαβάσει και πριν αλλά και πάλι δεν έβγαλα κάποια άκρη...

καταρχήν δοκίμασα ενεργοποιήση/απενεργοποιήση του dxva δεν είδα καμία διαφορά...

δεύτερον όταν πήγα options/internal filters μου έβγαλε μόνο αυτά 32693934.th.gif

και εδώ θέλω να ρωτήσω κάτι....ποιό codec pack χρησημοποειίται γενικά? Εγώ έβαλα το k-lite code pack 5.1.0 full....

Που λες profi το wmp11 μου αρέσει και αυτό χρησημοποιούσα πάντα (από τότε που ήταν 9)...

Τώρα κάποιο άλλο πρόγραμμα για video memory usage για windows 7 δεν μπόρεσα να βρω :(

Γνωρίζει κανένας αν τα παίζει ρόλο η διαφορά στα mb σε αυτές της 2 κάρτες Asus 3450 256mb agp και Asus 3450 512mb όσο αναφορά την προβολή full hd και μόνο?

Δημοσ.
Την έχεις πάρει την καινούργια κάρτα; Η 7600 που έχεις τώρα δεν υποστηρίζει bistream decoding μέσω DXVA...

οχι οχι...με την 7600 είμαι ακόμα.....και περιμένω απαντήσεις για πάρω μια από τις 2.....:\

Δημοσ.

Αντρέα, μας έχεις καταμπερδέψει. Σε 500 διαφορετικά σημεία έχουμε ανοίξει κουβέντα για το ίδιο θέμα. Μου ήρθε e-mail ότι απάντησες στο thread, το άνοιξα και έψαχνα πού πήγε αυτό το post μου...

Δημοσ.

Σόρρυ ρε συ απλά κολούσε και στα 2!:P.....και τώρα είδα ότι είχες απαντήσει και στο άλλο :P:P:P

Πάντως δεν νομίζω να έχω μπερδέψει κανέναν ε? για το ίδιο θέμα δεν μιλάω? :D

Δημοσ.

παμε να τα συγκεντρώσουμε μια

1)

Την έχεις πάρει την καινούργια κάρτα; Η 7600 που έχεις τώρα δεν υποστηρίζει bistream decoding μέσω DXVA...

κ γι'αυτό δεν βλέπεις διαφορα κ με δεξί κλίκ πάνω στο βίντεο την ώρα που παίζει στο filters,mpc video decoder θα δεις να λέει not using dxva!όταν το χρισημοποιεί φαινεται κ κάτω τα κουμπιά play pause...playing{dxva}αντί για σκέτο playing!

2)όταν λύσουμε το θέμα με τα ΜΒ μνήμης κ πάρεις την κάρτα τότε θα δείς μεγάλη διαφορα!

3)εγώ χρησιμοποιώ μόνο αυτά του mpc κανένα external codec pack...εμένα με καλύπτουν!

4)πείτε κάποιος για τα ΜΒ μνήμης ή πως να τρέξω σωστά το riva με τους catalyst 9.9 se win7!κάτι με το digital driver signature είναι ....

Δημοσ.
Γεια χαρά...έχω το εξής σύστημα..

intel pentium 4 3.0ghz 1mb cache HT socket 478 (prescott)

agp nvidia 7600gs 256mb

3X1gb ddr1 400mhz ram

heroichi windmill pro 385watt

και θα πάρω αυτή την κάρτα γραφικών http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1311751.

Θα αντέξει το τροφοδοτικό μου ή όχι? Αν χρειάζεται να πω κάποιο άλλο στοιχειο για να μου απαντήσετε εδώ είμαι.

Ευχαριστώ.

;);) το ξέρω από εκεί θα την έπερνα:-D αλλά όπως λέω και εδώ τελικά με την 7600gs μου + cuda + coreavc + mediaclassicplayer τα βιντεο (full hd) τα παίζει πάρα πολύ καλά....όχι τέλεια αλλά έχει παραπάνω fps από πριν και δεν κολλάει. Τρώει βέβαια ένα 65-70% της cpu αλλά χαλάλι του χαχα:-D:P

edit: τα cuda + coreavc που έβαλα δεν ξέρω αν μπορώ κάπως να κάνω κάποια ρύθμιση ή αν από μόνα τους δουλεύουν αυτόματα καλά....αν χρειάζεται πείτε μου:D

Ευχαριστώ

Andreas μην ανησυχείς για το τροφοδοτικο, η κάρτα είναι μάπα.Θα την αντέξει.

Μην σε ξεγελάνε τα 1Gb Ram, το Memory Interface της ειναι 128 bit και η μνήμη της DDR2 γένια.

Μην μπλέκεις καλύτερα κράτα αυτή που έχεις δεν θα δεις μεγάλη διάφορα μονό λίγο στην παλέτα των χρωμάτων.

Αν θες κοίτα αυτή είναι πολύ καλύτερη.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=4E7C74F4A3C46F44AF0BFFF2D137980F&pa=5F5A2FB217BE9243B65CEFE35E71C5CE

Δημοσ.

Έβαλα τελικά την asus 3450 256mb, εκτός από το θόρυβο που κάνει το μικρό της ανεμηστήρι όλα τα άλλα καλά. Μόνο για full hd την ήθελα έτσι και αλλιώς ;)

Δημοσ.
Έβαλα τελικά την asus 3450 256mb, εκτός από το θόρυβο που κάνει το μικρό της ανεμηστήρι όλα τα άλλα καλά. Μόνο για full hd την ήθελα έτσι και αλλιώς ;)

64bit είναι αυτή άλλα για την δουλεία που την θέλεις κάνει.

Γλίτωσες τα λεφτά σου σε σχέση με την Asus 4650.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...