Προς το περιεχόμενο

Heroes Season IV

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως και εγω νομιζω πως πως το heroes θα καταληξει η πλοκη συμφωνα με αυτα αυτα που εχουν γινει στα ταξιδια στο μελλον.

δηλαδη ο syler ''καλος'' η claire ''κακια'' και ο ando θα σκοτωσει τον hiro και ο,τι αλλο συνεπαγεται τελος παντων.. ΟΛΑ συνδεονται....

Δημοσ.
παντως και εγω νομιζω πως πως το heroes θα καταληξει η πλοκη συμφωνα με αυτα αυτα που εχουν γινει στα ταξιδια στο μελλον.

δηλαδη ο syler ''καλος'' η claire ''κακια'' και ο ando θα σκοτωσει τον hiro και ο,τι αλλο συνεπαγεται τελος παντων.. ΟΛΑ συνδεονται....

Άμα γίνει κι αυτό θα πάω να πηδηχτώ από το παράθυρο. Να συνδεθούν όλα στο heroes και να μείνει αχταρμάς το Λοστ.

Δημοσ.

εγω παντως ετσι νομιζω πως θα καταληξει τ heroes..

παντως για το lost δεν εχεις δικιο.. μπορει τωρα να φαινονται αχταρμας ολα. αλλα παντα ετσι γινεται στο lost. τα ακνουν στην αρχη τα παντα ακαταλαβιστικα αλλα μετα παντα εξηγουνται ολα και με ενα ''φυσιολογικο'' για το lost τροπο....

Δημοσ.

το 'πάντα' που λένε πολλοί δεν έχω καταλάβει αφού δεν έχει εξηγηθεί τπτ ακόμη.. από την αρχή είναι αχταρμάς πιστεύω δεν έγινε τώρα

anyway δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα αλλά δεν είναι κάτι μελετημένο στο lost που θα εξηγηθεί στο τέλος αυτό έχει αποδειχθεί, ότι μπορούν θα μαζέψουν και μόνο που τους τελείωσαν οι γρίφοι και πήγαν σε ταξίδια στο χρόνο ενώ δεν είχε σχέση είναι κατάντια για το κοινό τους

Δημοσ.

μπα λαθος κανεις. αν το βλεπεις γιατι μπορει κ να μην το βλεπεις.

σιγα-σιγα εξηγει με το δικο του τροπο το lost ολα τα ερωτηματα....

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά κόπηκε το Heroes.

http://weblogs.variety.com/on_the_air/2010/05/nbc-stops-holding-out-for-heroes.html

Και μάλλον δεν το πήρε κανένας χαμπάρι. Το είχαν ήδη παρατήσει όλοι! Το ίδιο τέλος θα ταίριαζε και στο Λοστ, αλλά εκεί δεν το ξεφτίλισαν τόσο φανερά και άντεξαν.

Δημοσ.

Πάνω που είχε αρχίσει να γίνεται ενδιαφέρον.Την είδα όλη μαζί το πάσχα και με κράτησε.Σαν καινούρια σειρά την θεωρούσα την 4η σεζόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...