electroasd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια θα βγει νεο επεισοδιο για φετος?
MwhMwh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 παντως και εγω νομιζω πως πως το heroes θα καταληξει η πλοκη συμφωνα με αυτα αυτα που εχουν γινει στα ταξιδια στο μελλον. δηλαδη ο syler ''καλος'' η claire ''κακια'' και ο ando θα σκοτωσει τον hiro και ο,τι αλλο συνεπαγεται τελος παντων.. ΟΛΑ συνδεονται....
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 παντως και εγω νομιζω πως πως το heroes θα καταληξει η πλοκη συμφωνα με αυτα αυτα που εχουν γινει στα ταξιδια στο μελλον.δηλαδη ο syler ''καλος'' η claire ''κακια'' και ο ando θα σκοτωσει τον hiro και ο,τι αλλο συνεπαγεται τελος παντων.. ΟΛΑ συνδεονται.... Άμα γίνει κι αυτό θα πάω να πηδηχτώ από το παράθυρο. Να συνδεθούν όλα στο heroes και να μείνει αχταρμάς το Λοστ.
oneofthem Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ^^ σωστόοοος.. (πάντως το δεύτερο είναι δεδομένο δεν είσαι από αυτούς που ελπίζουν έτσι?)
MwhMwh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως ετσι νομιζω πως θα καταληξει τ heroes.. παντως για το lost δεν εχεις δικιο.. μπορει τωρα να φαινονται αχταρμας ολα. αλλα παντα ετσι γινεται στο lost. τα ακνουν στην αρχη τα παντα ακαταλαβιστικα αλλα μετα παντα εξηγουνται ολα και με ενα ''φυσιολογικο'' για το lost τροπο....
oneofthem Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το 'πάντα' που λένε πολλοί δεν έχω καταλάβει αφού δεν έχει εξηγηθεί τπτ ακόμη.. από την αρχή είναι αχταρμάς πιστεύω δεν έγινε τώρα anyway δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα αλλά δεν είναι κάτι μελετημένο στο lost που θα εξηγηθεί στο τέλος αυτό έχει αποδειχθεί, ότι μπορούν θα μαζέψουν και μόνο που τους τελείωσαν οι γρίφοι και πήγαν σε ταξίδια στο χρόνο ενώ δεν είχε σχέση είναι κατάντια για το κοινό τους
MwhMwh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 μπα λαθος κανεις. αν το βλεπεις γιατι μπορει κ να μην το βλεπεις. σιγα-σιγα εξηγει με το δικο του τροπο το lost ολα τα ερωτηματα....
nikosBruin Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Τελικά κόπηκε το Heroes. http://weblogs.variety.com/on_the_air/2010/05/nbc-stops-holding-out-for-heroes.html Και μάλλον δεν το πήρε κανένας χαμπάρι. Το είχαν ήδη παρατήσει όλοι! Το ίδιο τέλος θα ταίριαζε και στο Λοστ, αλλά εκεί δεν το ξεφτίλισαν τόσο φανερά και άντεξαν.
nikos21aek Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Πάνω που είχε αρχίσει να γίνεται ενδιαφέρον.Την είδα όλη μαζί το πάσχα και με κράτησε.Σαν καινούρια σειρά την θεωρούσα την 4η σεζόν.
markelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 δειτε το αναποδα, και σιγα σιγα γινεται πιο καλο. :lol::lol: Εγώ το παράτησα στην αρχή της τέταρτης...
oneofthem Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 την έφαγε την μήνυση τελικά για το carnival ελπίζω να δικαιωθεί έχει παραγίνει το copy paste
oneofthem Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 την έφαγε την μήνυση τελικά για το carnival ελπίζω να δικαιωθεί έχει παραγίνει το copy paste
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 nice, καλά να πάθουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 nice, καλά να πάθουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.