Προς το περιεχόμενο

Άγνωστο πρόβλημα(;)- Άγνωστη ονομασία που μπορεί να δωθεί

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μετα τον 1η αιντε 2η γκομενιτσα που θα στριμωξεις θα εξαφανιστει

(μεταξυ σοβαρου και αστειου)

Όπως είπε και ο million_voices μόλις στριμώξεις μια-δυο γκομενίτσες θα το ξεπέρασεις.

Να ενημερώσω βέβαια ότι υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι εδώ που μπορούμε να σε βοηθήσουμε εφοσον μας γνωρίσεις τέτοιες κοπελίτσες :devil: Όχι τπτ άλλο απλά για να σου δείξουμε πώς να χειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις :devil:

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να ενημερώσω βέβαια ότι υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι εδώ που μπορούμε να σε βοηθήσουμε εφοσον μας γνωρίσεις τέτοιες κοπελίτσες :devil:

Κανονίστε να μας την πέσουν ομαδικά οι cybercops του Σφακιανάκη!

• Moderators
Δημοσ.
Οχι απαραίτητα, μπορεί να προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει από τώρα.

Γιώργο είπες πριν ότι γενικά φοβάσαι μη σε σηκώσουν στο πίνακα. Ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να σηκωθείς από μόνος σου, αρχικά ίσως σε ασκήσεις που ξέρεις ότι μπορείς να λύσεις. Άμα αρχίσεις να σηκώνεσαι συχνά τότε το άγχος θα σου φύγει κάποια στγμή. Έτσι έγινε σε μένα πάντως που είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Γενικά αυτό ισχύει παντού, όσο περισσότερες πρωτοβουλίες παίρνεις τόσο πιο γρήγορα μαθαίνεις να αντιμετοπίζεις προβλήματα, καταστάσεις κλπ...

+1.

Και να συμπληρωσω. Αν σταματησεις να το αντιμετωπιζεις σαν προβλημα, κατα πασα πιθανοτητα θα σταματησει να υφισταται. Αν δεν σταματησει να υφισταται εσυ δεν θα το θεωρεις πια προβλημα. Εγω πιανω τον εαυτο μου να μου συμβαινει πολυ σπανια (και παρεμπιπτοντως θεωρουμαι πολυ κοινωνικος κλπ απο τον κοσμο, και λογω δουλειας αλλωστε δεν θα μπορουσα να μην ειμαι), κυριως αν νιωθω πως πρεπει να αποδειξω στον συνομιλητη μου πως γνωριζω για τι πραγμα μιλαω (οχι, τωρα ειμαι χαλαρος πριν ρωτησει καποιος :P), και αυτη η αναγκη ερχεται σε πρωτη βαση σε σχεση με το να πω αυτο που θελω (το ξαναδιαβασα αυτο και ειναι μπερδεμα, ελπιζω να εγινα κατανοητος). Δηλαδη οταν ειναι ψυχαναγκαστικο το θεμα. Οταν συμβαινει, αλλες φορες το καταπολεμω φερνοντας την λογικη μπροστα (οπως προαναφερθηκε "Να κ αν...") οποτε αυτοματως επανερχομαι στα φυσιολογικα χρωματα, και αλλες φορες δεν δινω σημασια οποτε παλι φευγει. Αν εσυ τωρα οταν κοκκινιζεις σκεφτεσαι μεσα σου πως εχεις κοκκινισει, και τον αντικτυπο που εχει αυτο για το image (δεν εχει) ή οτιδηποτε, εστιαζεις σε αυτο που θεωρεις προβλημα και τοτε απλα δεν σταματας να κοκκινιζεις καθως υποσυνειδητα και συνειδητα ασχολεισαι μονο με αυτο.

Οπως και να εχει, προσωπικα δεν το θεωρω προβλημα, μπορει να σου περασει οταν τελειωσεις το σχολειο, μπορει και οχι, αλλα big deal, κανεις δεν κρινεται απο το αν κοκκινιζει ή οχι. Και αν κριθει (οχι φυσικα απο την 14χρονη συμμαθητρια σου που μετα θα παει να χαιδευει την αφισα του Timberlake στην ντουλαπα της), θα θεωρηθει ως δειγμα ευαισθησιας, so good for you :-)

ENTIT: Ξαναδιαβαζοντας την ατακα για τον Timberlake εχω την αισθηση πως θα με πουν πουρο αν δεν ειναι αυτος ο in figure αυτης της ηλικιας ΛΟΛ

Δημοσ.
+1.

Και να συμπληρωσω. Αν σταματησεις να το αντιμετωπιζεις σαν προβλημα, κατα πασα πιθανοτητα θα σταματησει να υφισταται. Αν δεν σταματησει να υφισταται εσυ δεν θα το θεωρεις πια προβλημα. Εγω πιανω τον εαυτο μου να μου συμβαινει πολυ σπανια (και παρεμπιπτοντως θεωρουμαι πολυ κοινωνικος κλπ απο τον κοσμο, και λογω δουλειας αλλωστε δεν θα μπορουσα να μην ειμαι), κυριως αν νιωθω πως πρεπει να αποδειξω στον συνομιλητη μου πως γνωριζω για τι πραγμα μιλαω (οχι, τωρα ειμαι χαλαρος πριν ρωτησει καποιος :P), και αυτη η αναγκη ερχεται σε πρωτη βαση σε σχεση με το να πω αυτο που θελω (το ξαναδιαβασα αυτο και ειναι μπερδεμα, ελπιζω να εγινα κατανοητος). Δηλαδη οταν ειναι ψυχαναγκαστικο το θεμα. Οταν συμβαινει, αλλες φορες το καταπολεμω φερνοντας την λογικη μπροστα (οπως προαναφερθηκε "Να κ αν...") οποτε αυτοματως επανερχομαι στα φυσιολογικα χρωματα, και αλλες φορες δεν δινω σημασια οποτε παλι φευγει. Αν εσυ τωρα οταν κοκκινιζεις σκεφτεσαι μεσα σου πως εχεις κοκκινισει, και τον αντικτυπο που εχει αυτο για το image (δεν εχει) ή οτιδηποτε, εστιαζεις σε αυτο που θεωρεις προβλημα και τοτε απλα δεν σταματας να κοκκινιζεις καθως υποσυνειδητα και συνειδητα ασχολεισαι μονο με αυτο.

Οπως και να εχει, προσωπικα δεν το θεωρω προβλημα, μπορει να σου περασει οταν τελειωσεις το σχολειο, μπορει και οχι, αλλα big deal, κανεις δεν κρινεται απο το αν κοκκινιζει ή οχι. Και αν κριθει (οχι φυσικα απο την 14χρονη συμμαθητρια σου που μετα θα παει να χαιδευει την αφισα του Timberlake στην ντουλαπα της), θα θεωρηθει ως δειγμα ευαισθησιας, so good for you :-)

ENTIT: Ξαναδιαβαζοντας την ατακα για τον Timberlake εχω την αισθηση πως θα με πουν πουρο αν δεν ειναι αυτος ο in figure αυτης της ηλικιας ΛΟΛ

Η αλήθεια είναι οτι όποτε το παθαίνω και το νιώθω, καίγομαι, και το σκέφτομαι με αποτέλεσμα να τα χάνω εκείνη τη στιγμή, και να καίγομαι ακόμη περισσότερο.

Σήμερα πάλι, στα αγγλικά, στο φροντιστήριο -απίστευτη η νέα καθηγήτρια. Mix Greek+South African woman :P)-το έπαθα χωρίς να το καταλάβω. Δε καιγόμουν, απλά μόλις τελειώσαμε, ρώτησα αν κοκκίνησα και πήρα ως απάντηση: Ναι.

Μας ρωτούσε κάτι στα προφορικά, και έπρεπε να κάνουμε συνομιλία μαζί της -στυλ Lower-. Για πρώτη φορά, είπα δε γαμιέται, και κατάφερα να μιλήσω τόσο άνετα που, για πρώτη φορά, δε μπέρδευα τα αγγλικά μου :P

Αν το σκέφτομαι, είναι 100% σίγουρο, οτι από μέσα μου θα σκέφτομαι το σωστό και το γρήγορο:

Π.χ.

I will rent a movie after the lesson

και θα πω:

I will go to rent a movie when the lesson will be finished.

=P

Τώρα για το αν το που κοκκινίζω δείχνει ευαισθησία, not bad at all, ας δείχνει. Δε με χαλάει :P

Δημοσ.

Σήμερα πάλι, στα αγγλικά, στο φροντιστήριο -απίστευτη η νέα καθηγήτρια. Mix Greek+South African woman :P)-το έπαθα χωρίς να το καταλάβω. Δε καιγόμουν, απλά μόλις τελειώσαμε, ρώτησα αν κοκκίνησα και πήρα ως απάντηση: Ναι.

Σε αυτήν την ηλικία ολοι το παθαίναμε με τις Αγγλικούδες μας. Οχι μονο κοκκινίζαμε και καιγόμασταν, αλλα είχαμε και κατι μαρες... Αλλο πράγμα!:P:-D

Δημοσ.

...κυριως αν νιωθω πως πρεπει να αποδειξω στον συνομιλητη μου πως γνωριζω για τι πραγμα μιλαω (οχι, τωρα ειμαι χαλαρος πριν ρωτησει καποιος :P), και αυτη η αναγκη ερχεται σε πρωτη βαση σε σχεση με το να πω αυτο που θελω (το ξαναδιαβασα αυτο και ειναι μπερδεμα, ελπιζω να εγινα κατανοητος). Δηλαδη οταν ειναι ψυχαναγκαστικο το θεμα. Οταν συμβαινει, αλλες φορες το καταπολεμω φερνοντας την λογικη μπροστα (οπως προαναφερθηκε "Να κ αν...") οποτε αυτοματως επανερχομαι στα φυσιολογικα χρωματα, και αλλες φορες δεν δινω σημασια οποτε παλι φευγει.

για τι πραγμα μιλας τοση ωρα?

αστειακι...: p

Σε αυτήν την ηλικία ολοι το παθαίναμε με τις Αγγλικούδες μας. Οχι μονο κοκκινίζαμε και καιγόμασταν, αλλα είχαμε και κατι μαρες... Αλλο πράγμα!:P:-D

συμμαζεψουουου!

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα φάει μεγάλο κόλλημα με τη καθήγητρια της ιστορίας. Ξανθό μαλλί, κοντό, γυαλί μυωπίας, πατσουλί απ' το χιλιόμετρο και πάντα σταυροπόδι. Τζιζ, ποτέ μου δεν έμαθα τα αίτια της εικονομαχίας.

Δημοσ.

Same here... Πάντα για τις αγγλικούδες όμως.. Δεν ξέρω τι λαγκιές βαρούσε το μυαλό μας τότε :P

Πάντως μέχρι και σήμερα όταν ακούω fluent αγγλικά κάτι παθαίνω..

σλιπκνοτ για το θεό σταμάτα να ποστάρεις... Μου βγήκε όλο το νερό απο τη μύτη με το πόστ με την πρέζα.

Δημοσ.
Εγώ πάντως είχα φάει μεγάλο κόλλημα με τη καθήγητρια της ιστορίας. Ξανθό μαλλί, κοντό, γυαλί μυωπίας, πατσουλί απ' το χιλιόμετρο και πάντα σταυροπόδι. Τζιζ, ποτέ μου δεν έμαθα τα αίτια της εικονομαχίας.

Πάντως μοιάζεις με εικονολάτρη...

Δημοσ.
Σήμερα πάλι, στα αγγλικά, στο φροντιστήριο -απίστευτη η νέα καθηγήτρια...

Yo George I'm really happy for you, Imma let you finish, but my english teacher had one of the best asses of all time. ONE OF THE BEST ASSES OF ALL TIME!!!

==================================

Οι καθηγήτριες Αγγλικών στα φροντιστήρια είναι ειδική περίπτωση. Πρόκειται συνήθως για νέες σε ηλικία γυναίκες οι οποίες είτε δουλεύουν σε φροντιστήρια επειδή το γουστάρουν, είτε κάνουν τα πρώτα βήματα και προετοιμάζονται για τον ΑΣΕΠ.

Εγώ είχα για αρκετά χρόνια μια νέα, πολύ καλή αντικειμενικά και εξαιρετική καθηγήτρια.

Τα φροντιστήρια λειτουργούν και σαν saloon οφθαλμόλουτρου.

Δημοσ.
Yo George I'm really happy for you, Imma let you finish, but my english teacher had one of the best asses of all time. ONE OF THE BEST ASSES OF ALL TIME!!!

Χαχα, Kanye West style :-D

@giorgos, συνονόματε το είχα κ γώ αυτό που περιγράφεις ,στην ηλικία 17-18 το εμφάνισα. Το πάθαινα σπάνια βέβαια, όταν ένιωθα εκτεθειμένος για κάποιο λόγο μέσα στη τάξη του φροντιστηρίου, στο σχολείο δν με ένοιαζε κ πολύ... Πιστεύω οτι, σε εμένα τουλάχιστον, είχε να κάνει με την εικόνα που ήθελες ή που δν ήθελες να διαμορφώσουν οι άλλοι για εσένα. Ήταν καθαρά ψυχολογικό δηλαδή, πλέον δν με απασχολεί :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...