Προς το περιεχόμενο

Push Gmail στο iPhone και iPod Touch από την Google


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, το δοκίμασα χθες. Καταρχήν δεν είμαι σίγουρος εάν το push των επαφών και του ημερολογίου έχει την ίδια "ολοκλήρωση" με το iPodTouch μου. Το συγκρίνω πάντα με το MobileMe (trial για την ώρα) που χρησιμοποιώ/τεστάρω αυτόν τον καιρό. Επίσης, παρατήρησα ένα άλλο "πρόβλημα" (εκτός εάν μου διαφεύγει κάτι): εάν στο google-calendar ρυθμίσω πολλαπλά ημερολόγια, δεν μου τα δείχνει στο iPodTouch. Λέει ότι πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο http://m.google.com/sync αλλά όταν πάω εκεί από το iPodTouch μου, μου λέει ότι η συσκευή ΔΕΝ υποστηρίζεται! Όσον αφορά το push-gmail ακόμα έχει πολλά προβλήματα (πχ: δεν "συνδέεται" πάντα, εμφανίζει πολλούς φακέλους μηνυμάτων κενούς κλπ: κάνω κάτι λάθος; ).

 

Προσωπικά θα περιμένω λίγο πριν ξαναδοκιμάσω το google-push, ώστε να στρώσει λίγο η κατάσταση (είναι αρχή ακόμα βλέπετε). Αλλά με την παρούσα εικόνα, ίσως προτιμήσω να αγοράσω συνδρομή MobileMe (κυρίως) για επαφές+ημερολόγιο και συνεχίσω να χρησιμοποιώ την imap δυνατότητα για gmail στο iPodTouch μου.

 

Θα χαρώ να με διορθώσετε στα όσα δεν ισχύουν από τα παραπάνω! Είπαμε: κι εγώ το ψάχνω ακόμη!

 

επεξεργασία στις 26 Σεπτεμβρίου 2009:

 

Η κατάσταση έχει στρώσει αρκετά με το συγχρονισμό των Google υπηρεσιών. Για την ακρίβεια, όσο περισσότερο ασχολούμαι με το google-calendar, βλέπω την πλάστιγκα να ... γέρνει υπέρ αυτού!

Επεξ/σία από greatst
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...