Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Internet explorer


promanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με τον INTERNET EXPLORER. Εχω ίντερνετ Cosmote on the Go. Οταν βάζω τι στικάκι και ανοιγω τον INTERNET EXPLORER δεν ανοίγει καμία σελίδα. Σαν να μην έχου καθόλου ίντερνετ. Εβαλα και Mozilla αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Να ειναι καμία ρύθμιση του INTERNET EXPLORER? Τι να πω. Γνωρίζει κανένας?

Δημοσ.

Μαζί με το στικάκι δεν σου έδωσαν οδηγίες και cd με drivers;

Δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα, αλλά ή θα θέλει σύνδεση με username και password ή θα δουλεύει σαν να είσαι συνδεδεμένος σε router (φαντάζομαι).

 

Για δες ΕΔΩ.

 

Στον ΙΕ στα XP, αν πας στο μενού Εργαλεία-Επιλογές Internet-Συνδέσεις-Εγκατάσταση θα ξεκινήσει ο οδηγός.

  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλισπερα....εχω ενα προβλιμα με τον explorer...δεν με αφεινη να μπω στα video μου και οταν μπενω ο επεξεργαστης σκεφτετε 100%...μπορει καπιος να με βοηθεις????

Δημοσ.
καλισπερα....εχω ενα προβλιμα με τον explorer...δεν με αφεινη να μπω στα video μου και οταν μπενω ο επεξεργαστης σκεφτετε 100%...μπορει καπιος να με βοηθεις????

 

Απεγκατάσταση ότι codecs έχεις βάλει και μετά κάνε install ένα μόνο πακέτο. Πιστεύω το ffdshow tryouts μαζί με haali media splitter και είναι υπέρ αρκετά.

Αλλιώς μόνο ένα πακέτο π.χ. k-lite και μην μπλέκεις πολλούς codecs γιατί δημιουργούνται conflicts.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...