Προς το περιεχόμενο

σύνολο μνήμης

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 4gb ram...kai win xp...ειχα πατησει ιδιοτητες στον υπολογιστη μου και είδα οτι ελεγε 3,25gb..ακουσα διαβασα οτι υποστηριζει μεχρι 3 και κατι...και ειπα αυτο θα ειναι...εβαλα win 7...και κανω παλι το ιδιο και λεει 4.0gb(3,25gb usable)....τι παιζει παιδια?στο alt control del λεει φυσικη μνημη 3.25gb...

Δημοσ.

Αυτο νομιζω οφειλεται στο λειτουργικο και ποσα bits ειναι. Απο οτι ξερω τα 32bit λειτουργικα, μπορουν να διαβασουν 3+ ram ενω για παραπανω ειναι τα 64bit.

Οποτε εαν θελεις να αξιοποιησεις ολη σου την μνημη, βαλε 64bit.

Δημοσ.

για τα 64 βιτ ομως πρεπει να εχεις και επεξεργαστη 64αρι...εγω εχω quad και δεν γινεται...σωστα δεν τα λεω?!

και εκτος αυτου νομιζω οτι πεφτεις εξω...παρακαλω να μου πει καποιος που να ειναι σιγουρος...εχω ανοιξει πολλα θεματα και ολο νομιζω ακουω και ιστοριες με αγριους :D ευχαριστω

Δημοσ.

Βαλε φιλε μου 64 μπιτ και θα εισαι αστερι.... φυσικα να τσεκαρεις πρωτα αν εχεις οδηγους για ολες τις συσκευες σου για την εκδοση των 64 μπιτ..

Δημοσ.
για τα 64 βιτ ομως πρεπει να εχεις και επεξεργαστη 64αρι...εγω εχω quad και δεν γινεται...σωστα δεν τα λεω?!

Μια χαρα μπαινουν...τα χρειαζεσαι αυτα τα 750 ΜΒ; Αν ναι δες αν τα προγραμματα που χρησιμοποιεις παιζουν σε χ64...Αν παλι δεν τα χρειαζεσαι δεν υπαρχει λογος να τα βαλεις...

Δημοσ.

ας μου πει καποιος τι σημαινει το 64 και το 32 για να καταλαβω...εγω το pc το θελω για games!!!εχω win 7 32bit και εχω βρει τα παντα απο drivers...στα 64 bit υπαρχει περιπτωσει να μην βρω?!

Δημοσ.

Σχετικά με τα x86_64. Drivers εφόσον σου βρήκαν τα 7 για 32bit, λογικά θα σου βρούν και για 64, εκτός αν έχεις κανένα πολύ εξωτικό ή πολύ αρχαίο κομμάτι hardware.

Δημοσ.

quad 8200 msi gtx280 asus p5q3 creative x-fi θα βρω drivers?! θα τα υποστηρίζει ο επεξεργαστης?!τελικα θα ειναι καλυτερα?να τα βάλω?!...και απο οτι μου λεει ενας φιλος 64 ειναι για 64αρι επεξεργαστη...εμενα ειναι 64αρης ?!ευχαριστω

Δημοσ.

Το hardware σου είναι normal, οπότε με drivers θα είσαι ΟΚ. Ο επεξεργαστής θα τα υποστηρίζει μια χαρά γιατί είναι 64bit. Προχώρα άφοβα, στο κάτω κάτω τα πλήρωσες τα 4GB ram, ας τα έχεις και διαθέσιμα ;)

Δημοσ.

Όλα τα Intel core 2 είναι βασισμένα σε 64bit αρχιτεκτονική. Και τα Duo και τα Quad. Άρα ο επεξεργαστής σου είναι 64bit. Ψάξε για 64bit drivers για το hardware σου και αν βρεις (που λογικά θα βρείς) κάνε άφοβα τη μετάβαση στα 64bit. Αλλά και να μη βρεις drivers για 64bit είναι πολύ πιθανό να δουλεύουν μια χαρά και με τους 32bit drivers

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα θα τους βρούν μόνα τους τα 7. Βάζει κι ένα driver Nvidia αν δεν έιναι ήδη εγκατεστημένη η νεότερη έκδοση, το control panel της κάρτας ήχου και όλα καλά.

Δημοσ.
Αλλά και να μη βρεις drivers για 64bit είναι πολύ πιθανό να δουλεύουν μια χαρά και με τους 32bit drivers

Όχι, αυτό το σενάριο το ξεχνάς. Απλά, δεν παίζει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...