pagratios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει κάποιος τέτοια κανατα ή της BRITA?Είναι αποτελεσματικά αυτά?Όταν λέει ότι θέλει κάθε 45-60 λεπτά από φιλτράρισμα σε φιλτράρισμα είναι αναγκαστικό ή θα ήταν καλό?Γιατί βγάζει κάτι περισσότερο από 1 λίτρο αν το κάνεις και κάθε 1 ώρα αστα να πάνε
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει κάποιος τέτοια κανατα ή της BRITA?Είναι αποτελεσματικά αυτά?Όταν λέει ότι θέλει κάθε 45-60 λεπτά από φιλτράρισμα σε φιλτράρισμα είναι αναγκαστικό ή θα ήταν καλό?Γιατί βγάζει κάτι περισσότερο από 1 λίτρο αν το κάνεις και κάθε 1 ώρα αστα να πάνε εχω εγω brita, αυτο για τον χρονο δεν παιζει με τπτ. και ναι ειναι αποτελεσματικη αλλιως 5 χρονια τωρα θα ειναι πετρες στα νεφρα
pagratios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν δεν το χρησιμοποιείς το έχεις σε κάποιο ντουλάπι ή στο ψυγείο?Επίσης πόσο καιρό την χρησιμοποιείς?
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το νερο πινεται φρινταμπα απλα την πρωτη φορα εχει καπως περιεργη γευση, την χρησιμοποιω εδω και 5 χρονια και οταν δεν την χρησιμοποιω για κανα μηνα της βγαζω το φιλτρο και στο ντουλαπι. το φιλτρο το πεταω αλλα μονο οταν παω διακοπες δεν την χρησιμοποιω, κατα τ αλλα την εχω καθημερινα σε λειτουργεια
freedubus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 το νερο πινεται φρινταμπα απλα την πρωτη φορα εχει καπως περιεργη γευση, Tην οποία κάποιοι απλά ποτέ δε συνηθίζουν.
pagratios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ που ήπια μια χαρά ήταν, άσε που αυτό που μύριζε ήταν της βρύσης!Λένε ότι τα 2 πρώτα γεμίσματα τα πετάς
vrodinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 .....Λένε ότι τα 2 πρώτα γεμίσματα τα πετάς Και λιγα παραπανω.Το καινουργιο φιλτρο βγαζει μια σκονη σκουρα αν παρατηρησει καποιος προσεκτικα η οποια με τα πρωτα γεμισματα και αδειασματα μετα ειναι ΟΚ
pagratios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Στο συγκεκριμένο που πήρα δεν ήταν brita και έλεγε στην αρχή να το κουνήσω και μετά να το βάλω το φίλτρο σε ένα μπολ με νερό για 15 λεπτά και να το κουνάω μέχρι να μην κάνει φυσαλίδες. Σε αυτό το μπολ έβγαλε κάτι μαυράκια.Ακόμα και τα 2 γεμίσματα και αδείασματα μου φάνηκαν μια χαρά! Να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το brita on tap που είναι για τις βρύσες με φίλτρο για 3 μήνες ή 1200 λίτρα?Από που το πήρε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.