Olga_m Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδια, τωρα συμπληρωνω την αιτηση και εχω μια απορια. Λεει στις οδηγιες οτι δεν επιτρεπεται να αφησουμε καποια ερωτηση κενη και αν δεν μας αφορα να γραψουμε "no" ή "not applicable". Σε ερωτησεις του τυπου "Have You Ever Been in The U.S.?", οπου εγω θα απαντησω οχι, χρειαζεται να γραψω not applicable και στη συνεχεια που ρωταει πχ.που και για ποσο καιρο? Λογικα αυτα μπορω να τα αφησω κενα φου λεω οτι δεν εχω ξαναπαει, ετσι δεν ειναι? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2009 από Olga_m
Hellaslover Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Απο τη στιγμη που δεν εχεις παει γραφεις not applicable. Αν εχεις περισσοτερες αποριες ξερω ενα γραφειο κοντα στο προξενειο που μπορεις να πας και να σε βοηθησουν. Στειλε μου πμ να σου δωσω το ονομα της κυριας που βοηθησε και μενα οταν ηθελα να ερθω και να σου δωσω το τηλεφωνο της αν μπορεσω να το βρω. Μην εχεις αγχος ολα τυπικα ειναι, και απο τη στιγμη που δεν εισαι τρομοκρατης δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Α και αν σε ρωτησουν τιποτα για την Αμερικη να πεις τα καλυτερα λογια, it's a great country, it has always been my dream to visit κτλ
antonl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 [...] Α και αν σε ρωτησουν τιποτα για την Αμερικη να πεις τα καλυτερα λογια, it's a great country, it has always been my dream to visit κτλ Σιγά μην πει και God bless America Γιατί τούτο ωρέ; Χωρίς γλύψιμο υπάρχει extra παίδεμα;
KaizerSoze Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Παιδια, τωρα συμπληρωνω την αιτηση και εχω μια απορια.Λεει στις οδηγιες οτι δεν επιτρεπεται να αφησουμε καποια ερωτηση κενη και αν δεν μας αφορα να γραψουμε "no" ή "not applicable". Σε ερωτησεις του τυπου "Have You Ever Been in The U.S.?", οπου εγω θα απαντησω οχι, χρειαζεται να γραψω not applicable και στη συνεχεια που ρωταει πχ.που και για ποσο καιρο? Λογικα αυτα μπορω να τα αφησω κενα φου λεω οτι δεν εχω ξαναπαει, ετσι δεν ειναι? Οχι, γραψε σε ολα ΝΟ(ή none, δεν θυμαμαι τι) Πρεπει να συμπληρωσεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΔΙΟ με Nο, προσεξε μην βαλεις αλλη λεξη nope, none, χ ή κατι αλλο. Αν καπου δεν ξερεις αστο καλυτερα κενο, θα στο ζητησουν επι τοπου. Γενικα μην αγχωνεσαι, ειναι αρκετα εξυπηρετικοι αλλα και πολυ σχολαστικοι. Εγω παντως θα σας ελεγα να μην λετε πολλα καλα λογια για Αμερικη. Δεν φοβουνται τοσο τους τρομοκρατες, φοβουνται τους μεταναστες. Εμενα και τη γυναικα μου δεν μας ρωτησαν τιποτα για την Αμερικη αλλα μας ρωτησαν πολλα για να πειστουν οτι εχουμε λογο να γυρισουμε Ελλαδα(πχ δουλεια, οικογενεια κτλ) Γενικα στη συνεντευξη(γινεται σε γκισε σαν της τραπεζας, μην τρελενεστε) απλα καντε τους σαφες ΓΙΑΤΙ πατε Αμερικη και οτι εχετε λογους να γυρισετε Ελλαδα και οτι ειστε σοβαροι πολιτες. Μην αρχισετε τις γαληφιες για Αμερικη, μπορει να αγχωθουν οτι θα μεταναστευσετε. Δεν ειναι αναγκη να εχετε δουλεια, και ο φοιτητης παιρνει, απλα πρεπει να δειξει οτι εχει ισχυρους δεσμους με την Ελλαδα Και φυσικα ΚΛΕΙΣΕ τα εισητηρια, για να ειμαστε ρεαλιστες δεν κοιτανε σε ποιους θα δωσουνε βιζα, κοιτανε ποιους θα κοψουν(δλδτο 90% παιρνει βιζα). Δες το και αλλιως, αν εχεις εισητηριο με ημερομηνια επιστροφης τοτε εχεις παραπανω ατου "να παιδια, εχω και εισητηριο για να γυρισω' Εγω θα σου προτεινα να συμπληρωσεις οτιδηποτε ξερεις και τα αλλα να τα αφησεις. ΟΜΩΣ μην αφησεις πολλα γιατι θα σε βαλουν να τα συμπληρωσεις και θα καθυστερησεις εκει, εχουν πολυ κινηση
Astromeri Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Την Δευτέρα έχω ραντεβού για να βγάλω Visa και τώρα συμπληρώνω το ερωτηματολόγια DS-156. Σχετικά με το NOT APPLICABLE, σε ερωτήσεις του τύπου "είσαι παντρεμένος" αν έχεις απαντήση όχι και μετά σε ρωτάει το όνομα του/της συζήγου εγώ άσχετα ότι έχω συπληρώσει ότι δεν είμαι βάζω στο όνομα NOT APPLICABLE;
sivadWS2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δεν αφήνεις πουθενά κενά. Ακόμη και εκεί που λογικά δεν χρειάζεται απάντηση ...όπως στην περίπτωση σου.
Olga_m Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά να ρωτήσω κάτι;Την Δευτέρα έχω ραντεβού για να βγάλω Visa και τώρα συμπληρώνω το ερωτηματολόγια DS-156. Σχετικά με το NOT APPLICABLE, σε ερωτήσεις του τύπου "είσαι παντρεμένος" αν έχεις απαντήση όχι και μετά σε ρωτάει το όνομα του/της συζήγου εγώ άσχετα ότι έχω συπληρώσει ότι δεν είμαι βάζω στο όνομα NOT APPLICABLE; Εγω στο συγκεκριμενο και σε αλλες ερωτησεις τετοιου τυπου, αφησα κενο και δεν μου ειπαν τιποτα. Μην αγχωνεσαι! Τελικα ειναι όντως πολυ απλά τα πραγματα...
freedoom Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πάω εκπαιδευτική εκδρομή Νέα Υόρκη με τη σχολή΄(Πολιτικοί Μηχανικοί Πάτρας), το Μάρτη και ήθελα να βγάλω visa από τώρα για να ξεμπερδεύω, μιας και δεν μπορώ να ανεβαίνω συχνά Αθήνα και να μην περιμένω και τελευταία στιγμή. Έχω μπερδευτεί όμως με τις αιτήσεις. Καταθέτω και μετά εκτυπώνω ηλεκτρονικά την DS-156 αίτηση? Μετά συμπληρώνω και έχω μαζί μου στη συνέντευξη και την DS-157, επειδή είμαι άνδρας ηλικίας 17-47 χρόνων? Τι κάνω με την αίτηση DS-158 που αφορά φοιτητές και όσους εμπλέκονται σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών? Συμπληρώνω και αυτή?
KaizerSoze Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Καταθέτω και μετά εκτυπώνω ηλεκτρονικά την DS-156 αίτηση? Μετά συμπληρώνω και έχω μαζί μου στη συνέντευξη και την DS-157, επειδή είμαι άνδρας ηλικίας 17-47 χρόνων? Tην 156 δεν την καταθετεις νομιζω, δεν ειναι Online, απλα την συμπληρωνεις ηλεκτρονικα και την εχεις μαζι σου εκτυπωμενη. Η 157 ειναι με τον στρατο αν δεν κανω λαθος?Συμπληρωσε την και αυτην, αυτη νομιζω παιζει και χειρογραφα. Σε καθε περιπτωση, μην αγχωνεσαι, εχε και τις 2 μαζι σου εκτυπωμενες και οσο το δυνατον καλυτερα συμπληρωμενες και για οτι εχεις αμφιβολλια αστο κενο, θα το συμπληρωσεις εκει. Βεβαια αυτο θα σου κοστισει αρκετα σε ωρα στην πρεσβεια αλλα απο το να κανεις παπαρια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
freedoom Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ναι θα τις έχω. Η DS-158 με προβλημάτισε μόνο. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
mstam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ειναι για φοιτητες που πανε για σπουδες.. Εσυ εισαι σαν καθε αλλος πολιτης που παει οποτε μην ασχολεισαι με την αιτηση αυτη
Doug21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δε χρειαζεται βιζα αλλα μονο για τουριστικους σκοπους ετσι? δεν μπορουμε να παμε να δουλεψουμε εκει, σωστα?
koslibpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Βιζα δεν χρειαζεται για ΗΠΑ.για κανεναν λογο.θεωρητικα τουλαχιστον ετσι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα