africa_twin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Χρησιμοποιώ δοκιμαστικά τον Chrome αλλά σε μερικά sites, όπως αυτό του insomnia και adslgr.com, δεν μου ζητάει να αποθηκεύσω τους κωδικούς για το login και είμαι αναγκασμένος να τα δίνω κάθε φορά για να συνδεθώ. Στα περισσότερα όμως τα αποθηκεύει κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό και αν ναι υπάρχει λύση στο πρόβλημα; Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του chrome (3.0.195.21)
kostandinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα , θα πας , Google Chrome - επιλογες - προσθετες επιλογες - Κωδικοι προσβασης,και θα κανεις κλικ στο 4γωνακι,σου προτεινω να ελεγξεις και τις αλλες επιλογες,επισης αν βαλεις να μην αποθηκευονται τα cookies,πιθανο να μην μπορεις να βαλεις κωδικο. ειδες η Ασφαλεια ?
africa_twin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως γράφω παραπάνω είναι ήδη ενεργοποιημένη η αποθήκευση κωδικών και δεν έχω πρόβλημα με τις περισσότερες σελίδες αλλά με ελάχιστες μεταξύ των οποίων και του insomnia. Η ρύθμιση στα cookies είναι "να επιτρέπονται όλα τα cookies"
mihachris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Το ειχα παθει και εγω αυτο στο παρελθον, μονο που δεν μου αποθηκευε σε κανενα site τους κωδικους. Επισης οταν κλικαρα πανω σε λινκς, δεν ανοιγε ο chrome, ηταν σαν να μην γινοταν τιποτα. Αυτο με αναγκασε να γυρισω σε ff (παρολο που μ'αρεσε ο chrome πιο πολυ απο ολους τους αλλους browsers)
africa_twin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πρέπει να οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας ας ελπίσουμε σε επόμενο update να διορθωθεί Πάντως σε γενικές γραμμές είναι ένας συμπαθέστατος browser.
mihachris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνω, για μενα ο καλυτερος σε εμφανιση και ταχυτητα. Ας ελπισουμε πως η Google θα διορθωσει τα προβληματακια
djngal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 επισης αυτο που δε μου αρεσει στον chrome ειναι οτι δεν εχεις την επιλογη να βαλεις ενα master password οπως στον ff.. οποτε στην περιπτωση πχ που κατσει καποιος αλλος στο pc σου εχει προσβαση με τους κωδικους σου.. αλλα και παλι ολα αυτα εχουν να κανουν με ποιος/ποιοι το χρησιμοποιουν το pc και τι βολευει καλυτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.