Προς το περιεχόμενο

Samsung P2370hd και ψηφιακα καναλια

vampirion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ..εχει λιγες μερες που αγορασα τη νεα μου Samsung P2370HD με ψηφιακο δεκτη το θεμα ειναι πως δεν μπορω να "πιασω" τα επιγεια καναλια, σημα υπαρχει στη περιοχη μου προφανως, γιατι αλλοι στη γειτονια πιανουνε, κ μαλλον δλδ κανω κατι λαθος στις ρυθμισεις, περιμενω τη βοηθεια σας, ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Προφανώς ο δέκτης της οθόνης σου έχει το πρότυπο MPEG4 με το οποίο θα εκπέμπουν αργότερα όλοι οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Αυτή την στιγμή τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ εκπέμπουν με το πρότυπο MPEG2...

Δημοσ.
Προφανώς ο δέκτης της οθόνης σου έχει το πρότυπο MPEG4 με το οποίο θα εκπέμπουν αργότερα όλοι οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Αυτή την στιγμή τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ εκπέμπουν με το πρότυπο MPEG2...
ΜPEG4 εχει ναι, ειχα διαβασει πως θα μπορουσα να πιασω κ τα mpeg2 ..τη πατησα δλδ?:fear:
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ προτείνω να το ψαξεις λίγο περισσότερο στο νετ για το αν υποστηρίζει mpeg2 η όχι.Γιατι αν υποστηρίζει KAI mpeg2 τοτε έχει πρόβλημα ο δεκτής σου και πας αντιπροσωπεία.Στο λέω μην έχει όντος πρόβλημα και το διαπιστώσεις μετα απο 1 χρόνο που θα μπουν τα καναλια σε mpeg4 ή όποτε μπούν. :mad: (σε πολλές οθόνες γράφουν mpeg2-mpeg4 σε άλλες μόνο mpeg4 αλλα μερικές παίζουν mpeg2 και ας μη το λέει)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρηγγειλα και εγω ακριβως την ιδια την περιμενω απο βδομαδα.

αμα δεις στο πλαισιο λεει αναλογικος και ψηφιακος δεκτης με κωδικοποιηση και -2 και -4.

αρα λογικα θα επρεπε να πιανεις ολα τα καναλια που εκπεμπονται αυτη τη στιγμη στην ελλαδα.

ετσι δεν ειναι?

γενικα η οθονη πως σου φανηκε? τι να περιμενω????

και αν επιτρεπεται ποσο την αγορασες? εγω 280 απο acorn

οταν την παρω στα χερια μου θα σου πω στα σιγουρα τι παιζει.

αν εν τω μεταξυ βγαλεις ακρη μεχρι τοτε, ποσταρε να με διαφωτισεις

Δημοσ.
αμα δεις στο πλαισιο λεει αναλογικος και ψηφιακος δεκτης με κωδικοποιηση και -2 και -4.

αρα λογικα θα επρεπε να πιανεις ολα τα καναλια που εκπεμπονται αυτη τη στιγμη στην ελλαδα.

ετσι δεν ειναι?

Ακριβώς...

Δημοσ.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην μπορεί να πιασει και τα ψηφιακα της ΕΡΤ που είναι mpeg2.

Εγώ έχω την 2270HD που είναι 21.5 ίντσες αλλά κατα τα άλλα ίδια) και βλέπω κανονικότατα τα ψηφιακά της ΕΡΤ.

Εννοείται πως είναι και MPEG4.

Δημοσ.

έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι τελικά θα μπορέσουμε να δουμε σε mpeg4? θα δουλέψουν οι δέκτες μας ? ποια μοντέλα οθονων θα έχουν tv tuner που θα κάνουν για το mpeg4 της digea? Φαντάσου να το κάνουν DVB-T2 :X Θα αρχίσουν οι πρώτες εκπομπές τον Δεκέμβριο απο Αίγινα και Υμητό..άιντε να δουμεεε.

Δημοσ.

λοιπον χτες τελικα την πηρα στα χερια μου την οθονη

καλουλα φαινεται, οχι κατι φοβερο.

μονο τηλεοραση μπορεσα να δω χτες γιατι η συσκευασια ειχε καλωδιο vga και απο το macbook pro μπορω με τον ανταπτορα να βγαλω μονο dvi.

τελος παντων απο βδομαδα θα παρω και ενα dvi καλωδιο και βλεπουμε εκει τι θα γινει στο πραγματικο τεστ σε υψηλες αναλυσεις.

γενικα για τη συγκεκριμενη οθονη εχω να πω τα εξης.

1. μεγεθος πασπαρτου. μεγαλη για να βλεπεις ανετα ο,τι θες, μικρη ωστε να μη ξενιζει πολυ οταν τη βαζεις στον υπολογιστη και δε σου πιανει και ενα ολοκληρο δωματιο, αρα εξοικονομεις χωρο (διαμερισμα στην αθηνα γαρ!)

2. απειρα μενου και ρυθμισεις, να χαιρεσαι να αλλαζεις ρυθμισεις ολη την ωρα! δεν ειναι καθολου μπερδεμενα και κουραστικα, ενω αμα θες μπορεις με 5 επιλογες να τα εχεις ολα αυτοματα απο το αρχικο σεταπ. (το μονο που δεμπορεσα να βρω ειναι, γκουχ γκουχ, μετα την αυτοματη αποθηκευση καναλιων πως αλλαζεις τη σειρα τους στον αυξοντα αριθμο των καναλιων. τωρα με λιγα λογια εχω στο νουμερο 1 το τηλεαστυ, στο 2 το ΡΙΚ στο 3 το αλτερ με χιονια στο 4 την νετ. θελω να τα βαλω σε μια σωστη σειρα)

3. οπως ειχα πει πιανει οτιδηποτε εκπεμπεται αυτη τη στιγμη στην ελλαδα, αναλογικο-ψηφιακο.

4.το μονο που μου ξενισε ειναι οτι αν κουνηθει πολυ η οθονη παιζει και να πεσει, γιατι η βαση της ειναι πολυ μικρη.

5.πολλες επιλογες εισοδων-εξοδων (ποτε δε καταλαβα γιατι πολλοι χρειαζονται περισσοτερες απο μια HDMI)

γενικα θα την βαθμολογουσα ως εξης.

σχεδιασμος-λειτουργικοτητα=7/10

χρηστικοτητα=8/10

εικονα(με τα μεχρι στιγμης δεδομενα)=6/10 (ελπιζω να αυξηθει αυτο)

value4money=9/10

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικα τα mpeg2 σας τα παιζει? Εγω τωρα τη δοκιμασα και δε φαινεται να μπορει να τα πιασει..

Δημοσ.

2 άτομα και δεν σας πιάνει τα ψηφιακά?

τι είναι αυτή η samsung ρε παιδί μου, εμένα άλλο μοντέλο τα πιάνει αλλά μετά από μερικές ώρες τα σβήνει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...