Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα outlook express - Conn-x

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

Σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκε ένα πρόβλημα στο Outlook Express και δε μπορώ να βρω λύση.

Δε μου στέλνει τα εξερχόμενα μηνύματα (από το διακομιστή του conn-x) και μου βγάζει το μήνυμα

"Η σύνδεση με το διακομιστή απέτυχε. Λογαριασμός: 'mail.otenet.gr', Διακομιστής: 'mailgate.otenet.gr', Πρωτόκολλο: SMTP, Θυρα: 25, Ασφαλής θύρα(SSL): Όχι, Σφάλμα υποδοχής: 10060, Αριθμός σφάλματος: 0x800CCC0E"

Δοκίμασα να στείλω μήνυμα μέσω του gmail από το Outlook epxress και στέλνει (άρα δεν είναι πρόβλημα του προγράμματος)

Τσέκαρα τις ρυθμίσεις για το λογαριασμό της otenet και είναι όλες σωστές.

κατήργησα το λογαριασμό και τον ξαναδημιούργησα , αλλά πάλι τίποτα.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Και ειναι και δεν ειναι προβλημα του προγραμματος

account>options>pop servers> check αυτο που λεει "απαιτειται ελεχγος..." κ.λ.π., ή καπως θα το γραφει και θα εισαι οκ

Δημοσ.
Και ειναι και δεν ειναι προβλημα του προγραμματος

account>options>pop servers> check αυτο που λεει "απαιτειται ελεχγος..." κ.λ.π., ή καπως θα το γραφει και θα εισαι οκ

Το έχω κάνει και αυτό, τίποτα. άλλαξα και τη θύρα εξερχόμενης αλληλογραφίας σε 587 (όπως είδα αλλού που λένε ότι μπλοκάρεται η θύρα 25) , πάλι τίποτα!!:-(

Δημοσ.

Μίλησα, και μου είπαν απλώς να δοκιμάσω να καταργήσω το λογαριασμό και να τον ξαναδημιουργήσω, πράγμα που εκανα.

Και αν δεν πετύχαινε και αυτό μου είπαν να στείλω email κάπου.

Αλήθεια έτυχε σήμερα να έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα; Μήπως πια είναι πρόβλημα της οτενετ, τι να πω.

Απ΄το ιντερνετ πάντως, όταν στέλνω μήνυμα από το conn-x tools, το στέλνει κανονικά

Δημοσ.

δε παιζει αυτο με την 587, μην ακουτε οτι ναναι........ για κανε ping to

ping kane.otenet.gr ή

telnet mailgate.otenet.gr 25 (βασικα ξαναγυρνα τη θυρα στην 25, οπως ηταν τα defaults...... αν στο telnet περιμενεις κανα 5λεπτο και σου βγαλει κατι νουμερα και απο κατω @command unrecognized@ και μετα απο λιγο connection with host is lost τους περνεις τηλ. και λες οτι ειναι και λιγο @@@κες)

και δες αν εχεις απαντηση

Αυτο που σου λεω εγω να τσεκαρεις ειναι στη δευτερη καρτελλα (και οχι στη πρωτη του γενικου), εκει που δηλωνεις τους pop&snmp servers. Αν κανεις αυτα που σου λεω και δε στελνεις ακομη, ειναι ενα γνωστο θεμα δικο τους που ειχε δημιουργηθει και καποτε στη γλυφαδα και κανουν reset μια καρτα, οταν και αν το παρουν χαμπαρι, τελειωσει ο καφες και δε βαριουντε :) , βασικα θα παρεις χαμπαρι απο το telnet το ποιος φταιει...... καλη τυχη

Δημοσ.
δε παιζει αυτο με την 587, μην ακουτε οτι ναναι........ για κανε ping to

ping kane.otenet.gr ή

telnet mailgate.otenet.gr 25 (βασικα ξαναγυρνα τη θυρα στην 25, οπως ηταν τα defaults...... αν στο telnet περιμενεις κανα 5λεπτο και σου βγαλει κατι νουμερα και απο κατω @command unrecognized@ και μετα απο λιγο connection with host is lost τους περνεις τηλ. και λες οτι ειναι και λιγο @@@κες)

και δες αν εχεις απαντηση

Αυτο που σου λεω εγω να τσεκαρεις ειναι στη δευτερη καρτελλα (και οχι στη πρωτη του γενικου), εκει που δηλωνεις τους pop&snmp servers. Αν κανεις αυτα που σου λεω και δε στελνεις ακομη, ειναι ενα γνωστο θεμα δικο τους που ειχε δημιουργηθει και καποτε στη γλυφαδα και κανουν reset μια καρτα, οταν και αν το παρουν χαμπαρι, τελειωσει ο καφες και δε βαριουντε :) , βασικα θα παρεις χαμπαρι απο το telnet το ποιος φταιει...... καλη τυχη

Δεν κατάλαβα ακριβώς νομίζω. στο διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας δηλ, θα βάλω αντί για mailgate.otenet.gr το telnet mailgate.otenet.gr; γιατί όταν πάω να το βάλω μου λέει ότι δεν είναι έγκυρο..

Δημοσ.

Το έκανα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου έβγαλε:

Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα σύνδεσης με τον κεντρικό υπολογιστή, στη θύρα 25: η σύνδεση απέτυχε.

Τι σημαίνει τώρα αυτό; Ποιος το έχει το πρόβλημα τελικά;

Δημοσ.

το γνωριζω απο τη πρωτη στιγμη, διοτι τοκανα και εγω. Αυτοι φταινε φυσικα. Συγνωμη που σε καθυστερησα και σε ταλαιπωρησα επειδη τυχαινει να ειμαι και λιγο πυγμαλιων, αλλα επρεπε να το μαθεις ετσι ωστε την επομενη φορα να μη ψαχνεσαι. Ζηταω τη συμπαθεια σου για αυτο. Παρτους τηλεφωνο διοτι τωρα το ξερουν και απο το να βρισεις εμενα, βρισε αυτους να ξεσπασεις κιολας ;)

Δημοσ.

Μάλλον στην Otenet πάρε τηλέφωνο να τους ενημερώσεις. και εγώ το άκουσα αυτές τις μέρες. . .

εμένα εδώ δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

ρε παιδιά τίποτα. παίρνω στην οτενετ και λένε θα δώσουν το τηλ μου για βλάβη, στέλνω μήνυμα μου λένε τις ίδιες βλακείες "κοιτάξτε τις οδηγίες, απενεργοποιήστε firewall" κτλ. Τους λέω προφανώς για να το στείλω το μήνυμα έχω κάνειόλα τα παραπάνω, και το έχω ψάξει εξαντλητικά το θέμα. τι στο καλό συμβαίνει; Λύθηκε σε κανέναν άλλο το πρόβλημα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε. η διεύθυνση email μου είχε καταχωρηθεί ως blacklisted (δεν ξέρω γιατί-ισως εξαιτία ιού; γιατί μου είχαν χαλάσει και άλλα πράγματα) και γι'αυτό δεν έστελνε μηνύματα.

έκανα αλλαγή password της σύνδεσής μου όπως μου είπαν στο τηλ, και μετά είδα και ένα μήνυμα που μου έστειλαν πως έχει λυθεί το πρόβλημα (τώρα δεν ξέρω αν λύθηκε από αυτούς ή από μένα).

Απλώς το λέω μήπως συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό, να κοιτάξει και αυτή την εκδοχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...