sokis8 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Έχω αγοράσει εδώ και δυο μήνες το LG X110 Netbook και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρόσφατα απέκτησα και ένα usb tv tuner (Pinnacle PCTV USB Hybrid Pro Stick 340E) αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Με το πρόγραμμα που είχε μέσα το πακέτο, το μηχάνημα "σέρνεται". Και κάτι άλλο. Με την μικρή εσωτερική κεραία πιάνω λίγα αναλογικά κανάλια και αυτά με χιόνια και ασπρόμαυρη εικόνα. Όταν το συνδέσω σε καλώδιο εξωτερικής κεραίας, πιάνω περισσότερα κανάλια μεν αλλά πάλι με χιόνια και εικόνα ασπρόμαυρη. Μήπως φταίει το συνοδευτικό πρόγραμμα της Pinnacle?? Αν αλλάξω πρόγραμμα θα δω βελτίωση? Ποιό ειναι το καλύτερο πρόγραμμα και πως κάνω τις ρυθμίσεις για να τρέχει με αυτό το tv tuner???? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά:rolleyes:
papayios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εχεις ασπρομαυρη εικονα μαλλον δεν εχεις ρυθμισει σωστα . Κοιτα να ειναι στο προτυπο pal-b/g . Οσο για το προγραμμα που το συνοδευει , ειναι οντως αρκετα βαρυ .
sokis8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε το εγκατέστησα αλλά δεν έχω ήχο. Με το christv μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλεκοντρόλ της κάρτας? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:12 ---------- Κανένας ρε παιδιά?????
sokis8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Το πρόβλημα του ήχου λύθηκε. Μου μένει μόνο το θέμα τηλεχειρισμού. Υπάρχει πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσω το τηλεκοντρόλ της συσκευής με το ChrisTV??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.