Προς το περιεχόμενο

Strathclyde university - Πανεπιστήμια εξωτερικού

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μέτριο γύρω στο 15...

Και ξαναρωτώ.. Τι διάβολο είναι το foundation? :P

Thnx :)

Σου ειπε ο tax_opari91. :P

Εγω αρχιζω εδω Αθηνα την επομενη βδομαδα foundation. Στανταρ εχει και Θεσσαλονικη (εκει δεν μενεις?:fear:). Θα ξαναμαπω οτι ειναι χασιμο χρηματων (4500-5000 ευρω) αλλα αν ειναι να σε δεχτουν ετσι χαλαλι.

Υ.Γ Ενα χρονο δολυευα οι 7 μηνες ηταν για να ξεχρεωσω το φροντιστηριο. Fuck..

Δημοσ.

Καλημέρα...

Μπάκ εγκέν με ένα συρφετό ερωτήσεων και αποριών ;p

Φέτος δεν παίζει κάτι τέτοιο οπότε προσπαθώ να ετοιμάσω το συντομότερο δυνατόν αιτήσεις κτλ για να είμαι μέσα 100% απο του χρόνου.

Στο ψητό...

1)Υπάρχουν αγγλόφωνα πανεπιστήμια στο Παρίσι; Η προσωπική μου εμπειρία απο την Πόλη μου λέει οτι μάλλον όχι αλλα θα ήθελα μια δεύτερη άποψη :) Ξέρω οτι υπάρχει ένα παράρτημα αγγλικού πανεπιστημίου αλλα αυτό είναι μόνο για γαλλική γλώσσα και ιστορία και όχι για πολυτεχνικές σχολές. Ελπίζω να υπάρχει κάτι σχετικό..

2)Σκέφτομαι να μην μπώ στη διαδικασία του foundation, για να μή δώσω μαμησιάτικα χρήματα. Το απολυτήριο είναι μέτριο μέν, αλλα έχω και ένα πτυχίο ΑΕΙ με λίαν καλώς, γλώσσες,πληροφορική,κτλ κτλ και επίσης βασίζομαι στην παράμετρο mature students όπου απο ότι καταλαβαίνω αφορά περιπτώσεις σαν και τη δική μου. Έχει χαμηλότερα requirements γιατί γνωρίζουν οτι όποιος πάει μετά απο κάποια ηλικία έχει περισσότερες πιθανότητες να ασχοληθεί παραπάνω και να αριστεύσει επειδή το κάνει συνειδητά. Αυτά τουλάχιστον γράφει στο ucas. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω για αυτή τη ρύθμιση παρακαλώ ας το πεί :)

3)ΕΚΤΟΣ απο το ίντερνετ.. Υπάρχει κάποιος επίσημος φορέας στον οποίο μπορώ να πάω να απευθυνθώ και να πάρω πληροφορίες; (όχι network/fc και τέτοια που είναι ιδιωτικές σχολές). Ας πούμε για αγγλία το british council έχει άμεση επαφή με την όλη διαδικασία;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Για τη γαλλία που ρωτάς, τηλεφωνείς στην Πρεσβεία, είναι ιδιαίτερα ενημερωμένοι. Επίσης υπάρχει ένα καλό portal για την εκπαίδευση στη Γαλλία, αλλά δε μου έρχεται με την καμία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...