sam4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω πελαγώσει.Διαβαζω τοσα reviews με τα μειον της Dell. Αλλα ειναι μειον συγκριτικά με αλλες που εχουν IPS panel ή και σε σχέση με τις ΤΝ? Ταινιες δε βλεπω στον PC οποτε και οι 22 ιντσες μου αρκουν φανταζομαι.Να παω για Dell?
Gabriel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τα ips panel είναι πολύ ανώτερα χρωματικά και κρατάνε αρκετά καλά το contrast τους υπό γωνία εν αντιθέσει με τα tn panel αλλά είναι πολύ ακριβότερα.Στη προκειμένη περίπτωση η τιμή είναι καλή για όχι tn panel που δίνει η dell. Σε γενικές γραμμές πάντως το support της dell είναι το καλύτερο και δε νομίζω ότι πρέπει να έχεις ενδοιασμούς σε ότι έχει να κάνει με την μάρκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 προσωπικά θα πήγαινα για την Dell... προφανώς η σύγκριση που λες είναι με άλλα IPS Panels όχι με TN
kalwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 αφου κοιτας 24'' δεν μαζευεις λιγα ευρω ακομη και να παρεις αυτην: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-036-DE&tool=3 ..............για να μην αλλαζεις σε λιγο καιρο ξανα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 δεν είναι λίγα euro ακόμα, είναι τα διπλάσια
kalwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 δεν είναι λίγα euro ακόμα, είναι τα διπλάσια ναι σιγουρα................αλλα και διπλασια καλυτερη και διπλασια να μην πω τετραπλασια χρονια που θα την εχει ο φιλος μας !!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:37 ---------- τελος παντων ......... αναλογως οτι πληρωσεις παιρνεις !!!
sam4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Τελικά παρήγγειλα την Dell την 22'' και την περιμένω από μέρα σε μέρα(ελπίζω!).Επείδη δε βλέπω ταινίες στο monitor αλλά στην τηλεόραση προτίμησα να πάρω ένα ποιοτικότερο 22''.
sarisn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Την παρήγγειλα κι' εγώ από pcbuyit.co.uk. Άντε να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.