Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν ελληνική τηλεόραση

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εννοω οτι ανθρωπος που η καθημερινοτητα του ειναι σε πολιτισμενη λογικα χωρα, με πολιτισμενους ανθρωπους, δεν χρειαζεται να μπαινει καν σε περισσυλογη για τα χαλια του λαου μας οταν επιστρεφει εδω.

υπο αυτη την απαψη ναι. αλλα οταν βλεπεις ολους τους ελληναρες να φουσκωνουν απο περηφανεια για την καταγωγη τους του αρχαιους προγονους κτλ και μετα βλεπεις το χαλι και την νοοτροπια της πλειοψηφιας και απορεις πως στο διαολο μπορουν να ειναι περηφανοι ενω η κατασταση just sucks, ολο αυτο σε βραχυκυκλωνει καπου

Δημοσ.

Δεν ξερω για σας, εγω την Ελληνική τηλεόραση την γουστάρω. Γιατι εχει πλουραλισμό. Εχει προγράμματα για ολα τα γούστα! Δεν σ' αρέσει η Λαμπηρη? Πας στα ντοκιμαντέρ. Δεν τα εχω με την ΤV, με τους δημοσιογράφους τα εχω! Τωρα πως την εχουμε δει ετσι κουλτουρέ βραδιάτικα, δεν μπορω να καταλάβω?

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να τη κλείσετε τελείως και να κάνετε κάτι πιο χρήσιμο, κάτι πιό breath taking ρε παιδί μου, για παράδειγμα posts στο forum του insomnia.

Δημοσ.
Δεν ξερω για σας, εγω την Ελληνική τηλεόραση την γουστάρω. Γιατι εχει πλουραλισμό. Εχει προγράμματα για ολα τα γούστα! Δεν σ' αρέσει η Λαμπηρη? Πας στα ντοκιμαντέρ. Δεν τα εχω με την ΤV, με τους δημοσιογράφους τα εχω! Τωρα πως την εχουμε δει ετσι κουλτουρέ βραδιάτικα, δεν μπορω να καταλάβω?

Ποιος πλουραλισμός ρε συ;

Όλες οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές είναι στο ίδιο στυλ, το ίδιο και οι μεσημεριανές-απογευματινές.

Οι ειδήσεις πάλι στο ίδιο στυλ μεταξύ τους εκτός από το Σταρ που τις βλέπεις μόνο για να γελάσεις ξέρω 'γω.

Πόσα κανάλια βάζουν αξιόλογα ντοκιμαντέρ πια; Ελάχιστα.

Σατυρικές εκπομπές πόσες υπάρχουν; Τρεις λέω εγώ, βαριά βαριά. Ε δεν είναι αρκετές, θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες.

Οι σειρές γενικότερα -κωμικές και μη- είναι τραγικές, πολύ φτηνιάρικες και συνήθως δοκιμασμένες ιδέες απ' το εξωτερικό, ξαναζεσταμένο φαΐ με λίγα λόγια.

Late night shows τύπου αμερικής δεν υπάρχουν. Βέβαια για να υπήρχαν θα έπρεπε να βρεθούν και οι κατάλληλοι παρουσιαστές, δε νομίζω να υπάρχουν όμως.

Γενικότερα η τηλεόραση ανοίγει για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Τίποτα αθλητικό (μπάλα, στίβος) που και που, κρατική τηλεόραση και κανάλι της βουλής για σινεμά (μια και εκεί βάζουν και λίγο εναλλακτικό σινεμά, όχι μόνο αμερικάνικες ταινίες που στην τελική βρίσκονται εύκολα). Οι σειρές είναι τόσο πίσω που δεν αξίζει να τις βλέπει κανείς στην τηλεόραση, εκτός κι αν δεν έχει κάτι άλλο να δει και θέλει οπωσδήποτε να δει κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...