john4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον στις 30/7/09 παρελαβα απο αυτο το καταπληκτικο μαγαζι ενα acer aspire laptop που εκανε900 ευρω,μετα απο2 μερες διαπιστωσα οτι παρουσιασε εναπροβλημα με το κεντρικο ηχειο...το πηγα για ελγχο και οντος μου ειπαν εχει προβλημα,θα παει για αντικατασταση και σε 2 με 3 μερες θα μου στειλουν αλλο λενε τωρα αυτοι και εγω του πιστεψα..περσε1βδομαδα και τιποτα,αποφασισα να περασω απο το e-shop για να ρωτησω και τοτε μου ανακοινονουν οτι το συγκεκριμενο laptop δεν υπαρχει πια και μου εκοψαν ενα πιστωτικο...σημερα 29/9 εχω πληρωσει ενα laptop και δεν το εχω στα χερια,η μαλ....α ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα στα ιδια χρηματα με τα ιδια χαρακτηριστικα...παιδια ανοιξα αυτο το θεμα για να με βοηθησετε και να μου προτινεται τι μπορω να κανω,τα χρηματα θα μπορου να τα παρω πισω??μπειτε στη θεση μου και σκεφτητε να ειχατε δωει 900 πριν 2 μηνες και να μην ειχατε παρει τιποτα... ευχαριστω..!
kosmasgr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Περασε καιρός για να πάρεις χρήματα πίσω. Επρεπε να τα ζητήσεις την 2η μέρα που είχε το πρόβλημα και το πήγες πίσω. Δεν ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάτι σε Toshiba ? Με 900 ευρώ έχεις επιλογές.
astraleme Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Γ.Γ Καταναλωτή λέγεται η λύση σου.... ΥΓ. Ωραίο το OPCάκι έχω το ίδιο σε astra
john4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις...δεν εχω προβλημα για toshiba απλα το acer για τα χρηματα του ηταν φοβερο...ειχε επεξεργαστη σα 2,4 καρτα γραφηκων την 9700gt σκληρο 500γιγα 18,4 ιντσες full hd kai bluray...αν εχεις να προτινεις καποιο πανω κατω που να μοιαζει κανενα προβλημα..! astraleme εννοεις για καταγγελια..?? ΥΓ.η σειρα opc γενικα ειναι φοβερη!!
v-tidus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά αφού ήταν doa, η πολιτική τους λέει πως μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Όταν πας στο κατάστημα πες πως θέλεις τα χρήματα και τελείωσε η μανούρα. EDIT: Τώρα διάβασα πως το πήρες τον Ιούλιο, οπότε αυτά που σου είπα μάλλον δεν ισχύουν. Sorry.
john4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά αφού ήταν doa, η πολιτική τους λέει πως μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω.Όταν πας στο κατάστημα πες πως θέλεις τα χρήματα και τελείωσε η μανούρα. EDIT: Τώρα διάβασα πως το πήρες τον Ιούλιο, οπότε αυτά που σου είπα μάλλον δεν ισχύουν. Sorry. λες να παιξει κατι τετοιο...?να παω με τον ηρεμο η με τον αγριο τροπο...? α δεν παιζει δηλαδη...
disqualified Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ζητησες επιστροφη χρηματων και αρνηθηκαν;
john4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ζητησες επιστροφη χρηματων και αρνηθηκαν; οχι δεν ζητησα γιατι μου ειχαν πει οτι θα το εφερναν...το αλλο που δεν ανεφερα ειναι οτι απο τοτε εμπενα καθε μερα στο σαιτ για να βλεπω αν το εφεραν,το σαββατο που μας περασε το εβαλαν και ελεγε οτι ειναι διαθεσιμο εντος 1-2 εργασιμων ημερων...αμεσος ριχνω την παραγγελια,σημερα πηρα τηλ για να ενημερωθω και μου λενε παλι οτι δεν ειναι διαθεσιμο,δηλαδη τι να πεις....ελεος ειναι απαραδεκτοι δεν υπαρχουν πουθενα...τι το βαζουν στο σαιτ αφου δεν το εχουν,μου αρεσει που ελεγε και αμεσα διαθεσιμο!
kingofgreece Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις...δεν εχω προβλημα για toshiba απλα το acer για τα χρηματα του ηταν φοβερο...ειχε επεξεργαστη σα 2,4 καρτα γραφηκων την 9700gt σκληρο 500γιγα 18,4 ιντσες full hd kai bluray...αν εχεις να προτινεις καποιο πανω κατω που να μοιαζει κανενα προβλημα..! astraleme εννοεις για καταγγελια..?? ΥΓ.η σειρα opc γενικα ειναι φοβερη!! Multirama Περιστερι σήμερα έχουν εγκαίνια και έχουν προσφορά (είδα ένα φυλλάδιο σε εφημεριδα) το Acer AS8920G-864G64BN me core 2 duo T8600, 4 GB, 18,4" & 9700M-GT στα 699 οπότε πάρε τα φράγκα πίσω και τρέξε να το πάρεις
john4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Multirama Περιστερι σήμερα έχουν εγκαίνια και έχουν προσφορά (είδα ένα φυλλάδιο σε εφημεριδα) το Acer AS8920G-864G64BN me core 2 duo T8600, 4 GB, 18,4" & 9700M-GT στα 699 οπότε πάρε τα φράγκα πίσω και τρέξε να το πάρεις το θεμα ειναι πως θα παρω τα φραγκα πισω...??
disqualified Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 πηγαινε ζητα πισω τα χρηματα γιατι πηγες ελαττωματικο εμπορευμα και το γυρισες πισω σε δυο μερες. Αν δε σου τα δωσουν τοτε τα ξαναλεμε εδω για το τι πρεπει να κανεις. Δεν επρεπε να αποδεχτεις το πιστωτικο απο την πρωτη στιγμη
john4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 πηγαινε ζητα πισω τα χρηματα γιατι πηγες ελαττωματικο εμπορευμα πισω σε δυο μερες. Αν δε σου τα δωσουν τοτε τα ξαναλεμε εδω για το τι πρεπει να κανεις. Δεν επρεπε να αποδεχτεις το πιστωτικο απο την πρωτη στιγμη δεν μου εδωσαν αμεσως πιστωτικο,στην αρχη μου ειπαν οτι σε μερικες μερες θα ερθει καινουριο...μετα ειπαν οτι τελικα δεν υπαρχει και πηρα πιστωτικο,και απο τοτε περιμενα να το φερουν..! θα περασω το απογευμα απο e-shop να δω τι θα καταφερω...
euklidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Απλα τα πραγματα. Πας με το κινητο στο χερι και αν σου κανουν νερα περνεις μπροστα τους οχι την προστασια καταναλωτη αλλα τον εμπορικο συλλογο της περιοχης σου. Προκειμενου να γλυτωσουν το προστιμο 3000+ και ανω θα στα γυρισουν πισω. Αν το παιζουν βαρια πεπονια παρε τηλ μπροστα τους και καπακι στην προστασια καταναλωτη...
disqualified Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο σου λεω επρεπε να μη δεχτεις το πιστωτικο, ζητησεις χρηματα πισω αφου σου ειπαν οτι δεν υπαρχει και οταν το φερουν να πας να το ξαναπαρεις. Οποτε πηγαινε ζητα χρηματα πισω χωρις αλλη καθυστερηση
astraleme Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Το πρόβλημα είναι πως έχει περάσει κάμποσος καιρός όπως προείπαν απο κει και πέρα είναι θέμα καλής θέλησης. Πας στο μαγαζί με το καλο στην αρχή και τους εξηγείς το όλο σκηνικό λέγοντας τους πως η κάψα σου δεν ειναι το e-shop αλλά το συγκεκριμένο λαπτοπ που βρήκες καλή ευκαιρία εφόσον δεν υπάρχει ζητάς όμορφα τα λεφτά σου πίσω. Σε περίτπωση που αρνηθούν(που θα το κάνουν) σηκώνεις ελάχιστα τους τόνους και αναφέρεις πως σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες όπως η προαναφερθείσα. Πρόσεχε όμως απο τη δική σου την πλευρά να είσαι εντάξει σκοπός δεν είναι να τους κοροϊδέψεις αλλά να πάρεις αυτά που δικαιωματικά σου ανήκει. Εχω ακούσει αρκετές ιστορίες για e-shop απο συναδέλφους που ψωνιζουν και για μεγάλες τιμές δε θα το συνιστούσα καθόλου. Είναι σαν το αμάξι που πριν το πάρεις αναρωτιέσαι αν θα έιναι καλη παρτίδα ή δε θα είναι.... Οπως το σκέφτομαι εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις δε πρέπει να δεχεσαι άλλη άποψη εκτός απο τη δική σου γιατί στην τελική είναι μια διαδικασία ψυχοφθόρα.Να πληρώνεις για να χαλιέσαι δε λέει και ούτε βρήκες τα λεφτά στο δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.