Προς το περιεχόμενο

Lenovo G530 290 € - Αξίζει;

iant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, βρήκα σε προσφορά το Lenovo G530 290 €! Μου φαίνεται καλή τιμή! ;)

Τι λέτε εσείς; Το έχει κανείς; Η οθόνη τι λέει; Αξίζει; :rolleyes:

Μερικά χαρακτηριστικά του :

CPU : Intel Dual Core T3400 2.16 Ghz

RAM : 3072 MB

HDD : 250 GB SATA 5400 Rpm

Οθονη : WXGA 15.4"

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
Παιδιά, βρήκα σε προσφορά το Lenovo G530 290 €! Μου φαίνεται καλή τιμή! ;)

Τι λέτε εσείς; Το έχει κανείς; Η οθόνη τι λέει; Αξίζει; :rolleyes:

Μερικά χαρακτηριστικά του :

CPU : Intel Dual Core T3400 2.16 Ghz

RAM : 3072 MB

HDD : 250 GB SATA 5400 Rpm

Οθονη : WXGA 15.4"

Ευχαριστώ...

για οθονη δεν ξερω.σε πρωτη φαση ακουγετι φανταστικη προσφορα αν ειναι καινουργιο και οχι μεταχειρισμενο.

καλο ειναι να το δεις απο κοντα ομως να το πιασεις στα χερια σου να δεις ποιοτιτα κατασκευης,γενικα λενοβο ειναι εγγυηση,αλλα σε τετοιες χαμηλες τιμες καλο ειναι να τα βλεπεις απο κοντα

στο λεω γιατι πριν μερικους μηνες κοιτοντας σε χαμηλες τιμες για εναν λαπτοπ κατεληξα σε ασερ εναντι ντελ,διοτι το ντελ ειχε απαραδεκτη οθονη ,που περαν του οτι ηταν απιστευτα σκοτεινη,εκανε και τραμπαλα σαν τρελη.

δες το απο κοντα

Δημοσ.
Καινούργιο !!! Της Forthnet είναι η προσφορά!

Έχεις δίκιο - πρέπει να δεις την οθόνη από κοντά. Μου το έδειξαν - τα πλαστικά φάνηκαν ... να μην πω.. Δεν είχαν πάνω την μπαταριά - δεν είδα την οθόνη !!!

προφανως δεν το εβαλαν στο ρευμα για να το πουλησουν αργοτερα.

τι να σου πω,αν θες να βαλεις και ιντερνετ φορθνετ τοτε εχει καποια λογικη,αλλιω;ς δεν αξιζει

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ήρθε το μηχάνημά! Με την πρώτη ματιά φαίνεται καλό!

Αλλα με προβλημάτισε άλλο - πιασμένα 3 partition!

1 - SERVICEV003

2 - Vista Home Premium (Αυτά είχε, παίρνω με 17.32 € αναβάθμιση στα Win 7 σύμφωνα με αυτό)

3 - Recovery

Ερώτημα - ποιο από τα δυο, (1) ή (3), θα φορμαριστεί; Η και τα 2;

Θέλω να βάλω ΚΑΙ Linux... Δηλαδή το Linux θα μπει 100%, εάν δεν βρω λύση θα φύγουν και τα 3 partitions! ;)

Υ.Γ. Μήπως πρέπει να θέσω το ερώτημα στα αντίστοιχα (Linux, Windows) section; Απλά είπα να μην ανοίξω νέο θέμα..

Δημοσ.

γεια σου φιλε περιμενω και εγω το εν λογω laptop θα το αγορασω απο εναν φιλο μου που εχει κανει την συνδεση.. ειναι καλο πως το βλεπεις..;αξιζει τα 300euro..;αυτα τα 3 partition πιασμενα που λες τι ειναι;

Δημοσ.
γεια σου φιλε περιμενω και εγω το εν λογω laptop θα το αγορασω απο εναν φιλο μου που εχει κανει την συνδεση.. ειναι καλο πως το βλεπεις..;αξιζει τα 300euro..;αυτα τα 3 partition πιασμενα που λες τι ειναι;

Σίγουρα αξίζει! Αλλά ακόμα δεν βρήκα άκρη με την αναβάθμιση σε windows7!

Το μοντέλο (G530) ποιο από τα δύο ("IdeaPad" or "ThinkPad") είναι;;;; :rolleyes:

Κάτι βρήκα σχετικά με τα partitions:

I did play around these partitions before deleting them and installing Linux.

"SERVICEV003" (S) is the boot partition. It contains the bootloader (which can either boot into "normal mode" with drive "C:\" or "recovery mode" with drive "Q:\"). So, if you delete it Vista will definetely not boot.

"Lenovo" (Q) basicaly contains the recovery images for the whole system (drives C:\ and S:\). Strictly speaking, the recovery DVD's you've burned do not contain the same recovery image files as the drive Q:\. Since the image of drive C:\ is bigger than 4.7Gb, it had to be cut into several pieces before burning to DVD. But the result of recovering of C:\ from Q:\ and from DVD is the same.Bottomline: once you've created recovery DVD's you don't need Q:\ anymore.

If you desperately want to get rid of S:\, use "bcdedit" to install bootloader onto drive C:\ and edit MBR to make it bootable. However, since S:\ is located "before" C:\ on the harddrive, you will not be able to merge it into C:\, it will still have to be a separate partition (but now you can of course put something more useful into it).

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=320879

Δημοσ.

Ούτε IdeaPad, ούτε ThinkPad. Απλά Lenovo G530 4446 24G..

Στα updates το βρίσκεις κανονικά, σε κάτι άλλες κατηγορίες πολλές φορές δεν υπάρχει...

Δημοσ.
Ούτε IdeaPad, ούτε ThinkPad. Απλά Lenovo G530 4446 24G..

Στα updates το βρίσκεις κανονικά, σε κάτι άλλες κατηγορίες πολλές φορές δεν υπάρχει...

Τι εννοείς "Στα updates το βρίσκεις κανονικά";

Και τι βάζω στο 1,2,3,4 εδώ ;

Δημοσ.
Updates εννοώ αυτό: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?brandind=10&familyind=430819&machineind=448953&modelind=457146&operatingsystemind=49979&template=%2Fproductselection%2Flandingpages%2FbrowseByProductLandingPage.vm&validate=true

Όπου βάζεις:

Family: Lenovo G530

Type: 4446

Model: 24G

Με upgrade σε windows 7 δεν έχω ασχοληθεί.

Thanks! Αλλά αυτοί στο Type έχουν (ξανά) το G530 :rolleyes:

Με καίει όμως περισσότερο το "upgrade σε windows 7"....

Δημοσ.
Σίγουρα αξίζει! Αλλά ακόμα δεν βρήκα άκρη με την αναβάθμιση σε windows7!

Το μοντέλο (G530) ποιο από τα δύο ("IdeaPad" or "ThinkPad") είναι;;;; :rolleyes:

Κάτι βρήκα σχετικά με τα partitions:

I did play around these partitions before deleting them and installing Linux.

"SERVICEV003" (S) is the boot partition. It contains the bootloader (which can either boot into "normal mode" with drive "C:\" or "recovery mode" with drive "Q:\"). So, if you delete it Vista will definetely not boot.

"Lenovo" (Q) basicaly contains the recovery images for the whole system (drives C:\ and S:\). Strictly speaking, the recovery DVD's you've burned do not contain the same recovery image files as the drive Q:\. Since the image of drive C:\ is bigger than 4.7Gb, it had to be cut into several pieces before burning to DVD. But the result of recovering of C:\ from Q:\ and from DVD is the same.Bottomline: once you've created recovery DVD's you don't need Q:\ anymore.

If you desperately want to get rid of S:\, use "bcdedit" to install bootloader onto drive C:\ and edit MBR to make it bootable. However, since S:\ is located "before" C:\ on the harddrive, you will not be able to merge it into C:\, it will still have to be a separate partition (but now you can of course put something more useful into it).

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=320879

ειναι αυτο απο τη συνδεση τησ forthnet σαν το δικο σου λογικα το ideapad πρεπει να ειναι..

Δημοσ.
ειναι αυτο απο τη συνδεση τησ forthnet σαν το δικο σου λογικα το ideapad πρεπει να ειναι..

Ναι, είναι από το Forthnet! Και έμενα λογική λέει ideapad , αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...

Να φτάσω στο σημείο να τους πληρώσω για το upgrade και να μην το πάρω!!!

Το βασικό λειτουργικό θα είναι Kubuntu, δηλαδή τα 17 και κάτι € θα κάνουν φτερά!!!!

Δημοσ.

γεια σου φιλε iant εχω παραλαβει το laptop εχεις κανει κατι εσυ..;αν βρηκες ακρη βοηθησε και εμενα γιατι δεν το γνοριζω καλα το αντικειμενο.. αν ειναι κατι που πρεπει να γνοριζω πες το μου οκ..;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...