Nonos-G4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πέρασα στο ΤΕΙ Λαμίας Πληροφορική φέτος , αλλά στο Β εξάμηνο.Ψάχνω κανένα άτομο που να έχει περάσει και αυτός εκεί να κάνουμε παρέα γιατί δεν ξέρω κανέναν Λαμία. Πήγα μια φορά να γραφτώ και δεν είχα τις καλύτερες εντυπώσεις μπορώ να πω. Ενιμποντι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εκει ειχα περασει περσυ. Γιατι οχι καλες εντυπωσεις? Ισα ισα, πολυ καθαρο το βρηκα τις 2-3 φορες που πηγα (ελα Αθηνα να δεις τι γινεται...), και τα παιδια πολυ ηρεμα (again, εδω περα με το που μπηκα μεσα με περκυκλωσαν 5 ατομα για τα κομματικα τους... ελεος!) Παντως μη σκας που δε ξερεις κανεναν... φαντασου οτι σχεδον ολοι του εξαμηνου σου δε θα ξερει κανεις κανεναν.
Nonos-G4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Παρεξήγηση... Το ΤΕΙ ήταν πάρα πολύ καλό από ότι είδα και καινούριο κτίριο...τις Άσχημες εντυπώσεις τις είχα από την πόλη και ιδιαίτερα από το οδικό δίκτυο.Επίσης άκουσα ότι δεν έχει νυκτερινή ζωη αν και δεν το πιστεύω γιατί έχει πολύ φοιτητόκοσμο.Από Θεσσαλονίκη είμαι και πήγα σήμερα παρεπιπτόντως στο ΑΠΘ και μπορώ να πω ότι γίνετε ένα μπάχαλο και από διαφημιστικά αλλά και μέσα λόγω της πολυκοσμίας...Έχω δισταγμούς για την πόλη....
aledjo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 αχ τι μου θυμηζεις τωρα...... 4 χρονια ημουν εκει! ολα μια χαρα ειναι. τα παντα εχει..... μην ακους κανεναν, θα βρεις παρεες εκει και θα περασεις καλα. προσοχη στους/ις ντοπιους/ες ομως!
aledjo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 θα περασεις καλα. να προσπαθησεις να κανεις παρεα με φοιτητες & φοιτητριες! Μη χωθεις στο σπιτι σου με το pc και το ιντερνετ... μονο ετσι θα καταλαβεις φοιτητικη ζωη! οσο για τη νυχτερινη ζωη, υπαρχει! αλλα νυχτερινη ζωη δε σημαινει μονο clubs και party, οι πλατειες Ελευθεριας και Παρκου θα γινουν στεκια σου! οσο για γυναικες?? υπαρχουν φοιτητριες ολων των ειδων και για καθε γουστο.... οσο για τους ντοπιους να προσπαθησεις να μη τους κανεις παρεα. ελαχιστοι ειναι αυτοι που αξιζουν. οσο για ντοπια γκομενα??? ΜΑΚΡΙΑ!!! μη μπλεξεις.... σημειωσε οτι υπαρχουν ντοπιες που το παιζουν φοιτητριες και κατεβενουν στο ΤΕΙ και προσπαθουν να χωθουν στις παρεες.... απο αυτο καταλαβενεις πολλα!
dr.nos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πωωωωωωωωωωωω Τα 4 χρόνια ήμουν στο ΤΕΙ Λαμίας στην πληροφορική. Καλά στα λέει ο φίλος από πάνω.Και ζωή έχει και γκόμενες και ΌΝΤΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ... Να σε προιδεάσω όμως χωρίς να θέλω να σε τρομάξω οι περισσότεροι καθηγητές της πληροφορικής είναι ντόπιοι κομπλεξικοί π@π@ρες. Επίσης κοίτα να νοικιάσεις σπίτι στο κέντρο γιατί αν μένεις κοντά στο ΤΕΙ(Αμπλιανη) θα πήξεις με την νέκρα που έχει. Μακλαρι να ήμουν ακόμα φοιτητης... Καλά να περάσεις φίλε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Λαρισα σπουδασα εγω, πληροφορικη, και ειχαμε αρκετους Λαμιωτες εκει. Συμφωνω και επαυξανω σε αυτα που λενε οι απο πανω για τους Λαμιωτες, παρτα αρκετα σοβαρα...Μακρια τους απλα.
Garnele Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Λαμία και αλέτζο και λαμιώτες και λάμες. Γενικά είναι κακή φάση η Λαμία πάντως, άνετα η δεύτερη χειρότερη πόλη για να κάνεις κάτι παραπάνω από το να πιεις ένα καφέ γρήγορα και να φύγεις. Μην ανησυχείς, θα βρεις παρέα, θα κάνεις ταξιδάκια, πέρνα και κανένα μάθημα να μη χρειαστεί να μείνεις και επιπλέον εκεί και όλα θα πάνε καλά =)
Lucifer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντα είχα την εντύπωση πως είναι η πρώτη ασχημότερη.
insomniaK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν τρως γουρουνόπουλο στη σούβλα, γι' αυτό.
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 κι εγω εκει ειχα περασει αλλα εφυγα τρεχοντας λογω αντικειμενου, ποιοτητας ατομων(1 κοπελα βρηκα στα δικα μου στανταρτς κι αυτη το παρατησε), μερους.. το θεμα ειναι εσυ τι θες.. Μπορεις να μεινεις σ αυτη τη πόλη για τα επομενα 4-5 χρονια?? Σ αρεσει το αντικειμενο? Θα προτιμούσες αει ή δε σε νοιαζει? Αν δε καλυπτεσαι πληρως υπαρχει παντα η λυση να ξαναδωσεις.. για τις παρεες μην αγχωνεσα, λογικα θα βρεις(εγω ημουν η μονη ατυχη)
aledjo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης κοίτα να νοικιάσεις σπίτι στο κέντρο γιατί αν μένεις κοντά στο ΤΕΙ(Αμπλιανη) θα πήξεις με την νέκρα που έχει. Μακλαρι να ήμουν ακόμα φοιτητης... . +10000000000000
Garnele Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Το Άργος είναι πιο άσχημο. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι έχει δίπλα το Ναύπλιο, οπότε ισορροπεί λίγο η ασχήμια με την πανεμορφιά και παίζει η Λαμία να είναι η πρώτη ασχημότερη. Και για να μη με λέτε κακοπροαίρετη, πιστεύω πως η Κομοτηνή είναι ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ από τη Λαμία, που μπορεί να έχει γουρουνόπουλο αλλά δεν κλάνει μία μπροστά στα βουβαλίσια λουκάνικα και τους κεφτέδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.