EstellePr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μας έχουν περάσει εδώ και 4 μήνες τις πόρτες του ασανσέρ στο σπίτι μας, αλλα επειδή ακόμη είναι σε προχωρημένη φάση, αλλα οικοδομή, οι πόρτες είναι καλλυμένες. Χθές έβγαλα το νάυλον και είδα ένα βαθούλωμα!! Πραγματικά βγάζει μάτι. Τσέκαρα και τις άλλες δύο, και ήταν χτυπημένες κι αυτές. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν τις έφεραν έτσι, η αν το έκαναν εργάτες. Δεν παίζει να επιστραφούν, και θα με πάει πολύυυυυυυ πίσω η οικοδομή, και είμαι στα βαψίματα ρε παιδια και κάνω αμάν και πως να μπώ μέσα.. Καταστεναχωρήθηκα. Είναι πανάκριβες, οπότε ούτε λόγος να τις αλλάξω, αλλα και να τις άλλαζα θέλουν ξήλωμα πολλά. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί το βαθούλωμα? Κάποιο μηχάνημα η κάποια τεχνική? Πραγματικά ρε παιδιά κάνει μπάμ, ρε γαμώτο....
De@th L0rd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Aφού ούτε να τις αλλάξεις,ούτε να τις επιστρέψεις κ φαντάζομαι ούτε να φωνάξεις μάστορα να τις επισκευάσει,καλύτερα άστο έτσι να πάει στο διάλο.
elvisjedi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 το μονο που μπορεις να κανεις μονος ειναι να δοκιμασεις με πατεντες που δοκιμαζουμε σε αυτοκινητα (δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις μεγαλυτερη ζημια αλλα υπαρχει η περιπτωση να μην διωρθωθει το χτυπημα) το πρωτο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να "τρομπαρεις" το σημειο με βεντουζα (8α βρεις σε μαγαζι με σιδηρικα) αν ειναι μικρο βαθουλωμα χωρις σπασιματα-γωνιες θα επανελθει μια ακομη τεχνικη ειναι αυτη στο παρακατω βιντεο: http://www.5min.com/Video/Fix-your-Car-Dent-With-a-Hair-Dryer-4252 καλα μαστορεματα!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Για αυτοκινητα η βεντούζα τη πουλάνε σε μαγαζι με σιδερικά; Παρόμοια προιόντα; Θα σου προτεινα μια βεντουζα καλυτερα γιατι εχω δοκιμασει το κολπο στο βιντεο και δε δουλεψε.
Lucifer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχήν εστέλε, παρθενάκι είσαι; Δευτερευόντως και εγώ βεντούζα θα έλεγα (χεεεχεχε) αλλά post pics βαθουλώματος (XEE XEE) πρώτα.
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως, βγάλε μερικές φωτογραφίες πρώτα. Αν είναι μικρό βαθούλωμα δύσκολα θα επανέρθει με βεντούζα. Δες επίσης αν υπάρχει πρόσβαση από πίσω για να το σπρώξει κάποιος σιγά σιγά με μια ματσόλα.
user12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 το μονο που μπορεις να κανεις μονος ειναι να δοκιμασεις με πατεντες που δοκιμαζουμε σε αυτοκινητα (δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις μεγαλυτερη ζημια αλλα υπαρχει η περιπτωση να μην διωρθωθει το χτυπημα) το πρωτο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να "τρομπαρεις" το σημειο με βεντουζα (8α βρεις σε μαγαζι με σιδηρικα) αν ειναι μικρο βαθουλωμα χωρις σπασιματα-γωνιες θα επανελθει μια ακομη τεχνικη ειναι αυτη στο παρακατω βιντεο:http://www.5min.com/Video/Fix-your-Car-Dent-With-a-Hair-Dryer-4252 καλα μαστορεματα! Διοξιδιο του ανθρακα ειναι ? Και που το βρισκουμε? Το εχει δοκιμασει κανεις δουλευει?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Το εχω δοκιμασει και δε δουλεψε.Ισως να δουλευει για οχι πολυ σκληρα μεταλα. Ειναι ο αερας που πουλάνε για υπολογιστες και ξεσκονισμα απλα το κρατας αναποδα.
EstellePr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Κατ΄αρχάς, σας υπερευχαριστώ όλους. Κατα δεύτερον, ναι, να φέρω μάστορα, αλλα τι μάστορα καλέ να καλέσω, και τί θα της κάνει της πόρτας? Αυτό με τη βεντούζα ( ) πρέπει να φέρω άνθρωπο να το κάνει, η μπορώ να το κάνω κι εγώ? (λέμε τώρα?) Αν είναι να πετάξει βυζάκι η πορτούλα, πείτε το απο τώρα, να μη τρέχω για μάστορα, αλλα για σουτιέν. Και είμαι σκορπινάκι..
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δεν αφήνω τον αλέτζο να μιάνει το καλύτερο ζώδιο του πλανήτη. Όχι για να παινέψω το σπίτι μου δηλαδή. Κατά τα άλλα Estelle, βγάλτο μια φωτογραφία ντε.
o_magazatoras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ...Κατά τα άλλα Estelle, βγάλτο μια φωτογραφία ντε. Το βυζάκι (της ...πόρτας btw),το σουτιέν ή το ζώδιο;
insomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Κοροϊδεύετε ναι μεν, αλλά θέλω να σας δω πως θα αντιδράσετε όταν διαπιστώσετε πως η inox πόρτα ανσανσερ στο προικώο έχει βυζάκι... Και καλά να ναι πριν τον γάμο, δεν την παίρνεται την ανεπρόκοπη... Αν είναι μετά;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.