Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη σε εργαστήριο 02/10/09- 13:00 Τι σημαίνει? Μεσω e-class ή πρέπει να με εκεί?

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε μπήκα στο e-class της σχολής μου, όλα τα παλιά μας μαθηματα διαγράφηκαν κ για τις εγγραφες εργαστηριων μας γραφει τα εξης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

1ο ΕΞΑΜΗΝΟ

2ο ΕΞΑΜΗΝΟ

Αριθμητική Ανάλυση και Εφαρμογές 05/10/09 - 13:00

3ο ΕΞΑΜΗΝΟ

...

Πρέπει να είμαι εκεί η θα γίνουν μέσω e-class?

Όσοι έχετε σχετικοί εμπειρία παρακαλώ απαντήστε γιατί στη γραμματεία οι δημόσιοι δεν την παλέυουν.

Κ έχω δηλώσει 45 ωρες παρακολουθησεις με 8 εργαστήρια κ αμα δε προλαβ να τα δηλώσω όπως με βολεύει πάει! :fear:

Δημοσ.

εμεις πηγαιναμε εξω απτο εργαστηριο τη συγκεκριμενη μερα κ ωρα και λεγαμε ποια ωρα θελουμε να παρακολουθουμε.

Η τυπικη εγγραφη-δηλωση στο εργαστηριο γινοταν μεσω συστηματος e-class σε μια περιοδο ημερων και οχι συγκεκριμενη μερα και ωρα.

Αυτο φυσικα διαφερει απο σχολη σε σχολη, αρα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με τη σχολη σου η με συμφοιτητες σου για να σου δωσουν συγκεκριμενες οδηγιες.

Δημοσ.
ΑΜΑΑαααν..........!!

Εχει πλακα να πρεπει να παω εκει (Αθηνα) κ ειμαι Γιαννενα! Κ δε το σηκωνουν τα #*)@(#@#( να μαθω

να εισαι προετοιμασμενος για αυτο το ενδεχομενο...το πιθανοτερο ειναι αυτο που σου λεω.. Η μονη περιπτωση ειναι αν καταφερεις να το κανονισεις τηλεφωνικως με τον καθηγητη, εφοσον εχει τη διαθεση να σε διευκολυνει για να γλυτωσεις το πηγαινε-ελα. Οπως και να χει βρες τους στο τηλ με καθε τροπο αυριο το πρωι και συνενοησου για το τι πρεπει να κανεις.

Δημοσ.
ΑΜΑΑαααν..........!!

Εχει πλακα να πρεπει να παω εκει (Αθηνα) κ ειμαι Γιαννενα! Κ δε το σηκωνουν τα #*)@(#@#( να μαθω

εγω ελεγα σε φιλους μου να με γραψουν ποια ωρα θελω χωρις να πηγενω εγω.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...