andreaskir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Και γιατι δεν παιρνεις αυτον που και μεγαλυτερος ειναι και μικροτερη τιμη εχει? γιατι μου τα εφτυσε ο raptro και εχω 150 eyro πιστωτικο στο plaisio.ειναι τουλαχιστον καλος. ευχαριστω.
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 @andreaskir Τα έφτυσε ή τον έφτυσες? :shifty:
andreaskir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 @andreaskirΤα έφτυσε ή τον έφτυσες? :shifty: την ωρα που επεζα το Call of Duty Modern Warfare 2 ακουω κραου και κολλησαν ολα πανε τα save.ευτυχως που εχω μονο τα Windows 7 και διαφορες εγκαταστασεις.μεσα σε αυτον.
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ποσο καιρο τον ειχες? Καλα, ετσι ξαφνικα τα φτυσε?? Πόσα χρονια εγγυηση εχουν οι σκληροι? Εχω εναν που τα φτυσε προσφατα και τον ειχα παρει πριν 4 χρονια, αν ειναι να τον παω πισω, με τα λεφτα που ειχα δωσει τοτε, σημερα παιρνω ssd:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 συνήθως έχουν 3 χρόνια εγγύηση, μερικοί όπως οι Raptor έχουν 5 χρόνια...
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αν ειναι να τον παω πισω, με τα λεφτα που ειχα δωσει τοτε, σημερα παιρνω ssd 1) Στον αντικαθιστούν με ίδιο αν θες πιστωτικό τος λες 2) Σου κάνουν πιστωτικό στη τελευταία τιμή πώλησης αν εσύ επιμένεις και θες οπωσδήποτε τον ίδιο, τότε περιμένεις μέχρι να βρουν. Ισχύουν για όλα τα Parts τα παραπάνω.
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 1) Στον αντικαθιστούν με ίδιοαν θες πιστωτικό τος λες 2) Σου κάνουν πιστωτικό στη τελευταία τιμή πώλησης αν εσύ επιμένεις και θες οπωσδήποτε τον ίδιο, τότε περιμένεις μέχρι να βρουν. Ισχύουν για όλα τα Parts τα παραπάνω. Κατσε γιατι ειναι λιγο ασαφες. Εγω τον πηρα 90€, σημερα κανει 30€. Θα παρω 90€ στο χερι ή προϊον των 90€? Ή θα παρω προϊον των 30€ ή 30€ στο χερι? Τελικα απ οτι βλεπω στο site, ο ιδιος ή σχεδον ο ιδιος δισκος εχει 3 χρονια εγγυηση. Aρα δεν κερδιζω συνήθως έχουν 3 χρόνια εγγύηση, μερικοί όπως οι Raptor έχουν 5 χρόνια... Ναι και ο velociraptor που εχω γραφει οτι εχει 5 χρονια... Παρα πολλα, σε 5 χρονια θα κοστιζει 10€. Αρα τσαμπα ανησυχω για να μην του κανω πολλες εγγραφες? Να τον γραφω-σβηνω ελευθερα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 και τι έγινε που θα έχει πέσει η τιμή του? το πιστωτικό κόβεται στην τιμή της απόδειξης... ahem, ανησυχείς για γράψε-σβήσε σε μηχανικό δίσκο?
KWSN_Men Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Για προτείνετε ρε παλικάρια κανέναν γύρω στα 60-80GB που να μην κοστίζει an arm and a leg... Για πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά. Γύρω στα 200 ευρώ +-30 με 40.
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Για πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά. Γύρω στα 200 ευρώ +-30 με 40. Intel Postville που σου παρέθεσα και παραπίσω = μονόδρομος.
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 και τι έγινε που θα έχει πέσει η τιμή του? το πιστωτικό κόβεται στην τιμή της απόδειξης... ahem, ανησυχείς για γράψε-σβήσε σε μηχανικό δίσκο? Λεω οτι αυτο που εγινε ειναι οτι θα κερδισεις πολλα αν παρεις 300€ για κατι που αξιζει 10€. Λοιπον, καταλαβα καλα? το πιστωτικο το παιρνεις στη τιμη που ειχες πρωτοαγoρασει το πραγμα? ασχετως ποσο κανει σημερα? Μπορεις να διαλεξεις να το παρεις και σε cash? Το γραψε-σβησε δεν παιζει ρολο σε μηχανικο δισκο?
nske Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το γραψε-σβησε δεν παιζει ρολο σε μηχανικο δισκο? Το σβήσιμο κατά κανόνα δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Στις ελάχιστες περιπτώσεις (εφαρμογών/λειτουργικών/filesystems) που γίνεται "πραγματική" διαγραφή (μηδενισμός), το κόστος είναι το ίδιο με το να γράφονταν νέα δεδομένα στις συγκεκριμένες περιοχές του δίσκου (επειδή αυτό ακριβώς συμβαίνει). Η εγγραφή δεν φθείρει ουσιαστικά περισσότερο τους μηχανικούς δίσκους από την ανάγνωση, και, τόσο η ανάγνωση όσο και η εγγραφή, αν και σίγουρα προκαλούν κάποια μετρήσιμη φθορά, δεν έχουν την καθοριστική επίδραση που έχει η εγγραφή στους SSD. Δες το paper της google, κεφάλαιο 3.3: http://labs.google.com/papers/disk_failures.pdf Πάντως αν ανησυχείς για την εγγραφή θα πρέπει σίγουρα να ανησυχείς και για την ανάγνωση, καθώς ο σημαντικός παράγοντας είναι κοινός (η κίνηση της κεφαλής), και τυπικά η ανάγνωση είναι πολλές φορές συχνότερη από την εγγραφή.
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ωστε το γραφο-σβησημο δεν φθειρει τον μηχανικο δισκο? Και τι φθειρει τον μηχανικο δισκο? Υποψιν οτι αν κατεβαζεις torrents, ο δισκος γραφει συνεχως δεδομενα. Το γραφο-σβησιμο, λες, φθειρει τον ssd. Mα ο ssd εχει εγγυηση 3 χρονια. Kαι σε 3 χρονια η αξια του θα εχει πεσει χαμηλα. Αρα να γραφοσβηνουμε ελευθερα τους ssd?
KWSN_Men Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Intel Postville που σου παρέθεσα και παραπίσω = μονόδρομος. Αυτούνο; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-80GB-SSD-2-5inches-Retail.htm
nikos21aek Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ναι αυτούνο αν και εγώ θα σκεφτόμουν και αυτόν και αυτόν αλλά μάλλον τα +20gb θα με κέρδιζαν στο τέλος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.