ravend Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 σημερα καταστραφηκε η προσοψη και το πληκτρολογιο του nokia n82 που εχω. ξερει κανεις αν παω σε nokia shop αν θα βρω λυση? αν δεν βρω εκει κατι υπαρχει καπου αλλου που μπορω να απευθυνθω στην αθηνα?καποιο καταστημα που να πουλαει ανταλλακτικα και τα σχετικα. καποιο site μηπως? ειναι ευκολο να επανατοποθετηθει ενα πληκτρολογιο?εχει τιποτα επαφες πο πρεπει να προσεχτουν? ειναι επειγον γτ φευγω ταξιδι συντομα και θα μεινω χωρις κινητο.οποιαδηποτε λυση/προταση ευπροσδεκτη.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Το ιδανικοτερο ειναι να πας σε ΝΟΚΙΑ shop για να αποφυγεις οποιαδηποτε λαθος κινηση κατα την τοποθετηση, και κυριως αφου δεν εχεις και χρονο να περιμενεις παραγγελια ανταλλακτικων. Απο το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχω εμπειρια, αλλα ειχα ανοιξει το Ν96 μου ουκ ολιγες φορες για πολλους λογους μεταξυ των οποιων κ για να αλλαξω προσοψη (μια φορα ειχα ξεχασει να βαλω παλι μεσα το ακουστικο ΛΟΛ), και δεν ειχα κανενα προβλημα. Και επειδη νομιζω πως ολα τα νοκια εχουν την ιδια φιλοσοφια στο θεμα προσοψης, δεν ειναι δυσκολο. Δηλαδη και αν επαιρνες καποια προσοψη απο ΑΜΑΖΟΝ πχ. δεν φανταζομαι πως θα εχεις τρελο προβλημα να την τοποθετησεις.
ravend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 βρηκα στο emarket προσοψη και πληκτρολογιο και τα αγορασα και σε 3 μερες θα τα εχω.ξηλωσα το υπαρχον και ειδα οτι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο,δεν εχει ουτε καποια δυσκολη επαφη το πληκτρολογιο ουτε κατι αλλο.αυτο ειχα φοβηθει γτ εβλεπα φωτογραφιες που το δειχναν με μια επαφη σα κορδελιτσα κιτρινη αλλα αυτο τελικα δεν υπαρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.