Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Έχει τέσσερα γράμματα και είναι σαν παιδική χαρά;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Έχει τέσσερα γράμματα και είναι σαν παιδική χαρά; +5000 Και εσυ θαμωνας?
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Όλοι την περάσαμε την ασθένεια. Μένω και στην περιοχή, οπότε δύσκολα το αποφεύγεις. Επίσης, κάνει ωραίο ρακόμελο και έχει γάτα! :shy:
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Όλοι την περάσαμε την ασθένεια. Μένω και στην περιοχή, οπότε δύσκολα το αποφεύγεις.Επίσης, κάνει ωραίο ρακόμελο και έχει γάτα! :shy: Οντως!!!!! Μια που αναφεραμε την περιοχη, να προσθεσω και το Da Vinci που εχει ξετρελανει πολλους γνωστους μου, εμενα ομως για καποιον λογο με αφηνει παγερα αδιαφορο. Ομορφη διακοσμηση, αλλα ψυχρα γενικοτερα.
GiorGhino Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Χμμ... είναι ουσιαστικά σαν να ζητάς απ τον καθενα που χει ανακαλυψει ενα στεκι με τα κωπων κ βασανων να το πει σε ολη την Αθηνα Ναι δεν εχει λογικη. Αλλα εγω μίλαγα να λεμε κ γενικα για πλατείες με καφετέριες στιλ Ηρακλειο-Μαρούσι-Κεφαλαρι όπως ειπε κ ο Lucifier. Σε αυτο δεν πιστευω να υπαρχει προλημα άι ξεκινηστε.
markatt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μην ξεχνάμε & τον Άγιο Στέφανο στα βόρεια προάστια! Εγώ πηγαίνω συνεχώς για καφέ εκει, στο Raw Cafe Bar.
PsyGreg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 λολ, μόνο 4 χρόνια πριν η προ-προηγούμενη απάντηση
Pintsie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ενημερωτικά, Γέρακας είναι ανατολικά προάστια. Έχει καφετέριες στην πλατεία πάνω. Ανθούσα έχει μία καφετέρια.Παλλήνη έχει.. εμ... έχει 2 μέσα σε μια πλατεία μικρή (κάτω από τη Μαραθώνος) και έχει και ακόμα 1 επί της Μαραθώνος. Αυτά από τα μέρη μου. (οπότε, Ανατολικά προάστια έχουν καφετέριες) -Ο Γέρακας έχει και μια μπουζουκερί-γαβ γαβ.
Pintsie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το Μον Ρεπό ή το ΜΠΑΡ FADOM;;; το μον ρεπό. το φάντομ νομίζω πως κατεδαφίστηκε. αλλά δεν ορκίζομαι γιατί το πήρα χαμπάρι ότι αυτό το μαγαζί λειτουργεί, μετά από 5 χρόνια σχεδόν που μένω εδώ!!!!!! χαχα
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Τι λε ρε που θα κατεδαφιστεί το ΦΑΝΤΟΜ. Ακόμα εκεί είναι, ταμπελάρα με F-16 επάνω για να τρολλάρει με το όνομα, μπορντώ κοντέηνερ, η μαύρη η απαίσια η συφιλιάρα απ' έξω με τσιγάρο. Η δόξα κρατάει, αυτό, η ταυρόσουπα του φώτη, το 24ωρο και ο σταθμός της μάσας.
damian1977 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Dreams Γερακας......ωραιες εποχες!!!!!!!!!! Και Mon Repo με Γ.Βασιλειου!Ολα τα ευρω.............
Dharmakaya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 "το 24ωρο και ο σταθμος της μασας" ετσι εξηγειται η γεννηση του εκτρωματος.... 1
ParhsG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 "το 24ωρο και ο σταθμος της μασας" ετσι εξηγειται η γεννηση του εκτρωματος.... και τα δυο εχουν το χειροτερο φαγητο
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ε, λίγα για το σταθμό. Αυτός με έκανε άντρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα