Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σπίτι μου στη Δροσιά 2 βδομάδες σχεδόν κάθε καλόκαιρι.Τι να κλάσουν οι πιάτσες.Συν ότι δε χρεώνουμε εμείς κιόλας.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, λίγα για το σταθμό. Αυτός με έκανε άντρα.

!!!!! 

ούτε ΜΙΑ φορά δεν έχει φέρει παραγγελία έτσι όπως τη ζήτησα! 5 χρόνια! ούτε ΜΙΑ φορά! 

την άλλη φορά μου είχε φέρει πίτα με ένα κιλό κόκκινο πιπέρι. Ήταν λες κι έτρωγα ματωμένο τζατζίκι. 

α να χαθεί να χάνεται! 

Το 24ωρο άκουσα ότι το έχει Χρυσαυγίτης οπότε δεν πατάω. -τώρα κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω,γιατί θυμάμαι ότι δούλευαν και ξένοι μέσα- 

Η ταυρόσουπα κλειστή δεν είναι; Φάντομ και ταυρόσουπα δεν έχω δει ποτέ ανοιχτά!

Δημοσ.

!!!!! 

ούτε ΜΙΑ φορά δεν έχει φέρει παραγγελία έτσι όπως τη ζήτησα! 5 χρόνια! ούτε ΜΙΑ φορά! 

την άλλη φορά μου είχε φέρει πίτα με ένα κιλό κόκκινο πιπέρι. Ήταν λες κι έτρωγα ματωμένο τζατζίκι. 

α να χαθεί να χάνεται! 

Το 24ωρο άκουσα ότι το έχει Χρυσαυγίτης οπότε δεν πατάω. -τώρα κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω,γιατί θυμάμαι ότι δούλευαν και ξένοι μέσα- 

Η ταυρόσουπα κλειστή δεν είναι; Φάντομ και ταυρόσουπα δεν έχω δει ποτέ ανοιχτά!

Παλαια ηταν καλο. Μετα δλδ ηταν σαπιο το κρεας και τοτε σταματησα να παιρνω. Και τα φαγητα ηταν μπαγιατικα μετα που ειχαμε παρει προσφατα. 

Το 24ωρο οταν ειχα παει πριν απο χρονια τπτ δε τρωγόταν. Ακομα και η κρεπα ηταν χαλια .Και ειχα παει ατομα εκει αλλα χωρις να τα προιδεάσω για να τους τη φέρω. Και αηδιασαν δε μπορεσαν να τα φανε :P.Καποτε ελεγε και επαιρνα κανα σαντουιτς μεγαλο αλλα μετα χαλασε και παραηταν ακριβο.Τωρα δε ξερω πως ειναι αλλα δε βρισκω λογο να παω.

Δημοσ.

Χαζομάρες λέτε, μια φορά του έκανα παράπονο για την προβατίνα του και θίχτηκε τόσο που έστειλε 2 μερίδες κοντοσούβλι, πιτόγυρα, σαλάτες και μπύρες την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα δώρο. Και όσοι έχουν δοκιμάσει δωμέσα, λένε καλά λόγια.

Βέβαια παίζει και να είναι επειδή με ξέρει (επίπεδα παίρνω τηλ, λέω γεια, μου λέει "εξοχικό πατάτες φιξ;" λέω "ναι" και μου το κλείνει) αλλά δεν το πιστεύω. Τόσο αυτός όσο και ο Παντελάκης (24ωρο) έχουν τόση κίνηση που δεν παίζει καθαρά χρονικά να πετύχεις "σάπιο" πράμα. Επίσης ο μάσας ήταν ανοιχτός Κυριακή δεκαπενταύγουστο γιατί "έχω κάτι γέρους εδώ που έρχονται και τους δίνω να φάνε και δε μου πάει η καρδιά". Μαλακίες; Ίσως. Αλλά ήταν ανοιχτός 15γουστο.

Ο Παντελάκης επίσης δεναι χρυσαυγίτης, απλώς έχει χρόνια τώρα τακίμια με μπάτσους και ασφαλίτες. Γι' αυτό και για πολύ καιρό τη μια μέρα είχε παρκαρισμένα 3 περιπολικά που τρώγανε τσαμπέ και την επόμενη είχε κόντρες με κάγκουρες απ' έξω χωρίς να σκάει φάρος ούτε για ξεκάρφωμα.

Δημοσ.

να 'χαμε τώρα ένα κοντοσούβλι... αχ! 

στο 24ωρο (κρέπα και σάντουιτς) που έχω φάει ήταν οκ. και νοστιμότατα και τα δύο. αλλά εντάξει, γίνεται της πόπης το βράδυ από κόσμο. 
Λογικά η δουλειά τώρα θα έχει πέσει, γιατί "αναπτύχθηκε" ο Γέρακας. (άνοιξαν μαγαζιά που μένουν και μετά τις 12 για φαγητό/ποτό) 

Εγώ πήγαινα στο 24ωρο όταν το μόνο που υπήρχε στο Γέρακα ήταν 1-2 καφετέριες που κλείναν κατά τις 12.... 

Δημοσ.

Να πω κι εγω Πεντέλη κουπεπε καφετέρια ωραίο περιβάλλον και ωραίος καφές.... Υπάρχει και το dadas αλλα ειναι γεμάτο δήθενοφατσες και τραβηγμενες γκομενες.. Χαχα εχει πλάκα να τους βλέπεις αλλα καταντάει κουραστικό..

Δημοσ.

Χαζομάρες λέτε, μια φορά του έκανα παράπονο για την προβατίνα του και θίχτηκε τόσο που έστειλε 2 μερίδες κοντοσούβλι, πιτόγυρα, σαλάτες και μπύρες την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα δώρο. Και όσοι έχουν δοκιμάσει δωμέσα, λένε καλά λόγια.

Βέβαια παίζει και να είναι επειδή με ξέρει (επίπεδα παίρνω τηλ, λέω γεια, μου λέει "εξοχικό πατάτες φιξ;" λέω "ναι" και μου το κλείνει) αλλά δεν το πιστεύω. Τόσο αυτός όσο και ο Παντελάκης (24ωρο) έχουν τόση κίνηση που δεν παίζει καθαρά χρονικά να πετύχεις "σάπιο" πράμα. Επίσης ο μάσας ήταν ανοιχτός Κυριακή δεκαπενταύγουστο γιατί "έχω κάτι γέρους εδώ που έρχονται και τους δίνω να φάνε και δε μου πάει η καρδιά". Μαλακίες; Ίσως. Αλλά ήταν ανοιχτός 15γουστο.

Ο Παντελάκης επίσης δεναι χρυσαυγίτης, απλώς έχει χρόνια τώρα τακίμια με μπάτσους και ασφαλίτες. Γι' αυτό και για πολύ καιρό τη μια μέρα είχε παρκαρισμένα 3 περιπολικά που τρώγανε τσαμπέ και την επόμενη είχε κόντρες με κάγκουρες απ' έξω χωρίς να σκάει φάρος ούτε για ξεκάρφωμα.

Το 24ωρο ειναι αυτο που πουλουσε αλεξισφαιρα πριν καποια χρονια ή μλκιες λεω? Επικο φαγητο παντως αμα ειναι αυτο.

• 11 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...