Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα σφάλματος σκληρού χωρίς κανένα άλλο "σύμπτωμα"

vaso7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα εδώ και τρεις μέρες κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου εμφανίζει ένα μήνυμα "windows detected a hard disk problem",και έχει απο κάτω τρεις επιλογές "start backup process", "remind me again later" "don't do anything" ή κάτι παρόμοιο.

Όταν πατήσω να μου βγάλει λεπτομέρειες μου αναφέρει οτι "the following disks are failing, c,f,g" (τον έχω χωρίσει σε τρία παρτίσιον).

Το παράξενο της υπόθεσης είναι οτι στο disk management μου τους αναφέρει ώς healthy και όταν κάνω check disk με το default των windows δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα.

Τι να πιστέψω οτι ο δίσκος όντως είναι ένα βήμα πριν τον "θάνατο" ή συμβαίνει κάτι άλλο?

Γνωρίζετε κάποιο καλο πρόγραμμα για disk check?

Το λειτουργικό μου είναι windows 7 και ο δίσκος είναι ο γνωστός προβληματικός 500gb, seagate 7200.11. :fear:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:50 ----------

Κανείς βρε παιδιά?

• Super Moderators
Δημοσ.

κατέβασε τα official Seagate Seatools και κάνε ότι test υπάρχει, αν βγάλει κάπου fail κάνεις backup και αξιοποιείς την εγγύησή του...

λογικά bad sector...

Δημοσ.
Το παράξενο της υπόθεσης είναι οτι στο disk management μου τους αναφέρει ώς healthy

lolFN2.gif

do not trust disk management saying "healthy" :-(

...do NOT trust disk management saying "healthy" :mad:

Τι να πιστέψω οτι ο δίσκος όντως είναι ένα βήμα πριν τον "θάνατο" ή συμβαίνει κάτι άλλο?

...τον ThReSh να πιστέψεις.

Και αν δεν έχεις αντίγραφα από (πιθανά) σημαντικά αρχεία, κάνε ΧΘΕΣ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...