Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον κανωντας ενα απλο search στο insomnia δεν ειδα να υπαρχει ενα παρομοιο post οποτε ειπα να ανοιξω εγω...

Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.

Οσοι θελουν να ασχοληθουν με το ice hockey στην Ελλαδα που μπορουν να πανε να απευθηνθουν?Εψαξα στο sto internet και δεν βρηκα κανενα σιτε στο οποιο να μιλαει για ακαδημιες ice hockey μονο για τις ομαδες και το ανδρικο πρωταθλημα.

Δηλαδη αμα θελουν να ασχοληθουν και αλλα ατομα δεν γινεται και στην ουσια ειναι μια κλειστη "κοινωνια"?

Επισης ειμαι 18 χρονων,με εχουν παρει τα χρονια για να αρχησω ενα τετοιο αθλημα διχως καμια εμπειρια?Οσο για χοκει επι χορτου δεν ενδιαφερομαι γιατι δεν το θεωρω τοσο συναρπαστικο οσο το χοκει επι παγου!

Οσοι γνωριζουν κατι η παιζουν σε ομαδες αν μπορουν ας βοηθησουν.Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι σε έχουν πάρει τα χρόνια, για να παίξεις στο NHL. :P

Η ηλικία σου μια χαρά είναι, το πρόβλημα είναι η έλλειψη υποδομών, δε ξέρω αν υπάρχει έστω ένα παγοδρόμιο σε όλη την ελλάδα.

Ρώτα εδώ http://www.icehockey.gr/contactGR.htm αν υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσεις κάπου λογικά θα ξέρουν.

Βρήκα και αυτό http://pelopas.uop.gr/~mb40/pagodromia.html δε ξέρω όμως από πότε είναι

Επεξ/σία από V for Vagelis
Δημοσ.

εδω κ κανα 2 χρονια υπαρχει κανονικο γηπεδο στο οακα,πισω απο τα γηπεδα τενις...

pagodromio_210308.jpg

το επισημο-για χοκευ κ καλλιτεχνικο- ειναι στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια..

44762.jpg

Δημοσ.

Γεια σας κ απο μενα!!!Να πω καταρχην οτι το παγοδρομιο του οΑΚΑ δεν υφισταται πλεον οπως και αυτο των Ανω Λιοσιων(Στηθηκε τον Απριλιο και ξεστηθηκε τελη ιουνιου ισα ισα για να πραγματοποιηθει το ελληνικο πρωταθλημα hockey).. ασχολουμαι και λατρευω απο μικρη το πατιναζ και εχω δουλεψει σε καποια εποχιακα παγοδρομια..

Να σου πω πως εχει η κατασταση.. Γενικοτερα σαν χωρα δεν εχουμε κανενα μα κανενα μα ουτε ενα κλειστο μονιμο και ολυμπιακων διαστασεων παγοδρομιο:-(...το 2003 γκρεμισαν και το τελευταιο,που ηταν στο Πολυδροσο Αμαρουσιου.Παρ ολα αυτα απο προπερσυ κυριως εχουν αρχισει και ανοιγουν τη χριστουγεννιατικη σεζον αρκετες ανοιχτες(υπαιθριες)παγοπιστες..Κυριο μειονεκτημα το οτι ειναι μικρες(συνηθως φτανουν εως και τα 500τμ οπου οι αθλητες του hockey και του καλλιτεχνικου αντιστοιχα για σωστες προπονησεις χρειαζονται ολυμπιακων διαστασεων πιστα δηλαδη 1800τμ:eek:)

Φετος η Ελλαδα θα φιλοξενισει το παγκοσμιο πρωταθλημα Γ κατηγοριας στο hockey σε πιστα οπου θα στηθει στα Ανω Λιοσια στο κλειστο παλης(εκει δλδ που εγινε και το ελληνικο)Σιγουρα θα ανοιξει και πολυ πιθανον τον Δεκεμβρη (τουλαχιστον ετσι εχει ακουστει απο τον προεδρο της ελληνικης ομοσπονδιας παγοδρομιων)και να αρχισουν οι προπονησεις,ομως στην Ελλαδα ζουμε και τιποτα δεν ειναι 100% οσον αφορα το πότε...

Ειπες οτι δεν σε ενδιαφερει το hockey επι χορτου!Να σε ενημερωσω πως λογω το οτι δεν εχουμε μονιμες πιστες κι οταν λοιπον δεν υπαρχει παγος οι αθλητες κανουν προπονησες με in-line!!Α!Η φευγουν στο εξωτερικο!!..

Υπαρχουν γυρω στις 7 ελληνικες ομαδες hockey(τουλαχιστον αυτες λαβαν μερος στο πρωταθλημα)..Οι Ιπταμενοι,ο Παοκ,οι Avantes,οι Warriors-Athens,οι Albatros,οι Ταρανδοι και οι Mad Cows...

Οι Warriors και οι Avantes εχουν group στο facebook αν σε ενδιαφερει,μπορεις να επικοινωνησεις κ απο κει(δυστυχως δεν ξερω για τις αλλες)..K εδω η ιστοσελιδα της Εθνικης και με διαφορες πληροφοριες-> http://www.icehockey.gr/

Επισης εκτος της μεγαλης πιστας στα Ανω Λιοσια θα στηθουν και αλλες μικροτερες απο αρχες νοεμβρη αλλα μονο 2 μπορω αυτη τη στιγμη να σου πω!Η μια στο κλειστο κολυμβητηριο γλυφαδας και η αλλη στη μαρινα φλοισβου!

Ελπιζω να σε κατατοπισα λιγοοοο!!Για οτιδηποτε αλλο μπορεις να με ρωτησεις!!

:mrgreen::-D

Δημοσ.
Λοιπον κανωντας ενα απλο search στο insomnia δεν ειδα να υπαρχει ενα παρομοιο post οποτε ειπα να ανοιξω εγω...

Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.

Οσοι θελουν να ασχοληθουν με το ice hockey στην Ελλαδα που μπορουν να πανε να απευθηνθουν?Εψαξα στο sto internet και δεν βρηκα κανενα σιτε στο οποιο να μιλαει για ακαδημιες ice hockey μονο για τις ομαδες και το ανδρικο πρωταθλημα.

Δηλαδη αμα θελουν να ασχοληθουν και αλλα ατομα δεν γινεται και στην ουσια ειναι μια κλειστη "κοινωνια"?

Επισης ειμαι 18 χρονων,με εχουν παρει τα χρονια για να αρχησω ενα τετοιο αθλημα διχως καμια εμπειρια?Οσο για χοκει επι χορτου δεν ενδιαφερομαι γιατι δεν το θεωρω τοσο συναρπαστικο οσο το χοκει επι παγου!

Οσοι γνωριζουν κατι η παιζουν σε ομαδες αν μπορουν ας βοηθησουν.Ευχαριστω!

Εχω σταματησει εδω και 5 χρονια αλλά επαιζα επι χορτου (για αλλα 5). Κακως δεν το θεωρεις τοσο συναρπαστικο, μας ταιριαζει πολυ περισσοτερο απο το ice ως Ελληνες γιατι μοιαζει παρα πολυ με το ποδοσφαιρο. Ακομα εχω φιλους που ασχολουνται αλλα δυστυχως ειχαμε πεσει σε περιοδο Ολυμπιακων αγωνων και μικροπολιτικα κριτηρια(που σημαινει οτι επειδη τοτε ηταν ολα παρε κοσμε παραγοντες ομαδων και Εθνικης Ομοσπονδιας ειχαν αλλα στο νου και οχι το αθλημα)

Να σκεφτεις ειχα φιλους στην Εθνικη που τα παιδια(και μεγαλα σε ηλικια, 25-28) ειχαν παγωσει την ζωη τους για να παιξουν Ολυμπιαδα και τελικα πηραν τον πουλο(μονο στην Ελλαδαρα δεν κατεβασαμε Εθνικη στο χοκευ)

Οσο για το παγου, καποτε προπονουμασταν με τον τερματοφυλακα της Εθνικης του(στο χορτο καιγω τερμα επαιζα). Καλο παιδι, καλο τερμα, αλλα μας ελεγα για προβληματα στο αθλημα και στους χωρους και στις ομαδες. Οπως καταλαβαινεις για να ερχεται να παιζει με μας(για κανα 2 βδομαδες αντεξε αφου τα αθληματα ηταν εντελως διαφορετικα)

Δημοσ.

Κλειστό υπάρχει στα Blanos Σπάτα, κοντά στα paintball field.

Λειτουργούσε όλο το καλοκαίρι και θα παραμείνει και το χειμώνα.

Ανοιχτό από το πρωί μέχρι τις 02:00 κάθε μέρα.

Καλύτερα όμως περίμενε αρχές Νοέμβρη για το υπαίθριο του Φλοίσβου, εκεί θα μαζευτεί όλος ο κόσμος του πάγου.

Θα τους ξεχωρίσεις. ;)

/sc

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αυτη την στιγμη υπαρχουν στην Αθηνα δυο μονιμα παγοδρομια ενα στα Σπατα στο Blanos center ενω υπαρχει αλλο ενα που ανοιξε προσφατα στο ελαιωνα στο αιγαλεο!!! Επισης υπαρχει και αλλο ενα μεγαλο παγοδρομιο στο Athens Heart το οποιο ομως δεν λειτουργει ολο το χρονο !!! Το παγοδρομιο του ελαιωνα και το Athens Heart ειναι τα μονα ικανα παγοδρομια για να διεξαχθουν προπονησεις και αγωνες Ice Hockey!!! ενω υπαρχουν προβλεψεις για ενα μονιμο !!!  Καποιος ο οποιος ενδιαφερεται να ασχοληθει με το ice hockey εστω και εαν δεν εχει καμια επαφη με το αθλημα και το πατιναζ δεν εχει καμια σημασια , οπως επισης και η ηλιακια!!! Υπαρχει παιδικη ομαδα για παιδια 5-17 ενω υπαρχει και η αντρικη οπου συμμετεχουν και ατομα τα οποια ειναι νεα στο χωρο αυτο!!!Οσοι ενδιαφερονται να ασχοληθουν μπορουν να ενημερωθουν εδω: https://www.facebook.com/pages/Avantes-Hockey-Club/31702105196?fref=ts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...