Προς το περιεχόμενο

Error CPU Fun.....

Kokkinolemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παίδες,

Μία ερώτηση θέλω να κάνω και όσες απαντήσεις θέλετε στείλτε…

Έχω ένα PC με τα παρακάτω χαρακτηρίστηκα:

Μητρική: P5 ASUS P5LD2 (i945,s775)

Επεξεργαστής: Intel P4 3 GHZ (s775) /64BIT

Κάρτα γραφικών: SVGA PCI-E TWINTECH 9500 GT 1GB

Επειδή η ψήκτρα του επεξεργαστή έκανε τρελό θόρυβο την άλλαξα με μία SCYTHE SHURIKEN REV.B Ο Θόρυβος εξαφανίστηκε αλλά όταν ανοίγω τον υπολογιστή πριν μπει στα windows μου βγάζει το μήνυμα CPU FUN ERROR και μου ζητάει να πατήσω το F1 για να συνεχίσει και όταν το πατήσω “μπαίνει” κανονικά… Άνοιξα το κουτί να δώ μήπως δεν λειτουργούσε το ανεμιστηράκι της ψήκτρας, αλλα δουλεύει μια χαρά…

Μήπως ξέρει καείς τι μπορεί να “παίζει” και πώς γίνετε να το διορθώσω????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!

Δημοσ.

Δεν ειναι τίποτα απλα το bios δν μπορεί να εντοπίσει την ψήκτρα και σου βγάζει πρόβλημα μήπως την εχεις σύνδεση απευθείας στο τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Αν σε ζαλησε και βαριεσαι να πατας F1 μπες στα bios και βρες την επιλογη που λεει wait for F1 και κανε την disable..

Δημοσ.

Ή δεν την έχεις συνδέσει στο "cpu fan header" ή δουλεύει με χαμηλές στροφές και η μητρική θεωρεί πως αυτό είναι λάθος.

Αν δεν σε ενοχλεί δεν είναι πρόβλημα, αν σε ενοχλεί απενεργοποίησέ το από bios όπως προτείνουν και τα παιδιά από πάνω.

Δημοσ.
Δεν ειναι τίποτα απλα το bios δν μπορεί να εντοπίσει την ψήκτρα και σου βγάζει πρόβλημα μήπως την εχεις σύνδεση απευθείας στο τροφοδοτικο?

όχι δεν την έχω συνδέση απευθείας....Θα δοκιμάσω αυτά που λένε τα άλλα παιδιά και βλέπω...ευχαριστώ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...