bakass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 παιδες καλησπερα!!εχω ενα προβλημα εδω και λιγο καιρο με την 17'' οθονη του laptop...σε μερικες θεσεις-γωνιες ανοιγματος,τρεμοπαιζει και απλα δειχνει σαν να περναει πολυ γρηγορα η εικονα(η κινηση αυτη ειναι κατακορυφη)..οταν την ακουμπησω λιγο,η την βαλω σε αλλη γωνια,σταματαει!!μου μυριζει προβλημα με τισ φισσες..την ανοιξα να δω τι παιζει,πειραξα λιγο τις φισσες του inverter αλλα τιποτα!!τις φισσες που κουμπωνει πανω στην μητρικη δεν τις πειραξα!επισης ακουσα εναν θορυβο να προερχεται απο το πισω μερος της οθονης οταν κανει το τρεμοπαιγμα και ακουγεται σαν "γραντζουνια"... ελπιζω να διαφωτισα εστω και καποιον ετσι οπως τα ειπα!! ειναι στην εγγυηση αλλα δεν μπορω να περιμενω ενα μηνα να το παρω πισω!!
spoi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 99% είναι η οθόνη. Αν είναι στην εγγύησης θα πρέπει να το πας στην αντιπροσωπία. Κακός το άνοιξες. Με τα λεφτά που είναι να δόσεις για την αλλαγή οθόνης αγοράζεις άλλο Laptop και κάνεις τη δουλειά σου.
bakass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 το ανοιξα προσεκτικα για να κουνησω καμια φισσα!!!ελεος δηλαδη!!!μου ειπαν οτι θα το κρατησουν απο 2-4 βδομαδες αναλογα με την ζημια γιατι τα ανταλλακτικα τα παραγγελνουν επιτοπου απο εξωτερικο....δηλαδη χανω εγγυηση τωρα αν καταλαβουν οτι το εχω ανοιξει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.